Online Studio 2013/01

Prima emisiune de pe anul ăsta, cu Răzvan şi invitat Dan Vîrtopeanu (Breeze Mobile) despre mobile, smartphones şi alte asemenea. Emisia începe la ora 11.

Audio:

Video:

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

10 comentarii

 1. NOU
  #1

  Tareee! :D

  Mă tot gândeam să-mi fac și eu o emisiune dar, aparent, Trinitas TV poate trăi și fără emisiunile mele auto cu X5-urile popilor.

  00
 2. @Ionut: dpmdv nu. Ubuntu nu au destui bani sa bage in promovare si atragerea de producatori si dezvoltatori a.i. ca platforma sa supravietuiasca.

  00
 3. Cifrele cu utilizatorii unici de date mobile pe care le-a spus la inceput sunt umflate bine de tot.
  Exemplu eu am 3 SIM-uri de date dintre care folosesc doar 1. Celelalte 2 sunt cumparate de cel putin 2 ani (unul Cosmote, altul Orange) si, desi ar fi trebuit sa expire, nu s-a intimplat acest lucru pentru ca aprox la fiecare 6 luni mi se trimite SMS cum ca pentru a ma pastra in retea mi-au acordat 100 MB. E normal sa le pastreze active pentru ca da bine la cifre.
  Apoi uitati-va si pe raportul GSMA:
  Pe Europa, in 2012, utilizatorii unici sunt de 76%. Romania mai mult ca sigur e sub aceasta medie – vorbim de SIM-uri active, indiferent ca sunt de date sau nu.
  Dar hai sa umflam datele. Cit de frumos facem noi mobile marketing.

  00
 4. Dacă îmi permiteţi am două întrebări:
  Ce părere aveţi de apariţia noului sistem de operare Ubuntu Mobile? Credeţi că o să-şi găsească loc pe piaţă, printre iOS, Android şi Windows?

  00
 5. Zoso , iti recomand sa anunti mai din timp emisiunile astea live.

  00
 6. Buna idee sa le inregistrezi.

  Am stat o ora nemiscat in fata monitorului.

  00
 7. @MRadu – am precizat în emisiune că estimarea mea pentru utilizatorii unici de telefonie mobilă este o medie între 1,4 și 1,5 cartele pe utilizator. Din totalul de 22,7 milioane cartele active rezultă că avem între 66% și 71%, sub 76% cât e în Europa. La fel am explicat și motivele pentru care estimez 1,2 cartele de date active pe utilizator (discutăm strict de cartele de date folosite în telefoane, nu și pentru carduri/modemuri). Inclusiv argumentul bazat pe creșterea traficului pe mobi site-uri în ultimele 12 luni care nu poate fi contestat.

  Tu ai 3 cartele SIM active pe date (și presupun că ai și 3 telefoane ca să primești SMS). La mine în familie suntem 4 persoane, fiecare cu câte un singur serviciu de date activ. Cartela mea de date preplătită de la modemul USB nu a mai fost activată după expirarea perioadei de valabilitate acum 7 luni. Nu cred că exemplele personale sunt cele mai bune argumente.

  Nu mărim datele ca să arătăm că facem frumos mobile marketing. 6 milioane (o medie de 1,4 cartele, care e prea mare, am explicat și de ce) sau 7 milioane de români care accesează internetul de pe telefonul mobil, deja reprezintă o audiență care nu mai poate fi ignorată în campaniile de marketing.

  Mobile marketing îl facem frumos prin campanii care își ating obiectivele și livrează.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube