ochelari a la jlo

Am văzut tot felul de fete cu ochelari din ăia mari cum avea JLo acu 3 ani şi de care îşi cumpărase moţ şi Cristina, Regina R&B cu 150€ din nu ştiu ce catalog…

De fiecare dată când văd ochelarii aia la cate o trendineză, îmi vine să râd. Pentru că există un film cu nişte X în el unde nenea ăia foloseau ochelarii pe post de suport pentru ce decartau dupa ce munceau alături de domnişoarele alea foarte dezbrăcate, dacă înţelegeţi ce vreau să spun.

E ca tatuajul pe spate…ne ajută să ne ghidăm…

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

12 comentarii

 1. de asta ziceai ?! :B

  00
 2. Trendinezele rom?nce vor purta ?n cur?nd ochelari care le vor acoperi toat? fa?a. Pariu?

  00
 3. fiecare cu parerea lui. mie imi plac.

  00
 4. Mie mi se pare ca arata respectivele domnisoare ca niste muste, cu ochi din aia mari. Banuiesc ca e in interesul celor urate sa ascunda ochii si jumatate din chip, asa ca s-au inventat ochelari din astia.

  00
 5. aia de fapt sunt ochelarii care le ajuta sa nu le intre vantul in ochi atunci cand decoleaza … doar ca din lipsa de fonduri nu au putut cumpara si casca

  00
 6. Cel mai amuzant mi se pare cand astfel de “bombe” umbla cu ei pe ochi, iar afara e noros si se pregateste sa ploua.

  00
 7. Sau vor purta ochelari care le vor acoperi tot corpul :)) Plastic suite.

  00
 8. Sa mai mentionez aici si [url=http://www.pcforum.ro/viewtopic.php?t=2307]telefonul promovat de Bayonce[/url]. Cred ca va avea un succes de cartier.

  00
 9. eu le zic aviatori 😀

  00
 10. astia sunt ochelari de clubber cu cearcane cat casa sau/si pupilele asemenea dar lumea crede ca e cool sa arati a robot 24/7. alta moda luata cu japca.

  00
 11. Eu nu le suport mai ales cand le vad la volan cu astfel de ochelari. Ne-am dat dracu, se cred pilot, manca-le-ar mama.

  Si ce-i mai enervant? Cand vorbesc cu alti oameni si nu isi dau jos ochelarii. Nesimtire mare. Dar crezi ca ele stiu de asa ceva? Nu maica, sa fim cool noi, ca suntem urbane si trendinoase.
  Stupid bitches.

  00
 12. te refereai la tatuajul specific pornistelor , deasupra bucilor ? :))

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.