Părinți atehnici și părinți habotnici

Ah, și dacă vreți să descoperiți cine dă share la toate imbecilitățile posibile, de la fortune cookies la conspirații la leacuri băbești, trebuie să urmăriți primele lecții online ale copiilor voștri.

Veți vedea acolo unii dintre cei mai habotnici și cretini părinți. Credeați că nu sunt în bula voastră, nu? Credeați că sunt în pătura de jos a societății, nu? Credeați că, dacă au telefon de 3.000 lei, îi duce capul atât de mult încât să facă banii pe care i-au dat pe telefonul ăla.

SURPRISE MODAFOCAS!!!! Ăștia sunt oamenii care stau alături de voi la ședințe. Ăștia sunt ăia care pun botul la MLMuri. Ăștia sunt ăia care dau like la toate aberațiile. Ăștia sunt ăia care stau în trafic lângă voi. Încep să se explice lucruri, nu? Începeți să înțelegeți că nu, nu sunt niște forțe invizibile care trag România înapoi, ci suntem noi. 90% dintre noi suntem tâmpiți fără acte. Nu umblu cu buletinul la mine. LIKE LA UNDELE 5G NE OMOARĂ! Nu îl vaccinez, că mi-a zis o retardată care și i-a vaccinat că vaccinurile sunt nasoale!!! Danone are iaurt cu bacterii din vagin, e plin de femei cu picioarele crăcănate în fabrică și savanți care le colectează bacteriile!!! Mi-am luat cel mai scump telefon și nu știu să îl folosesc.

Ah, da. Dacă ai telefon de +2.000 lei, nu te plânge că copilul tău nu are tabletă sau laptop de pe care să învețe. Trebuia să pui la contribuție bostanul înainte să îl cumperi. Are consolă? Yep, n-ai de ce să plângi. Are el telefon de 2.000 lei? Taci. Ai mașină mai scumpă de 30.000€? Taci.

Și nu, tabletele de 300 lei nu sunt o soluție, știu asta toți cei care au încercat să folosească una.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

59 comentarii

  1. „Am dat share. Uitați ce articole deștepte citesc. Cum adică am citit doar titlul și primul paragraf!? Pe mine ma preocupă chestiunile astea grele! I’m doing my part!”

    00
  2. Bai, cand va aud cu buletinul ala… E de groaza! E grotesc! Trebuie sa stai zile intregi sa iti cauti portofel in care sa incapa nenorocirea aia de buletin! Intr-un timp umblam cu permisul pe post de buletin si a fost suficient in 99% din cazuri.
    Cand mergi cu masina trebuie sa il iei datorita MIZERIEI conform careia trebuie sa ai si buletin si permis cu tine. Bine ca nu cer si dosar cu sina.
    Cand se schimba formatul buletinului, voi fi primul la ghiseu sa il schimb.

    00
    • nu mai trebuie sa mergi la ghiseu, ti-l indeasa automat sub piele prin 5g

      00
    • Tot nu inteleg de ce mai avem nevoie de buletin daca avem permis. O imbecilitate sinistra. Plus, buletinul romanesc este atat de imbecil facut data nasterii este ascunsa (fmm)

      00
    • Cum, tu nu ții șina în mașină? Eu o am la mine 24/7.

      00
    • NOU
      #7

      @venom
      Pentru ca sunt mulți care nu au permis. Care e actul pe care trebuie să îl prezinte când li se cere?
      Iar gândiți doar cum va cade vouă bine.

      00
    • Astia de dat minus… va si place sa va f**a statul… Sunteti ca nevasta aia „Ma bate, dar ma si iubeste!”

      00
    • @Remington Steele ce importanta are daca arat buletin sau permis sau pasaport? E tot un document oficial emis de statul Roman.

      00
    • @Remington Steele
      venom se referea la faptul ca de ce iti cere SI buletinul cand permisul ar fi suficient (ca e eliberat tot de politie, are poza pe el, adresa).

      @venom
      sa vezi ce misto e cu buletinul prin tari straine care au pus clar data nasterii in buletin, ca nu-s oligofreni. Si stau oamenii de la autoritatile statului/posta/etc si cauta data nasterii si se crucesc cand le explic cum e bagata-n CNP si vad in ochii lor ca nu prea au incredere-n mine, ca e cam stupid ce le explic eu acolo.

      00
    • minusurile sunt exemplul de prostie de care te lovesti zilnic, si nu tine de marimea contului din banca =)) qed cum zice autorul.

      00
    • NOU
      #12

      @Zarax, tu ai zis că e o mizerie care cere să ai și buletin la tine. E lege, polițistul cere ce scrie în lege. Discută cu parlamentarul din zona ta și cere-i să facă demersurile să schimbe legea să nu mai fie obligatoriu să ai și buletin la tine.

      00
    • Cam exagerati. M-au oprit ieri, un politist tanar, s-a prezentat “cu deosebit respect, pentru a scurta aceasta procedura, va rog sa imi spuneti CNP-ul”. Nu mi a cerut nici buletin, nici permis. I l-am spus, m-a intrebat cum ma numesc, i-am spus. Mi-a cerut declaratia, talonul si asigurarea, “multumesc, drum bun, sanatate”. Cred ca se mai uita si la fata omului…

      00
    • Vis a vis de portofele, am dat 150 de lei de la gabriel geller un parca acum 3-4 ani si inca se prezinta bine, cred ca ma mai tine inca 4 ani.

      Am facut pana acum la 5 barbati cadou, cate un portofel si inca unul si-a luat dupa ce a vazut la mine. Toti il folosesc, sunt multumiti, dar cam la toti le este greu sa se adapteze la zero gunoaie in portofel.

      00
  3. am prieteni buni si foarte buni careora le-am zis ca le-am dat unfollow avand in vedere ca dau share la multe mizerii… si sunt disperati dupa atentie din moment ce pun 10 poze pe zi cu copii si ma fut in gura ca nu le dau un like. oricum nimeni nu o bate pe mama la chestiile astea. am incercat din rasputeri dar n-am reusit sa o conving sa nu mai dea share…mai intru pe profil si mai sterg eu sau dau dezabonare la multe cacaturi…dar sunt mult prea multe, nu m-am gandit niciodata ca sunt atat de multe pagini de nimic.

    00
    • La fel si la mine. Vad comportamentul asta predominant la boomeri. Prin ce dracu de traume au trecut astia de sunt atat de patetici pe internet, nu inteleg.
      De ce cacat e asa de greu internetul si folosirea unui calculator pt. ei?
      Tot dam vina pe varsta, eu zic ca problema e in alta parte cand ii bat interfete digitale simple si nu le strefulgera prin cap sa-si caute singuri informatia.
      Au Google la dispozitie, dar la rezultate fac pe dracu in patru si gasesc titlul cel mai pompos ca sunt imbecili dpdv emotional.

      00
    • NOU
      #17

      eu ma abtin sa-i scot pentru ca vreau sa iau pulsul acestor lucruri, sa stiu trendurile. chiar de miroase, e periculos, e altceva decat lumea gulerelor albe, tre să mai dăm o tură pe acolo, că altminteri ne trezim cu lumea asta la poarta noastra și belim ochii cu lacrimi că nu stim de unde să apucăm situația.

      00
  4. „Danone are iaurt cu bacterii din vagin, e plin de femei cu picioarele crăcănate în fabrică și savanți care le colectează bacteriile!!!”

    Unde aplic pentru un post de savant?

    00
    • Stai domnule ca nu le colectati cu penisul!

      00
    • după 2 săptămâni, nu o să mai vrei nici iaurt, nici vagin.

    • Ai diploma? Daca nu, ai 500 de lei? Universitatea noastra iti trimite diploma prin posta ;-)

      00
    • Despre asta vroiam si eu sa comentez. E prima data cand aud de treaba asta. E noua? Adica, n-am cont pe social media si sunt in urma cu cele mai noi imbecilitati :))))

      Stiam de 5G, de anti vaxxeri, de statul paralel, de tunele, de pamantul plat.
      Dar de asta cu bacterii din vagin…

      Deci asta se intampla cu mostrele luate, pentru Papanicolau?! Ajung la Danone, aaah? Ai dracu’ ginecologii astia, fac bisnita pe spatele nostru! Adica… nu pe spate, ca nu de pe spate aduna bacterii…
      Daca vedeti vreun camion de Danone, prin fata vreunui cabinet ginecologic, treaba e clara.

      00
    • >>după 2 săptămâni, nu o să mai vrei nici iaurt, nici vagin

      Poate ca da, dar alea doua saptamani….

      00
    • Nici nu vreau sa ma gandesc cum se face iaurtul cu fructe!

      00
    • Cum reusesc savanții sa faca iaurt fara gust de pește?!?!

      00
    • Peștele se ambalează separat. :)

      00
  5. Pe langa parintii atehnici e timpul sa vedem si profesorii atehnici. Acei profesori care nu credeau vreodata ca vor lasa creta din mana, care credeau ca telefonul si calculatorul este doar pentru citate de Paler (si Octavian si Jean) sau share la concerte ale lui Andre Rieu. Sa ii vezi acum cum se plang pentru ca nu stiu sa foloseasca Zoom si sa creeze clase virtuale sau ca nu stiu cum sa ocupe 50 de minute doar predand materia si fara discutii sau certuri cu elevii, cum se intampla la clasa. Aaa, si nu sa mai zic ca i-au prins total descoperiti, fara aplicatii instalate, fara casti, fara microfoane, fara laptopuri functionale, crezand ca nu vor face nimic pana se redeschid scolile, desi se tot discuta de vreo cateva saptamani de „school from home”.

    PS1: cunosc destui profesori si 90% s-au plans ca trebuie sa lucreze cu elevii acum.
    PS2: pe de alta parte, scoala trebuia sa asigure pentru toti profesorii laptopuri fuctionale si aplicatiile instalate + ghiduri de utilizare, dar daca stii care sunt capabilitatile scolii unde predai, degeaba te miri.

    00
    • cunosc destui profesori si 90% s-au plans ca trebuie sa lucreze cu elevii acum.

      yeap, e un pic disperare.

    • PS2: pe de alta parte, scoala trebuia sa asigure pentru toti profesorii laptopuri fuctionale si aplicatiile instalate + ghiduri de utilizare, dar daca stii care sunt capabilitatile scolii unde predai, degeaba te miri.

      Pai nu e mai simplu sa se bazeze pe cele personale?

      00
    • Sunt total de acord cu PS2:…
      Scoala/ministerul ar fi trebuit sa asigure laptopuri, casti, etc., dar si si tu ca profesor ar trebui sa te poti adapta repede la cerintele societatii actuale.
      Ar trebui sa ai o minte agera, deschisa la inovatie.

      00
    • AndreiG. Ma uit toata ziua la stand-up comedy si totusi cea mai buna gluma o vad aici in comentarii.Auzi la el,profesori deschisi la minte .

      00
    • Citesc aici chestii de la mulți și mă întreb dacă vreunul din voi a predat vreodată ceva unei clase de copii… mai ales d-ăia cum ați fost voi.

      00
    • @Andei G ar trebui sa ai o minte agera, deschisa la inovatie și un portofel de măsură. Salariile din învățământul preuniversitar de-abia ajung de-o tabletă la 300 de lei. În cel mai bun caz ajung de un „laptop lăbârca de Dell cu Intel Celeron”.

      00
    • Hai sa va dau un insight… Liceul de Informatica Tiberiu Popoviciu din Cluj – in mod teoretic trebuia sa fie in avangarda solutiilor de digitalizare/predare la distanta/online.
      Se lauda pe conturi de socializare cu rezultatele elevilor la tot felul de campionate de roboti, MVP-uri pe la Microsoft, etc dar de fapt rezultatele alea sunt DOAR ale copiilor respectivi; scoala doar ii are inscrisi, nu a facut nimic special pentru performantele lor.
      In conditiile in care sunt o gramada de solutii de predare/cursuri online de la Google, Microsoft, Zoom, alte solutii, nimeni, repet nimeni nu a facut un cont educational, o cerere de grant sau de suport pentru a facilita pradarea, nimic. Sunt solutii pentru zona educationala gratuite, dar trebuie sa trimiti un mail si/sau ceva hartii sa-ti aprobe contul gratuit si nimeni nu a miscat nimic. Bai, deci am o boala pe leprele astea, daca nu iese o licitatie, o achizitie directa, un smen, ceva, nu misca nimeni nici un milimetru.
      In viziunea mea utopica, a doua zi dupa sistarea scolii, se intalnea Consiliul Profesoral (ce misto suna denumirea pentru o sleahta de incompetenti, interesati, spagari, sictiriti, plafonati si CATEVA ramasite de profesori integrii care cauta sa faca cat mai putine valuri si sa predea cat mai bine) si evaluau situatia. Faceau o cerere la Google pentru un cont Google for Education gratuit, faceau structura scolara (clase, ani de studiu etc) faceau training cu toti profesorii/invatatorii, ii invatau cum sa-si adauge elevii din fiecare clasa, cum sa isi genereze materiale de studiu, cum dau teme si cum le corecteaza, cum interactioneaza live cu clasa, etc.
      Apoi cu „know-how-ul” dobandit mergeau la toate scolile din Cluj, pentru a replica solutia implementata. Nici nu mai trebuia validata live, functioneaza ca nu tine cineva o solutie de predare online cu costuri oarecare daca nu ar fi validata de piata si folosita deje de altii.
      Cand am spus utopic, am folosit un eufemism, cred ca am consumat ceva de mi-am imaginat ca se poate intampla asa ceva in Romania.
      In tot acest timp … la matematica este in continuare necesar ca materia sa fie inutil de stufoasa, nivelul de predare sa fie aberant de inalt, iar la Lb. Romana este nevoie sa studiem in continuare ‘jde opere ale „poetului nepereche” si in rest sa umplem timpul cu diverse inutilitati care se adauga la portofoliu profesorilor, portofoliu si activitati in raport cu care iau diverse sporuri si gradatii de merit. Nu ia nimeni in calcul adecvarea la nevoile educationale actuale, la cerintele pietei, la integrarea in curentul de invatamant general, etc.
      …bai, incredibil ce jegos a ajuns un domeniu unde munca se face cu creierul nu cu carca, nu cu lopata.

      00
    • @EmilC: nu trebuie ca toti sa predam la clase pentru a citica sau a lauda. E doar nevoie ca cei care prdau sa o faca cum trebuie. Pe principiul tau, daca nu ai fost vreodata doctor, nu poti spune daca a fost OK sau nu un consult sau tratament.

      00
    • @Dragos pentru un om care pomenește de munca cu creierul, e cam ciudat să ți se pară matematica prea stufoasă și nivelul prea înalt.

      00
  6. Vali, parca ai descris parintii unora dintre colegii de la generala de la fie-mea din clasa. Incepand de la mamele casnice, dar cu o pregatire pedagogica deosebita („Doamna, daca e nevoie, bateti-i”), pana la dobitoacele care doreau sa ii trimita in excursie cu invatatoarea in Grecia (in conditiile in care aia nu era in stare sa aiba grija de copii intr-o excursie de o zi in Romania). Pe atunci informatiile se sharuiau mai prin viu grai, asa ca block sau unfriend se facea intorcand spatele ;-)

    00
    • Parintii care vor sa ii trimita o saptamana in Grecia nu sunt in stare sa aibe ei grija de copii o saptamana acasa.

      00
  7. Îți trimit un link pe ceva incidental. O filosofeală. Să văz cum îl pui aici.

    00
  8. Ohhhh, ce m-ai uns pe inimă Vali, când ai pomenit de tablete de 300 de lei.

    Când a inceput nebunia cu învățatu de acasă, cu aplicații de teleconferință, m-a asaltat un tovarăș că-i trebuie lu fii-su laptop, că are o răpciugă veche de 10 ani.
    Când i-am dat link pe emag cu laptopuri intre 2000 și 3000 de lei, cu recomandare să-i ia de 3000, ca 5 ani de zile să plângă, a înghițit in sec, a rămas Tarzan fără aer.
    Nu are bani să-i cumpere, că e prea mic să dea atâtia bani pe un laptop, că are rate la aifon si cardu de cumpărături descoperit.
    Ffw 10 zile mai târziu plângea în pumni că laptopul lăbârca de Dell cu Intel Celeron la 1300 de lei nu merge deloc și că nu poate să facă nimic cu el.
    L-am pus să returneze epava și i-am cumpărat de pe Olx la sh, un Hp Probook 6560b la 1300 de lei, cu 12 luni garanție și cu windows. E boboc jucăria.
    Soluții sunt, doar că mofturile și impresiile sunt peste puterea reală de cumpărare.

    00
    • NOU
      #41

      Daca iti bati capul sa il ajuti si tot ce vrea el cumpara, eu nu l-as mai fi ajutat.

      00
    • @ ciocolatiuverde

      Sunt de acord cu tine.
      Dar fiind unu din ăia pe care mă bazez, că la nevoie nu mi-a intors spatele, nu l-am putut lăsa așa. Ceva a trebuit să fac, să-l ajut, să o scoatem la liman.

      00
    • Așa e, de ce să iei un Gemini Lake de acum doi ani când poți lua un Sandy Bridge din 2011 vulnerabil la Spectre și Meltdown?

      00
    • Așa e, că ăla știe de Spectre și Meltdown, când d-abia a avut 1300 de lei să cumpere o cataractă de laptop, este?
      Că banii cresc in pom. Dacă într-adevăr avea bani, lua unu nou, nu o rapiță.

      00
    • O spui de parcă dacă nu știe utilizatorul de problemă, ea nu mai există și laptopul nu mai poate fi „virusat”. Era vorba de a cumpăra ceva mai nou, nu ceva gata uzat moral care nu mai poate fi utilizat decât în anumite scopuri precise. Statul pe internet nu e printre ele.

      00
    • NOU
      #46

      Cumetre cu „gemini lake”, esti prajit ?
      Ia ca am gugalit acest „gemini lake” si sunt de fapt celeroane si pentium, cu astea degeaba te dai pe internet. I5 sandy e la ani lumina fata de rebuturile astea.

      Nu-mi spune ca lucrezi in domeniu…

      00
  9. Am în lista de facebook o mulțime de părinți. Mi s-a umplut facebook-ul de antene 5G și de conspirații, de lamentări de ce sunt inchise școlile, Iohannis nu se gândește că ei lucrează, unde lasă copilul, că mai bine e la școală că oricum copii nu pățesc nimic.
    Pe de altă parte sunt pe grupuri de profesori care vor să ardă antenele 5G și militează pentru redeschiderea bisericilor. Aștia sunt specimenele pentru care vreau să se implementeze homeschooling-ul.
    Am fost antitalent la tehnologie la începutul crizei, acum folosesc 4 metode de la googleclassroom la asq. Sunt simpatice, mai mult mă distrez, dar lucrez de 2 ori mai mult. Primesc mesaje de la copii la 11 noaptea cu tema pe whatsapp. E totală nebunie.

    00
    • Te rog frumos, viitorul sta in mainile tale. Impune-le reguli stricte copiiilor si spune-le ca programul se termina la ora x si nu mai raspunde sau inchide whatsapp-ul. Orice parinte te suna la ore anormale, cearta-l si spune-i ca ai viata privata si sa te suna pana la ora x.
      Daca ii obisnuiesti de mici, o sa creasca in ei spiritul asta si o sa avem mai putin sefi/colegi/clienti dobitoci care sa te frece la orice ora.
      Multumesc. Spor!

      00
  10. Pentru cei cu ”mi s-a umplut Facebook-ul…”, ofer gratis o metodă verificată și care funcționează 100%. După ”Add Friend”, dați repede ”Unfollow”.

    Viața voastră va fi mult mai liniștită, trebuie doar să vreți.

    00
    • Am renuntat la facebook acum mai bine de 10 ani. In continuare sunt incantat de decizia luata.

      00
    • Asa mai vezi gunoiul si mizeria, dar asta nu inseamna ca ea nu mai exista, schimbi doar interesul bulei tale si cand o sa castige PSD cu 60% peste tot, o sa ziceti „CUM PI**A MASII MA IAR PSD !”

      Nu poti sa le schimbi parerea, dar poti sa le zici intr-o fraza ca sunt imbecili si needucati.

      Ma pis pe ele de matusi, unchi, veri, fosti colegi, fosti colegi de lucru, fost amici daca se oftica si imi dau block.

      Nu schimbi cu nimic universul, omul ala nu te va respecta mai mult, nu cred ca ai nevoie de respectul lui si macar iti dai seama in ce realitate traiesti.

      00
  11. PSD suntem noi. Așa că #numaimancatikkt

    00
  12. La mine nu s-a umplut Facebook de nimic, fiindcă nu am persoane acolo doar ca să fie.
    În schimb am mai tăiat doua persoane din lista mea cea lungă de 17 prieteni.
    Doua foste colege de generală care nu știu dacă mi-or fi dat vreodată mai mult de cinci like-uri într-un an.
    Când am scris de faza cu astea de zbiară pe internet ca nu își suportă copiii și că nu se descurcă de nici un fel cu porcăria de școală online… Baam, m-am trezit cu mare morală făcută de ambele. Și dă-i și zi, că sunt frustrată, ca bla bla, ca eu nu știu cum e, ca presiunea sociala, că lectiile online, ca asa și pe dincolo… Mno, la revedere și un praz verde, dacă ar fi vorbit cu un alt ton as fi acceptat. Da la mine pe pagină sa vii sa îmi dai în cap ca fac mișto de niște cretine care au turnat plozi doar ca să fie bifat pe listă…

    M-am convins cum stau părintii cu tehnologia când am lucrat pe proiectul cu școala online. Și care din 7 țări în care a fost lansat produsul, DOAR pe România a fost oprit.
    Nu trebuia decât: o tabletă, ori laptop/ pc cu cameră și căști cu microfon. Ei și idioatele (99%erau femei), când le sunam să vad de ce au programat o lectie și nu au susținut-o, îmi spuneau „aaa pai nu mi-am dat seama ca trebuie cameră și microfon”…
    Asta deși era o platforma cu lectii live?!? Dar da, la ce naiba sa ai nevoie de cameră și microfon.
    Pe altele deja le băgam grav în ceață dacă pronunțam „browser”. Și aici vorbim de DOAR câteva sute de persoane…
    In schimb, multe și aproape toate vorbeau despre copiii lor de parca le-ar fi fost angajate. Cum vrea copilul asa facem.
    Copilul a zis nu, nu facem. Copilul n-are chef ca face karate (?!?) online și e cam aglomerat. Copilul a spus ca vrea în română ca nu vrea asa doar în engleză, deci nu mai facem…

    00
  13. la faza cu iaurtul, cred că e activia de băut, la cum arată reclamele

    00
  14. parintii astia idioti sunt fostii colegi din generala care nu intelegeau nimic din fizica, biologie si chimie. De asta vezi 5G in sus 5G in jos, conspiratii despre vaccinuri si alte tampenii. Nu stiau diferenta dintre organ si celula, se impotmoleau la tabla, nu stiau sa tina un maouse bine. Iata-i acum ajunsi adulti si cu copii

    00
    • Ce pretenții sa am de înțeles fizica, chimie, biologie, când oameni care la 19 într-un liceu industrial, cu profil electrotehnic greu, citeau pe silabe?
      Baaaa, la 19 ani citeau pe silabe.
      Unu a terminat inginerie și azi i se adresează angajați subalterni cu domnul inginer, dar e prost de pute și sarcasmul este neologism pentru el, iar altă duduie e angajată asistentă medicală la LSM.
      Te duci pentru cap și îți pastile de sculătoare.

      00
  15. eu unul ling cu aplomb orice pizda am ocazia. asa ca ma doare in pula de ce pun astia in iaurt

    00
  16. Se pare că odată cu vârsta scade capacitatea omului de a se adapta la nou, pur și simplu creierul nu mai face față. În plus, ritmul de dezvoltare pe care îl cunoaște tehnologia e deja suprasolicitant pentru oricine. Nu-i chiar atât de mult timp de când a apărut primul smartphone, prima tableta, nu mai zic de aplicațiile dezvoltate pentru ele. Interfața softurilor cunoscute se schimbă periodic, se adaugă funcționalități noi, se integrează cu alte aplicații, cu cloud-ul. Trebuie să aloci ceva timp ca să te obișnuiești. Cu vârsta oamenii își modifică prioritățile, apare familia, copiii, etc. În plus, cariera, reușita profesională cer o focusare cumva unidirecțională, nu mai ai timp de foarte multe altele.
    Asta apropo de generațiile de oameni atehnici.
    Că tot vorbeam de boom-ul tehnologic, nu știu cât de multă legătură are cu adaptarea omului la multitudinea de informații care solicită creierul dar Alzheimerul e în creștere. Bănuiesc că sunteți la curent cu vestea „bună”: statisticile arată că deteriorarea cognitivă se manifestă la vărste din ce în ce mai mici. O să constatați că încet încet suntem și noi în target.
    Zic să încercăm să fim un pic mai empatici și să oferim mai mult suport părinților noștri când constatăm că nu se descurcă.

    00
  17. „Și nu, tabletele de 300 lei nu sunt o soluție, știu asta toți cei care au încercat să folosească una.”

    AMIN!

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Top articole

7 zile