omg, zoso.ro has been hacked! not!

Mulţumesc tuturor celor care s-au îngrijit de soarta blogului, chiar şi celor care au scris articole pe tema asta), dar nu, nu fac update la wordpress din cauza unui bug stupid care îmi vede însemnările programate spre publicare.

Rezolvarea e mult mai simplă:

RewriteRule ^index.php/wp-admin        www.suckme.ro

Nu fac update la wordpress pentru că îmi plac tagurile mele şi până nu rezolvă problema la modul serios (spre exemple un mod de administrare) nu mă complic.

tech, hackeri, wordpress

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

18 comentarii

 1. De fapt, vad ca a aparut si wp 2.3.2, unde au rezolvat acest bug.
  Raman la 2.2.3-ul meu.

  00
 2. Si cum ai reusit sa-ti recuperezi blog-ul dupa aceasta „hackuiala” ?
  Si uite asa isi fac unii trafic pe blog, scrie o prostie ca sa fie bagat in seama. Interesanta metoda, pacat ca are succes de scurta durata.

  00
 3. raspunsul e in a 6a linie din insemnare.
  iar ultima parte banuiesc ca este rostul mesajului tau. scrii ca sa te bagi in seama.

 4. Da’ totuşi, scriai posturi

  00
 5. Da Zoso, stiu, era doar o intrebare ironica. Scuze daca am deranjat. Apropo de schimbari majore in wordpress, acestea vor fi vizibile de la versiunile 2.4, 2.5 si 2.6. Va fi refacut panoul admin si desing-ul acestuia iar Dashboard-ul va fi bazat pe widget-uri. Versiunea 2.4 apare pe 24 Ianuarie.

  00
 6. Salut,
  Uite aici continuarea la Simple Tagging:
  https://wordpress.org/plugins/simple-tags/
  Am instalat-o pe un 2.3.2 si merge foarte bine.

  Aceeasi configuratie cu 2.3.2 + Simple Tags (noul nume) + wp-cache face scandal. Am folosit-o pe un hosting godaddy la un client si s-a blocat tot, blank page error 500. Suportul prost – a stat jos siteul vreo 10 ore.

  Am sters tot, pus de la inceput, degeaba. Doar cu telefon in State s-a schimbat treaba. Daca nu ai hosting la ei (foarte probabil nu) s-ar putea sa iti mearga.

  Deci grija mare daca il actualizezi si pastrezi wp-cache.

  00
 7. se mai intampla sa fac si de astea…

 8. @Rubencito – cred ca nu e voie de la rnc sa inregistrezi domenii de genu`

  00
 9. Victor: eu am putut

 10. Nu am facut mare trafic cu articolul ala de 2 lei, mai mult am facut azi cand m-a bagat zoso in seama.

  00
 11. daca te deranjeaza faza cu taggurile au aparut niste pluginuri marfa care te lasa sa le administrezi, la fel ca la UTW. Asta ma impiedica si pe mine sa fac updateuri la blogurile mele, dar dupa ce am dat de el n-am mai avut probleme :P

  00
 12. @CTI97 – nu urmareai asta initial, nu?
  @Znuff – ar fi bine sa nu cenzureze nimic RNCu dar probabil daca atingea poplaritate, te-ar fi inchis – si am zis „cred”, nu stiu sigur

  00
 13. @victor, ba da … dar daca nu zicea nimic zoso treceam aproape neobservat. Sunt la inceput si fac experimente. Normal ca incerc sa ma bag in seama si cu cei mari, sa vad ce se poate. Daca incercam aceasi chestie pe un blogger necunoscut ce efect cautam ? De ex, am avut un post ca vlad stan mi-a adus mai mult trafic decat zoso, si observam ca nu am avut un „efect zoso”(de genul digg, dar pe ro). Acum am avut mult asteptatul efect zoso. O sa scriu si pe chestia asta un post.

  00
 14. Salutare. Zoso, nu lipseste cumva o conditie din rewrite rule? Mi-am gasit azi blogul „proaspat hackuit” si caut o solutie pt a recupera insemnarile. Daca ai vreo sugestie..

  00
 15. aia e o linie care ocoleste hackul, nu il rezolva.

 16. pam-pam! :(

  thanks anyway

  00
 17. Ana, un link ceva? Poate te pot ajuta.

  00
 18. merci victor, am rezolvat cu „tata google” (indexase tot=> am recuperat tot :D ) ramane doar sa postez 7 zile si 7 nopti totul inapoi.
  link dau cu alta ocazie ca sa nu facem forum pe blogul omului ;)

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube