Omnilogic și Siveco sunt ale lui Măgureanu?

Asta pare să spună Cristian Sima, într-o însemnare pe Facebook:

Omnilogic și Siveco înjură continuu la Băsescu și sunt speriați de unul Ghiță din IT.Ghiță nu contează, nu se știe bine cine e. În acordarea contractelor de sute de milioane cu statul român contează doar Omnilogic și Siveco.De ce sunt speriați? În spatele Omnilogic și Siveco se află eminența cenușie domnul profesor Măgureanu. E cumva o luptă între vechea gardă și garda nouă? După 1 mai 2012, Ghiță devine leader de piață. Poate de aceea le era frică!

Pentru cei mai tineri dintre noi, Virgil Măgureanu a fost primul șef post-revoluționar al Serviciului Român de Informații, ofițer DIE și păstrător de secrete pentru mulți politicieni români.

 

filme-house-of-cards-1

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

15 comentarii

 1. Ori esti ironic ori ai descoperit gaura de la covrig. De Siveco stiu si copiii de gradinita. Ramane sa ne mai spui si ca nea Tibi U. e tot de la cadre, prin ta-su’ (fi-i-ar tarna beton armat) si alte rubedenii.

  00
 2. Serios? Virgil Magureanu are o pagina de wiki atât de scurta cu informații de doi lei? Respect.

  00
 3. NOU
  #3

  si totusi, ce vrea Sima?

  00
 4. NOU
  #4

  :))) De la SIVECO se recruteaza la greu (e si normal, sunt multi oameni valorosi). Toata lumea stie a cui este si ce este SIVECO. Faza tare si verificabila: Pe unul dintre microbuzele cu care isi transporta oamenii scrie:
  “Attention INTELLIGENCE inside” :))

  00
 5. “Îl întreb pe Predoiu ce vrea de la mine.MRU vrea un troc, să mă pună șef la consiliul consultativ și eu să-i garantez susținerea de la hotnews”

  Cam asa se manca cacat atunci la Hotnews, cam asa se mananca si acum, doar ca cu alti patroni.

  00
 6. nu mai crapa mumiile astea?

  00
 7. Ghita controleaza UTI, Teamnet si XOR IT, firme care adunat au castigat mai multe contracte comparat cu Omnilogic si Siveco-ul condus de Socol.
  Omnilogic si-a stricat imaginea dupa proiectul eromania.
  Citeste despre Siveco pe undelucram.ro sa vezi care e atmosfera in firma.

  00
 8. Magureanu? haha. el e al altora. va muri in mizerie singur ca si ceilalti, ca si Chitac si ceilalti. Nu el! El e doar un pion (ok, poate un nebun) si atit!
  “Ceilalti” insemnind avortoni si lichele de securisti in pozitii cu acces la fonduri in jurul lui 90. Cind o companie privata ca Omnilogic isi face inca, in 2014, afacerile pe firme capusa (Firma sotului Claudiei Feraru, de exemplu) ar trebui sa dea de gindit…

  00
 9. dap. dar cu o nuanta. uite inca cateva : elbit, cube consulting. opran. sie. Ce amintiri trebuie sa fi pastrat Irina si Andy de prin Elvetia…Ce vremuri apoi ..cand lumea mergea in biroul de la unirea sa vb cu don’ profesor (nu prea ii placea acvariul cu pereti decorati cu premii de langa ICI)… in alta ordine de idei, la cate sisteme integrate s-au “vandut” in romania ar trebuie sa ajunga sa gandesti o intrebare si sa-i primesti raspunsul semnat si parafat de la o administratie publica locala :)

  00
 10. siveco este printre cele mai mari capuse ever

  00
 11. Bun, si care e legatura dintre articol si Kevin Spacey?

  00
 12. House of cards. Dahhh….

  00
 13. Giah Mama, e simplu. Toti oamenii au un sef iar a lui Măgureanu e Kevin Spacey.

  00
 14. Spui Siveco și tragi apa.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.