“Parking Wars” ar trebui să se difuzeze şi la noi

NON STOP! Dacă nu ştiţi, serialul urmăreşte viaţa unei amenzi de parcare, de la agentul de pe stradă, care dă amenzi pe bandă rulantă pentru parcarea în dreptul rampei pentru handicapaţi, parcarea în faţa hidrantului, parcarea pe colţ sau expirarea parcometrului, la agenţii care blochează roţi pentru amenzi neplătite, ajungând în final la ridicări auto, unde oamenii află că au de plătit sume colosale pentru neglijenţă, prostie sau şmecherie.

Acum în US rulează sezonul 5. Se găseşte pe TPB.

parking.wars

Dincolo de asta, e curios de observat legile adiacente sistemului american. Ştiaţi, de pildă, că nu ai voie să umbli cu arma pe care o deţii legal la vedere? Sau că nu ai voie să urmăreşti agentul care dă amenzi şi să îi reproşezi că nu dă amenzi şi altora?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

14 comentarii

 1. Intamplator am doi prieteni care au arme de foc datorita domeniului de activitate, din cate am inteles nici la noi nu ai voie sa ai arma la vedere.

  00
 2. In US exista termenul de concealed weapon si difera de la stat la stat daca ai nevoie de permis pentru asa ceva. Permisul asta iti da dreptul sa ai asupra ta sau in imediata apropiere o arma (pentru care iti trebuie permis de posesie separat).

  00
 3. La noi serialul nu ar prinde din cauză că pentru un român din target vizionarea unui serial nu presupune să tragi nişte învăţăminte din conţinut ci să vezi cine a mai bârfit pe cine şi care a mai înşelat pe care. De aia sunt bune telenovelele.

  00
 4. WOW, senzational, la americani nu ai voie sa umbli cu arma detinuta legal, la vedere, in public???? OMG…..Oh..stai..legal asa e si la noi…

  00
 5. Eu zic ca ar trebui sa faca un serial special pentru noi. Ce se intampla in Romania nu seamana cu SUA.

  00
 6. Zici ca vrei sa faci reclama la serialu asta… acu’ ceva vreme ai mai specificat de 2 ori de el.

  00
 7. la noi e cool sa umbli la vedere cu arma pt care n-ai autorizatie

  00
 8. O pustoaica de bani-gata a vrut sa bata odata pe Campineanu o politista care punea amenzi in parbriz. Cand a vazut ca nu ii anuleaza amenda a vrut sa-i ia carnetul de amenzi din mana, dar politista l-a ascuns la spate. In final ‘zdica a ramas injurand si amenintand, iar politista a plecat sa-si faca datoria mai departe.

  Cum departe de Romania e si civilizatia si bunul-simt.

  00
 9. Acum anunturi pe toate blogurile…
  Zoso are contract cu Discovery…
  Zoso incaseaza potul cel mare…
  Contract exclusiv cu Discovery…
  Cum face Zoso bani … samd 🙂

  Si ontopic … nu cred ca ar avea mare impact emisiunea la noi…

  00
 10. @soacra… daca ar fi ceva de genul sa ai si un telefon unde sa-i torni pe nesimtiti, cred c-ar suna mai rau ca la gara. si da, ar avea priza, numai asa, sa vada rumanul cui i-a dat amenda pulitzistul aluia cu Q7 de-a parcat pe trecere.

  00
 11. Cu siguranta ar gasi producatorii o solutie sa se uite si poporul nostru la o asemenea emisiune. Daca se lasa cu certuri, scandaluri, injuraturi, n-are cum sa nu creasca audienta. Mie-mi plac serialele americane tocmai pentru ca sunt get-beget americane. De-asta ale noastre sunt in mare parte proaste: ori incearca sa le copieze pe-ale lor, ori sunt cu suedejime.

  00
 12. de amenzi se ocupa parking enforcement, nu prea ai ce sa faci cu el de batut nici nu se pune problema ca vine politia si apoi stai la zdup. Prostia, neglijenta si smecheria se platesc in US.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube