Orhideea Gardens, masivă reclamă TV

Ce e o ţeapă fără reclamă din cinci in cinci minute la TV? O ţeapă de care nu aude nimeni! Şi nu o muşcă nimeni.

Tim are mai multe detalii despre Orhideea Gardens si practicile lor.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

8 comentarii

 1. … si acum are bani de RTW :)
  Well done, keep up the good work

  00
 2. asta numesti teapa? pai macar si-au vazut banii inapoi, plus cheltuieli de recuperare. uite aici exemplu in care oamenii au platit integral si nu o sa mai vada nici o letcaie:

  00
 3. O teapa fara reclama din 5 in 5 minute nu e teapa bine gandita

  00
 4. Anul trecut am vorbit cu ei la un targ imobiliar. Reprezentantul Trend Imobiliar mi-a zis ca mai aveau vreo 2-3 apartamente disponibile.
  La ce desfasurare de forte publicitare asistam aici eu cred ca mai degraba au vreo 2-3 blocuri disponibile.
  Si macar daca ar cheltui destept bugetul; cu doar 10% din banii pe care ii dau pe outdoor si tv se putea face ceva super in online, nu-i asa Zoso?

  00
 5. NU. Zoso, pai aduce a reclama ce ai scris tu despre ei? Si inca un aspect: nu ii cred atat de evoluati incat sa iti ceara sa ii mentionezi pe blog. Ooops, acum chiar ca nu o sa isi mai faca vreodata reclama pe siturile mele…

  00
 6. nu prea e teapa asta , i-as numi chiar naivi. in majoritatea cazurilor se intocmesc contractele de asa natura in cat nu iti mai vezi banii inapoi daca vrei sa renunti nici daca vii cu sf petru. Rezidentialex cred ca sunt socati de aceasta decizie a ta

  00
 7. so, ca sa inteleg si eu??!! e de rau ca oamenii isi fac reclama la un produs?? puteam sa vorbim despre chiloti, pasta de dinti sau detergent. dar intamplarea face sa vorbim de apartamente de lux. atunci sa inteleg ca tot ce vad la tv in materie de reclame sunt numai tepe? pai daca stau sa ma gandesc bine, teapa e si blogul tau, ptr ca le faci reclama! pro sau contra, reclama tot reclama e…asa am invatat eu..si cica mai e si buna, ca-si mai iau si niste banuti agentiile de publicitate din asta. Dar nu cumva ti-ai luat si tu niste banuti ca sa le faci antireclama? rusinica….

  00