Off, fetelor, nu ştiaţi că asta o să se întâmple?

Cică curvele care au ieşit la TV şi în ziare şi au recunoscut că au luat bani ca să se culce cu Berlusconi şi cu gaşca lui au rămas şomere şi nu mai vrea nimeni să le angajeze.

girl_party2Serios acum, cine vrea să angajeze nişte curve care recunosc cu gura lor că sunt? În afară de Capatos, desigur. Apoi, ele ce sperau că se va întâmpla recunoscând în gura mare că se culcă cu boşorogi libidinoşi pe bani? Lumea le va adula? Le va da exemplu? Vor fi angajate în companii onorabile? Vor obţine contracte de reclamă la detergent pentru pete de viagra sau pentru ruj anti-formol?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

18 comentarii

 1. Crezi ca daca le ajuta capul isi mai alegeau meseria asta? :D

  00
 2. Tot manichiuriste or sa ramana? :)

  00
 3. Pe cine intereseaza soarta unor instrumente?

  00
 4. Le mai angajeaza cineva sigur dar in loc de servicii de lux o sa presteze pe centura

  00
 5. Priviți poziția nefirească a piciorului stâng!

  00
 6. Una din condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească, cel puţin de la un nivel în sus, este confidenţialitatea asupra serviciilor prestate şi a beneficiarilor acestora. Doar nu crede că câştigul de zeci/sute de ori mai mare decât în parcare se datorează exclusiv talentelor ei. Nu, aici este inclus sporul de confidenţialitate. Poate e mare tentaţia să se laude cu palmaresul, dar dacă nu-şi ţine gura, rămâne şomeră (în cel mai fericit caz) şi se reprofilează, coboară niştre trepte până la parcarea de tiruri unde nu mai contează ce spune că oricum n-are ce.

  00
 7. E plina lumea de d`astea…oricum, femeile sunt de 2 feluri, curve si care nu recunosc…astea macar presteaza pe bani fata de altele care o sug pe un multumesc.

  00
 8. daca mor de foame in italia, sa vina in romania, sa`si bage vreo 400 ml de silicon pe fiecare parte si vor ajunge celebre instant.

  00
 9. Da, lumea o sa le dea exemplu si vor face reclama la detergent daca se intampla in Romania. Avem destule exemple pe primele pagini ale tabloidelor.

  00
 10. chestii ca să ajungă în presă, au ele un lache care le întreţină…

  00
 11. Stiau, dar au vrut si ele un cuc batran, celebru si cu bani…:) Oricum consecintele au fost destul de grave pentru ele. In schimb daca ar fi fost in Romanica acu le faceau concurenta lu Dragusanu, Columbeanu si restul parasutelor care „au ceva de spus in showbizul romanesc”

  00
 12. Lasa colegu, ca au cistigat intr-o noapte cit eu in 5 ani ca inginer. O sa stea un an la naftalina, pina se linistesc apele, apoi gasesc alt pacalici cu bani.

  00
 13. @Costel: şi dacă în România ajungeau celebre ca Elodia? Care s-a remarcat prin absenţă? Este una din riscurile la care se supun dacă le merge prea mult gura.

  00
 14. O pocnitoare d’aia zicea ca parca a atins cerul asa senzatie a avut, pai? Ne plimbam printre ingeri s’apoi ne plangem de nemernicia pamantenilor?
  Sa fie cocoane serioase, sa s’angajeze croitorese, strungari sau sa faca trupa ‘dens’ cu Ioana Popescu =))
  Foarte urat din partea mea, recunosc

  00
 15. Asteapta si ele un omnipotent dornic sa bage unde a impins „il duce”. Nu mai traieste nici o zdreanta care l-a supt pe Hitler?
  Hai ca stiu ca ii placeau minorele:D

  00
 16. voi nu stiti ca reclama este sufletul comertului ? O fata dezbracata este o reclama perfecta.

  00
 17. Am vazut zilele trecute o romanca care s a culcat cu hodorogu.A dracu era foarte revoltata ca e lumea invidioasa.atat o ducea pe ea capu ca faptul ca s a culcat cu un broscoi starneste invidie!

  00
 18. eu zic sa-l cheme in judecata pe berlusconi pentru sifonarea imaginii publice

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Top articole

7 zile