obligaţii de serviciu

Azi PDL au lansat nu stiu ce platforma electorala cu slogan copiat si cu promisiuni goale (redus cheltuieli parlament, 495km de autostrada, 900€ salariu si alte mizerii populiste…) pe care le cred pensionarii care se vor trezi cu 100 ron in plus la pensie, gratie relaxarii fiscale specifice doctrinei liberale.

Participantii la miting insa erau plictisiti. Ei erau la ora aia la serviciu, lucrand cu spor in aparatul de stat. Numai ca indatoririle de serviciu, indiferent ca lucrezi la taxe sau la arhive presupun ca din cand in cand sa mergi si la asemenea mizerii. Ca deh, viata de angajat al statului nu e mereu roza, numai sporuri si muncit din an in an. Uneori, trebuie sa mai faca si munca de teren.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

9 comentarii

 1. Toţi sunt o apă şi-un pământ…

  00
 2. 495 km de autostrada?
  daca ar mai face 4,95km ar fi o realizare.
  mai inghit oamenii oare asemenea promisiuni, evident nerealizabile?

  00
 3. @Daniel Chiriţă: Care’s apa si care pamant?
  …da nu mai scriu ca sunt la servici, platit din „banii nostri” cum spune Nenea Lars si veti spune ca statul ma plateste si eu stau pe blog-uri, adica tot in categoria „o apa si-un pamant”

  00
 4. @dheo: in urmaterii 4. cica.

 5. Mă, aşa vorbesc ăştia de parcă ei au tot vrut să facă ceva, dar prietenii lor de la PNL şi mastodonţii din PSD nu i-au lăsat. Lăbăgeală tipic băsesciană şi bocciană.

  Nu zic, se poate salariu mediu de 900 euro. Cu condiţia să trecem la inflaţie cu două cifre.

  00
 6. Astia din politica fac excursii degeaba pe mapamond. Le recomand Beijing sau Bangkok. Sa mai lase „massage ok” si sa-si mai arunce ochii in stanga si in dreapta. Dinozaurul ala de Iliescu a venit la Beijing sa se fotografieze la stadion cu voluntarii. Nu ia fost rusine sa se uite la ce au facut chinezii in 10 ani ? A fost presedinte si nu a fost capabil de nimic. L-am ratat la stadion ca i-as fi zis doua pe romaneste.

  00
 7. 495, dar in cati ani?

  00
 8. Da, din pacare, eu am fost azi acolo. Din pacate, pt ca a fost „obligatie de servici”. Cand am intrat sala era arhi plina, la intrare se dadeau esarfe, evantaie si steaguri. Elena Basescu dadea autografe, Elena Udrea era portocalie toata.A inceput converinta, lumea a aplaudat, a strigat. S-a inceput cu un cantec, au dansat, au cantat. Discursul l-a inceput Emil Boc (Poc), care am aflat ca e presedintele pd-l, a inceput sa promita, sa-si laude colegii si sa explice ce vor face ei daca vor ajunge la putere. Am mai fost si altii (sincer nu-i cunosc, mai ales ca sunt afoana cand vine vorba de politica) care la fel au promis marea cu sarea, dar atentie lucruri care vor deveni realizabile daca ei vor fi votati. S-a huiduit psd-ul si pnl-ul, s-au facut glume pe seama lor si toti au citit de pe foaie ce vor realiza. Daca ar fi fost sa nu traiesc in Romania, poate ca i-as fi crezut, oricum strategia lor a fost perfecta, au atins toate punctele problematice ale romanilor : vor taia din taxe, de la 200 la 100, vor construi autostrazi, 900 de gradinite, 40 de alte drumuri nationale, vor cere parlament unicameral si vor ajusta de la 463 de deputati la 300, vor ajunge cu salariul minim in 2012 la 950 de euro si pensia la 450 euro, vom ajunge sa exportam nu doar sa importam, vom ajunge la standardele europene ….si tot asa la nesfarsit. Multa vorbaraie si multe promisiuni, asa cam fac toti. La sfarsit s-a dansat, s-a cantat si s-a plecat? Babele au luat autografe si s-au fotografiat cu „personalitatile”.Ce am inteles? Doar ca politicienii sunt foarte buni la vorbarie si praf la fapte. Sper ca data viitoare sa nu mai am asa o zi „splendida”.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube