OLX, dacă vrei să ajuți…

Dragă OLX, în loc de acțiunile astea mărinimoase cu pus un icon sau tradus site-ul în ucrainiană nu mai bine angajezi 2 oameni în plus la triat spamul? Nu mai bine răspunzi la reclamațiile alea la unelte false vândute de ani de zile pe platforma ta?

Asta ar ajuta mai mult pe toată lumea. Că până una alta ești o platformă românească și nu ajuți deloc românii. E ipocrizie să vrei să ajuți ucrainienii când 10 oameni raportează o drujbă Stihl și tu o ții încă niște ani acolo, că era magazin partener, care plătea anunț promovat. Cu țepele prin Whatsapp ce ai mai făcut? Sunt la fel de frecvente sau ai mai șters din conturile utilizatorilor și blocat numerele alea de telefon?

Hai, începe de aici: unu, doi, trei, patru, cinci, șase, șapte. Nu atenționat magazinele, nu scos anunțurile, blocat vânzătorul să mai vândă pe platformă. Vrei să faci și mai mult bine? Dă-i în judecată pentru fals și înșelăciune.

 

olx-ipocrizie

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

13 comentarii

 1. Ne iei pâinea de la gură…. Abia adusesem un lot nou de Stilh…

  00
 2. N-au ei treabă cu de-astea. De vreo 2 luni tot încearcă un handicapat din Cluj-Napoca să vândă un Blackberry Passport; și pune câte un anunț nou la fiecare 2-3 zile. Nu le-a dat nimic de bănuit, chit că raportez de rup anunțurile ăluia. Te umpli și mai tare de draci când realizezi că toate anunțurile sunt verificare manual.

  00
 3. O minte sclipitoare de la OLX a hotarat de 1 an ca la categoria carti-muzica sa fie limita de 20 anunturi; pentru mai multe anunturi trebuie cumparat pachet de anunturi care costa mai mult ca pe ebay. Le-am semnalat ciudatenia si nu le-a pasat, chiar au marit tarifele la pachete de curand.

  00
  • Din asta traiesc. Iar tu daca ai mai mult de 20 de anunturi, tot din anunturi traiesti. Iti place ca toata lumea stie de OLX(prin publicitatea pe care si-au facut-o) dar sa fie totul gratis si nelimitat. Care ciudatenie? Ca vrei sa faci bani fara sa dai bani? Intra-adevar, da-ti report!

   00
 4. Din decembrie pana saptamana trecuta listele de la favorite pe ios au fost moarte. Au facut vreo 4 updateuri a aplicatiei dar problema ramanea.
  Si tu zici de chestii ce implica munca de luni de zile. Hahaha.

  00
 5. Poate dați Report și voi la anunțurile menționate de Vali…

  „Simplu. Produs FAKE.”

  00
 6. Cu cat devine mai mare o companie cu atat mai mari mizerabili devin factorii de decizie pentru a livra rezultate marete unor investitori din ce in ce mai lacomi.

  Dupa 2 ani de pandemie Google nu are o metoda valida de verificare pentru segmentul third party repair pe care l-a transformat intr-un fel de paria.

  00
 7. Mai bine boicotam tigania aia de olx

  00
 8. Probabil mizeria asta de site speră să mai facă 10-15€ de la vreun refugiat din țara vecină care vrea să își vândă telefonul.
  Am mari îndoieli că pe concurența locală a lui eBay Kleinanzeigen a apucat-o compasiunea.

  00
 9. Mie mi se pare ca i-au ajutat dintotdeaua. E plin OLXul de tutun fara macar vreo urma de la lipiciul timbrului :)

  00
 10. Site jegos care promoveaza hoti.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube