Outlete de România

outletDezvoltatorul Mega Company a anuntat astazi ca va inaugura in luna noiembrie a acestui an prima faza a unui centru comercial de tip outlet, care va fi dezvoltat la kilometrul 13 pe autostrada Bucuresti-Pitesti. In acelasi loc este programat spre deschidere, tot la finalul toamnei din 2008, un alt outlet, dezvoltat de catre compania belgiana Liebrecht&wooD

Din BM

Sunt curios cum o sa arate si ce preturi o sa fie la outletele romanesti. O sa vedem oare Conversi la 20$? Sau geci Columbia de 30$? Sau o sa fie geci Columbia made in angro Europa?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

6 comentarii

 1. Daca dezvoltatorul asta e din afara si nu are de-a face nimic cu Romania (in afara locatiei), atunci poate ca vom vedea preturi de outlet. Daca nu, daca isi baga vreo companie romaneasca nasul,a tunci probabil ca va fi „outlet de lux”, cu preturi mari si marfa proasta. Sa speram ca prima varianta e cea buna :)

  00
 2. Imi place că-s optimişti băieţii. Se pare că nu ştiu cum lucrează turcii :). Nu ştiu dacă amândouă-s sub antrepriza turcaleţilor, dar sigur finalizarea lucrărilor se va amâna cu ceva timp. Ei chiar vor, dar nu pot, dom’le, nu pot.

  00
 3. NOU
  #3

  visati baieti, visati… aproape tot ce business de acest gen in romania este bazat pe preturi astronomice.

  00
 4. visati baieti, visati… aproape tot ce business de acest gen in romania este bazat pe preturi astronomice.… sau pe falsuri as spune eu.

  00
 5. Va fi gen reducerile din Carrefour, ceva ce acum 1 luna costa 100 Ron , acum e la reducere 50% , dar pretul 80 Ron.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube