Paco Underhill: Why We Buy

Rar mi-a fost dat să primesc atât de multă cunoaștere pentru numai 12 dolari. Serios. Cartea este absolut bestială, la fel și sora ei (What Women Want: The Science of Female Shopping), ambele fiind bune pentru toată lumea, nu doar pentru oameni de marketing sau de vânzări.

Cartea costă 12 dolari pe amazon.com și 12 lire pe amazon.co.uk. Varianta tradusă în limba română cred că este aceasta sau aceasta.

why-we-buy

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

14 comentarii

 1. Si uite cum reusesc unii sa dea o definitie a cuvantului ” orice ” intr-un manual de 12 dolari. Asta se conjuga asa: Eu cumpar ce vreau, tu cumperi ce vrei, ei cumpara ce vor, ele cumpara ce vor, Noi cumparam ORICE.

  00
 2. La emag costa 9.49 RON, adica mai putin de 3 USD! Adica poti cumpara 1000 bucati de pe emag si sa le vinzi lejer cu 6 dolari pe amazon. Adica profit 3000 USD. Daca dispui de 30 mii dolari pentru investitie, poti sa-ti permiti sa vinzi chiar cu adaos comercial de 50%. Tot iti ramin 10 mii dolari dupa plata impozitului pe profit si a CAS-ului.

  00
 3. @Copilu Minune as vrea sa vad cate carti in limba romana vinzi tu pe amazon.com :D

  00
 4. Ba, cred ca pentru oamenii de marketing si vanzari nu e tocmai „buna” :)

  00
 5. Adica tu ai citit-o in engleza ?

  00
 6. Nu mai cumparati englezisme din astea de snobi! „Sa citesc o carte despre cum sa fiu bogat.” Eh, pe bune! Hai sa facem un pariu ca ramai la fel de sarac. Chiar mai sarac, dupa ce-mi platesti pariul.
  Cititi literatura romaneasca de calitate. Adica scrisa de mine. Si o sa fiti mai bogati (sufleteste).

  00
 7. Sau esti baiat destept si iei de pe BookDepository

  00
 8. Copilu Minune nu prea ai dreptate, pentru ca nu cumperi blugi pe care sa ii vinzi mai departe, ci cumperi o carte pe care nu ai nici un drept de comercializare.

  00
 9. @dmy : confunzi dreptul de a vinde cu dreptul de a copia/multiplica. Sunt doua chestii total diferite.

  00
 10. @Paul, Fara numar, fara numar… Sa moare dusmanii mei, ca sint mai citit ca ei.
  @dmy, N-am drept sa comercializez fotocopii/xeroxuri/chestiisocoteli. Sa tiparesc o editie fara acordul detinatorului drepturilor de proprietate intelectuala.
  Sa cumpar si sa revind un produs e exact si fix legal, atita timp cit platesc taxele cuvenite unei actiivitati de comert. Asta fac si librariile. (Ce puii mei mai invatati voi prin scoala, eventual aia a vietii?)

  00
 11. Sau 9 euro pe iTunes Store România.

  00
 12. Confirm ca acea carte de pe emag cu 9,49 lei e varianta tradusa, de altfel acelasi lucru scris si in interior, ca e tradusa dupa originalul Paco Underhill: Why we buy. Varianta asta e tiparita 2006.

  00
 13. later: intre timp vad ca au si scos-o din oferta lor… Orisicum, eu am platit 9,5 lei cu tot cu transportul pana in Arad prin Cargus. :) Doar mie mi se pare ft tare afacerea?

  00
 14. His most striking analogy of today’s economic market comes from his statement about how we’re over inundated with shopping. ” . . . we are now dangerously over retailed – too much is for sale, through too many outlets.”
  Never in our history have we, as a society, been bombarded by advertising.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube