Online: puterea exemplului

Subcategoria plăceri vinovate: să le aducem aminte oamenilor că nu ar trebui să vorbească despre cum fură alții cât timp ei au mâncat o pâine albă din ce furau ăia la care lucrau ei. Azi: Adrian Cristea, fost angajat la 220.ro.

 

Subcategoria nu-mi dau seama că eu fac fix ce îi acuz pe alții că fac: mă ascund. Și când mă întreabă cineva ceva, le spun că nu știu ei nimic din ce fac eu și n-au de unde să știe și nu e treaba lor. Alex Negrea.

Subcategoria logică de buzunar cu specialiști online: de ce ai întreba pe cineva care are extrem de puține comentarii despre cum să aibă mai multe comentarii? Care e faza, cumva prin minune el are niște tehnici speciale pe care le aplică la alții și nu la el?

Subcategoria mă doare capul: îți place turismul, dar nu îți plac locurile turistice, pentru că ești sărac cu duhul și nici capul nu te duce prea mult, noroc că te împinge cineva de la spate. Răzvan Pascu.

Subcategoria fă ce spune popa: cel mai cel dintre cei mai cei, omul care latră cel mai tare pentru a-și acoperi cel mai bine incompetența. Și îi merge de minune. Chinezu.

Subcategoria Refresh: cel mai rupt blog despre online cu cel mai căpos proprietar. În mod sigur va ajunge să vândă blogul ăla cu suma cu care voia să îl vândă acum doi ani, explicându-ne că blogul se încarcă greu și are un usability de grădiniță pentru că e un blog despre online. Exact.

Subcategoria 2Parale: ar fi mult de comentat despre interviul ăsta, de la întrebările tâmpe la lipsa de viziune a răspunsurilor, dar nah, de când nu mă (mai) plătește eMag să fac mișto de 2Parale se descurcă și singuri cu țepele și publisherii.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

1 comentariu

  1. Site-ul cu interviul se incarca cam greu. Defapt nu se incarca.
    Ca tot se vorbea de usability.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube