parchetul, finantarea terorismului si demonstratiile

Azi a avut loc la Parchet un briefing al politiei romane pe tema pirateriei. asftel am aflat ca politia isi va intensifica actiunile, ca astia care dau share pe dc++ finanteaza terorismul (e ca la americani, spui “terorism” si toata lumea te crede) si ca pot intra peste oricine oricand, ca la ei acasa. Poate cineva face dovada ca pe 3 octombrie 2005 nu a intrat pe dc++? Onorata instanta, acuzatul a sters programul prin care sharuia filme, dar noi va dam cuvantul ca l-am vazut. Plus ca avem niste screenshoturi cu niste ipuri. Nu conteaza ca sunt sau ca nu sunt. Noi sa fim sanatosi.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

3 comentarii

 1. ideea asta idioata o plecat de la mine din oras, adica din Iasi, unde 2 idoti de patroni de firme de net, ei isi spun isp-isiti, si-au reglat conturile prin intermediul unui procuror …………., stiti voi cum, dupa care s-a inflamat toata tara, dc-urile sau dus draqu, plus ca unii copchii idioti au pus la share mai putin de 40 de gb, ca asa spune politia, deci sub 40 de gb nu-i cauta, asa cred ei ca doa is copchii prosti, cel mai bine e ca fiecare sa-si apere curul singur, iar in ceea ce priveste militzenii si cu parchetarii care fac dosarele dpdv al dreptului sunt varza, dar cine plm are nevoi de un proces care poate dura 3 ani, timp in care nu te mai poti angaja nicaieri in sistemul juridic :((

  00
 2. NOU
  #2

  sa-i ia mama dreaq. sa vina sa ma ridice.

  00
 3. pana la urma e o chestie de obraz fata de autorii unor softuri…filme…etc, dar bine ca s-a inventat dc++, oDC….mai nou folosesc torrent-urile :)

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.