Ce mai fac oamenii care-ți vor binele: Ionașcu, Pelivan, Andrei Valentin…

Doru Pelivan a fost invitat la Mihai Morar și reacțiile de prin comentarii sunt adorabile. Tanti asta are dreptate, gigelușul care n-a făcut vreo facultate se ocupă de educație, că sigur se pricepe la asta.

Tot din zona asta, Andrei Valentin susține că a ales să nu dea BACul, că fix așa funcționează lumea, îl luai din prima, dar ai ales să nu termini 12 clase. Complet plauzibil.

Școala de speciali a lui Cezar Ionașcu e amuzantă foc. Idei de afaceri, MLM clasic, “tu nu vrei de fapt” și restul de scheme folosite de toți, pentru că funcționează.  Și oamenii sunt atât de disperați încât orice idee sună bine.

202112059081303

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

67 comentarii

  1. As fi de acord sa se studieze blogul asta in liceu. Te informeaza, te formeaza, captiveaza te pregateste pentru viata.

  2. Am vrut si io sa ma inscriu la Cezar Ionascu dar mi-am dat seama ca asta ar fi insemnat sa fac flotari toata ziua.

  3. Mișto regulile lui Ionașcu:

    3. Să nu înjur, iar dacă-mi scapă totuși un cuvânt urât, să fac 200 de flotări pe loc;

    Nu știu de voi, dar mă îndoiesc că am cunoscut în viața mea UN om care să poată face 200 de flotări dintr-un șut.

    4. Să citesc 100 de pagini zilnic, iar dacă nu reușesc, să fac 200 de flotări pe loc.

    Trecem peste flotări și ajungem la 100 de pagini pe zi. Măsurăm cartea în greutate, nu în valoare. Eu – de exemplu – pot citi 100 de pagini de carte de poveste cu font de 18. Lectură lejeră chiar. Dar încercați să citiți Theodor Adorno în ritmul de 100 de pagini pe zi. Mie-mi lua o oră să pot să-mi învârt capul în jurul a 4-5 pagini din ”Teoria estetică”. Dar – oricum – important văd că e numărul rotund de pagini, nu ceea ce conțin. Că sunt basme turcești, că e manual de mecanică, că e Marcus Aurelius – importantă aici e cota.

    Femeile au de ales între a-și aloca o oră pentru ele în fiecare dimineață, să provoace un bărbat să le scoată într-un loc stilat (dar atenție, fără a face sex după cină) și a merge în două călătorii la mare distanță de casă în următoarele 30 de zile.

    Pe banii tipului, desigur. Muncă de convingere la capătul căruia îi falimentează pe om. Și – normal – o oră pe zi pentru ele. Pe zi. Nu știu de voi dar eu trăiesc viața la minut de niște ani. O oră pe zi, în fiecare zi, e un lux pe care nu cred că și-l permit mulți. Foarte mișto și asta cu două călătorii la mare distanță. Pe lună. Mâncăm pateu la final de lună, dar măcar am fost la Milano. Ai de plm.

    Dacă voi vă ascundeți de superiorul vostru ca să puteți procesa învățăminte despre viața bună, înseamnă că sunteți în locul greșit și trebuie să vă ridicați și să plecați acum, cu toate riscurile de rigoare. Riscurile fiind frica, foamea, înghețul.

    Delir total.

    Dar delicios textul.

    • “UN om care să poată face 200 de flotări dintr-un șut”

      …cauta “200 PUSH UPS IN 10 MINUTES”pe net , lasa un numar de telefon si poti sa cunosti cati vrei tu.

    • Am căutat. Primul rezultat e Scott Burnhard. Scott e ”fitness model”. Al doilea e Frank Medrano și e fitness trainer. Al treilea rezultat e Broly Gainz – ”American fitness influencer and athlete”. Al patrulea e un tip cu nickname-ul ”baarllos” care e tot ceva fitness fanatic și are bicepsul cât pulpa mea. Al cincilea e ”Mr. Kleen” care are un canal Instagram numit ”supercharged27” și unul YouTube numit ”27supercharged” cu și despre sală și ridicat greutăți. Urmează Naima U. Hurd care se autointitulează ”Calisthenics athlete” și are canalul Instagram cu tag-uri tip ”BodyweightRoutine”. Mai treci prin doi atleți și bodybuilderi și ajungi la un articol de pe military.com care îți spune cum să faci 200 de flotări. Apoi un articol despre Mike Tyson care face 200 de flotări și vreo 10 site-uri de fitness cu ”protein” sau ”cardio” în titlu. Toți ăștia de mai sus arată – desigur – ca Arnold în tinerețe și zici că-s sculptați în marmură.
      Sunt convins acum că pot și eu.
      Thanks de pont.

    • Boss, te invita sa-ti faci credite si sa nu le platesti … ca asa e in tenis, se descurca banca si fara sa platesti tu creditul =)) nu mai fi betalau, iti zice el bunic la 40 de ani.

    • lol, un fel de andrei tits mai dar mai imbecil și mai slab e ionașcu ăla, să vedeți cum se bâlbâie când vorbește live.

    • Este vorba despre niste flotari mai mici, pentru ca s-a scumpit materia prima la orice si flotarile nu fac exceptie ;-)

    • Prima oara e greu sa citesti carti grele, dar dupa recitiri multe si temeinice, e valabil ce spunea un tip celebru in anii 90: „citesc Critica ratiunii pure ca pe Informatia Bucurestiului”

    • Da, dar le-a comunicat în mod transparent riscurile: „frica, foamea, înghețul”

  4. Mai inteleg sa zici ca nu ai dat la master, ca nu ai facut faculta ca te-ai apucat de muncit, ok. Dar ca ai “ales” sa nu dai bacul, mars ba.
    Ce mai urmeaza? Am ales sa nu fac liceul ca sa am timp sa ma specializez mai mult? Bine ca au avut timp si de invatat si de party aia de au ajuns la microsoft, google etc de pe la universitati de top din lume si nu are timp doru care a facut in wordpress un site de cursuri filmate in dormitor.

  5. Mai întreb o dată… cum poți să fii doctorand cu lucrarea „OPTIMIZAREA SISTEMELOR DE LIVRARE A APEI CALDE ÎN CENTRALELE TERMICE CU PUTEREA NOMINALĂ PESTE 100 kW” dacă nu ai făcut o facultate?

  6. Voi realizati ca e posibil ca vreunul din cursantii lu’ Ionascu sa fie colegul/prietenul/vecinul vostru? …Ca interactionezi cu ei si habar n-ai ce zace in mintea lor „odihnita’??? Pfff…

    • Grant Cardone has said, “Most opportunities are disguised as problems.” If that’s true, he has had his share of opportunities in 2022

  7. Vezi in tirtlru ar treblui sa fie Andrei Valentin, nu Adrian Valentin, care e un domn mult mai satiric ironic si mai pasionat de toploaree.

    • Comentariu postat la 10 dimineața și scrii ca bunicu după 4 beri și-o votcă mică. Eu nu zic să te lași, dar mai alternează cu câte un pahar de apă.

    • bea, nickul tau, e de la verbula a bea, nu? scriu cum vrea muschiu meu, asa cum bea bea ce vrea ea, ca de aia o cheama bea.

  8. Indivizii astia sunt reprezentatici pentru societate. Societatea asta needucata oi creeaza proprii idoli tzanca uraganu la muzica, indivizii astia pe educatie, clasa politica etc. Tu nu ai cum sa intelegi asta dar exista un adevarat ecosistem dedicat acestui procent imens de tâmpiți.

    • Din enumerarea ta: „tzanca uraganu la muzica, indivizii astia pe educatie, clasa politica”… tzanca uraganu e singurul din lista care nu incearca sa te prosteasca. Indivizii pe educatie iti promit bani cu sacul daca le dai like si le dai bani, clasa politica iti promite lapte si miere daca ii votezi si le dai putere.

      Tzanca e singurul din lista aia care nu incearca sa pacaleasca. El canta. Tu asculti si dansezi eventual. The end.

      Si cumva in capul tau el e la fel de rau, chiar primul pe lista, desi e singurul care nu incearca sa te prosteasca. De ce oare ai aceasta perceptie deformata? Oare e o prejudecata personala ca manele=bad orice ar fi? Ca alta concluzie nu gasesc..

    • Ai o fractura logica daca crezi ca aia e muzica :)

    • Multumesc pt raspuns Jesus. Prejudecata ta personala ilogica a fost oficial confirmata.

    • Ce e totusi foarte amuzant e ca eu nu am scris ca ‘aia e muzica’ – doar tu ai facut-o in primul comentariu. Cumva, orbit de ura pe care nici tu nu poti sa ti-o explici logic, te contrazici singur.

      Nici nu mai e de ajuns sa zici ca maneaua e muzica proasta, inculta sau pur si simplu nu iti place tie. Cumva e necesar sa stergi complet un intreg gen de muzica din existenta doar ca sa iti satisfaci prejudecata bagata in tine de mic copil. Interesant.

    • @cristi usurel ca nu are nimeni nimic cu manelele tale. Din partea mea poti sa asculți ce vrei atata timp cat nu ma deranjezi. Dar ce asculti spune totusi ceva despre tine Daca recitesti comentariul meu poate pricepi ce am vrut sa spun. Reformulez pentru manelisti : societatea asta isi creeaza reperele conform nivelului de educatie adica manele, jocuri de noroc, diferiti guru fara școală care te invata sa faci bani, clasa politica corupta etc.
      Mai clar de atat nu stiu cum pot fi :)

    • Tzanca & Co nu au produs muzica in viata lor. Toate, dar *toate* melodiile lor sunt furate de prin balcani si nu numai, peste care au venit cu niste versuri dubioase din toate punctele de vedere. Asta ca sa nu o mai dai cu prejudecatile, pe mine versurile ma deranjeaza, nu muzica in sine.

      Cum spunea si op, astia ne sunt idolii, hoti la hoti.

    • @Jesus „Eu n-am nimic cu ei, dar..” – ahahahahahaaahhaha:))))

      Repet si eu ca sa iti fie clara si pozitia mea de ce nu isi au locul manelele in lista ta, la acest post intitulat „Ce mai fac oamenii care-ți vor binele”:

      * jocuri de noroc – incearca sa te pacaleasca ca iti vor binele si poti sa faci bani daca le dai lor bani INAINTE.
      * diferiti guru fara școală care te invata sa faci bani – incearca sa te pacaleasca ca iti vor binele si ca poti sa faci bani daca le dai lor bani INAINTE.
      * clasa politica corupta – incearca sa te pacaleasca ca iti vor binele si ca va fi mai bine daca le dai votul tau INAINTE.
      * manelele: nu incearca sa te pacaleasca ca daca asculti manele o sa faci bani sau iti va fi mai bine. Insusi artistii care canta manele o intituleaza ca „muzica de petrecere”, nu muzica de facut bani.

      Manelele nu se prezinta intr-un mod inselator publicului larg. Ele livreaza exact ce promit: muzica de petrecere. De aceea, insistenta ca e legitim sa le incluzi in enumerarea ta sugereaza clar o prejudecata.

      @Rumbu – astept analiza ta si pentru restul ramurilor de muzica din Romania ca inteleg ca asta te pasioneaza: analiza muzicala. Sau te-a pasionat doar dpdv al manelelor si te-ai oprit acolo? Aham.

    • Cristian s-a prins repede ca nu are cum sa fută femei care cumpără cărți si mai le si citesc, ca urmare s-a orientat rapid către balabuste ascultătoare de țanca uraganul; care pe el cel mai probabil il taxează cu 200 ron scurtul in loc de 50 că il văd așa mai spălat și mai ‘telectual iar ‘telectuali de genul ăsta sunt pe opulență cand sunt bagați in seama de catre una de genul și nu se uită la bani, ca urmare e gâsca perfectă.
      Ramai la ascultat suedezii Cristiane, dovedește-le celorlalti că tu esti rege pă political corectness și asculți borhotul ăla din plăcere.

    • Te rog sa ma ierti ca nu empatizez cu versurile de mai jos:

      E frumoasă la fermoar
      Au înnebunit polițiștii comunitari
      Se mișcă așa șucar
      Scot milioanele din buzunar.

    • @Cristian, muzica de petrecere dar canta despre dusmani si alte kkt-uri, da petrecere, dezmat, ajungem si la omor daca e nevoie ca rapurile americane.
      da, manelele sunt din acelasi cerc de cultura ca rap-ul american, muzica de cartier adaptata pe melodii care prind la public, noroc ca nu avem pistoale la liber ca aveam si noi gangsteri si school shooters mai ceva ca americanii

  9. Domnu asta, Ionascu, nu e cel care ne indeamna sa traim in triburi?

    Dar, totusi, in triburile visate de el, care se crede mare mascul alfa, mereu se ridica alt mascul alfa wannabe si ii da cu bota-n cap ca sa-i ia locul.

    Ca si un ceas defect, de 2 ori in 24 de ore, mai zice si lucruri bune, in rest, delir total.

  10. ” gigelușul care n-a făcut vreo facultate se ocupă de educație, că sigur se pricepe la asta” spre deosebire de ăia cu facultăți și doctorate care au distrus învățământul? De ce ai nevoie de facultate ca să ai afaceri? aiurita aia nu realizează că din cauza profesorillor ca ea au ăștia succes. Oare fondatorul Udemy a lucrat vreo zi în învățământ?

    • @Andrei:

      Udemy a fost fondat de Eren Bali, Gagan Biyani și Oktay Caglar cu o investiție din partea lui Keith Rabois și Russ Fradin. Mama lui Bali era învățătoare, omul a avut medalia de argint la Olimpiada Internațională de Matematică și a absolvit Middle East Technical University cu dublă specializare: matematică și informatică. Biyani a mers la Berkeley și are o licență în economie. Calgar a terminat tot Middle East Technical University, licență în Administrarea Afacerilor. Rabois are o licență în studii politice de la Universitatea Stanford și una în drept de la Harward Law School. Fradin are licență în economie la University of Pennsylvania și un masterat la Harvard Business School.

    • @Mr. Coloja….niste nimeni pe strada astia …auzi Stanford, Harvard, Berkeley…..daca aveau scoala vietzii erau top………. ROmania Educata produce la foc automat viitoarele generatii …………

    • „… dar Jobs, Gates și Chichicean ce școală au?”

    • Hai sa luam top 5 alternative in domeniu:

      – Skillshare – Michael Karnjanaprakorn – University of Virginia, VCU, a creat Behance si apoi HotPotato, ceea ce avea sa devina engine-ul din spatele activity stream-ului de la Facebook.
      – Coursera – Andrew Ng – Standford, University of California, MIT, CMU. Pe langa doctorate in diverse, a infiintat practic departamentul de AI la Standford si este cel care a venit cu ideea de a utiliza GPU-urile pentru deep learning.
      – MasterClass – Aaron Rasmussen – Boston University, University of Pittsburgh, a creat BlindSlide (joc)
      – Pluralsight – Aaron Skonnard – Brigham Young University, a lucrat la 3M si Intel. A scris mai multe carti tehnice pe la inceputurile Internetului.
      – Lynda.com (LinkedIn Learning) – Lynda Weinman – ACCD, UCLA, AFI, San Francisco State University, a facut efectele speciale din Robocop si Start Trek V.

      Impostura functioneaza doar in tarile in care doctoratele se iau de catre aia cu mintea la genunchiul broastei.

    • „Impostura functioneaza doar in tarile in care doctoratele se iau de catre aia cu mintea la genunchiul broastei”

      Salut, Rumbu. De Caroline Ellison si Sam Bankman-Fried ai auzit? Ea Stanford BS, el MIT BS, nu doctorate, dar totusi Stanford, MIT, nu impostura de Romania, nu mintea la genunchiul broastei. Se pare ca impostura a functionat foarte bine si in State, Alameda Research, FTX, unde oamenii sunt educati, cu scoli serioase, Ivy League, vai ce impostura, n-are cum, in state? sigur???

    • @bosulean:

      Salut, Rumbu. De Caroline Ellison si Sam Bankman-Fried ai auzit? Ea Stanford BS, el MIT BS, nu doctorate, dar totusi Stanford, MIT, nu impostura de Romania, nu mintea la genunchiul broastei. Se pare ca impostura a functionat foarte bine si in State, Alameda Research, FTX, unde oamenii sunt educati, cu scoli serioase, Ivy League, vai ce impostura, n-are cum, in state? sigur???

      Omul vorbea mai sus despre impostura la nivel academic. Vezi ”a cumpăra doctorate” sau a le face pe genunchi. Tu vorbești însă de cu totul altceva – fraudă cu banii investitorilor. Cumva legi faptul că Fried are diplomă luată ”pe bune” de țeapa trasă ăstora cu criptomonede. Mere și pere, adică. Un fel de ”Oamenii educați ascultă Wagner” vs. ”Dar și Hitler asculta Wagner, și uită câți oameni au murit din cauza lui”.

    • Omul a facut o lista si fara nici un argument, nimic, a trantit o concluzie in care se referea la impostura in general. Literalmente. Inclusiv tu poti intelege asta.

    • Vrei cumva sa spui ca frauda Alameda Research si FTX nu i-a pacalit pe functionarii cu doctorate in economie la Harvard din Fiscul american, pana intr-un punct in care Ellison si Bankman au furat miliarde de dolari?

    • @bosulean:

      Omul a facut o lista si fara nici un argument, nimic, a trantit o concluzie in care se referea la impostura in general. Literalmente. Inclusiv tu poti intelege asta.

      Mba nu. Omul a specificat foarte clar la ce se referă; și nu e impostura în general ci cea academică. Citez:

      Impostura functioneaza doar in tarile in care doctoratele se iau de catre aia cu mintea la genunchiul broastei.

      Apoi zici astfel:

      Vrei cumva sa spui ca frauda Alameda Research si FTX nu i-a pacalit pe functionarii cu doctorate in economie la Harvard din Fiscul american, pana intr-un punct in care Ellison si Bankman au furat miliarde de dolari?

      Din nou încerci să legi cumva impostura în doctorat de frauda FTX în încercarea încăpățânată de a avea dreptate. Le potrivești tu acolo. Așa că luăm frumos chestia asta și-o demontăm:
      Faptul că funcționarii de la FISC au sau nu doctorate e irelevant. Un doctorat nu e o garanție a faptului că nu vei putea fi tras vreodată în piept. E o atestare a abilităților cuiva. Doi la mână: Alameda Research și FTX lucrau cu criptomonede. Care nu sunt nici o prioritate, nici o chestie ușor de urmărit a celor de la FISC, fie ei americani sau nu, cu doctorat sau fără. Mai mult, Fried și FTX au păcălit întâi investitorii și abia după aceea – după ce aceștia s-au plâns – a intervenit FISC-ul pentru a cerceta frauda.
      Ce spui tu un fel de ”hoțul a furat găina, a fost prins, dar până să fie prins uite cum a păcălit polițiștii, ăia neștiind că el a furat chit că aveau doctorate; noroc că s-a plâns proprietarul găinii, că altfel nu aflau de hoț”.
      Este că sună absurd ceea ce scrii?
      Mi-a plăcut faza cu ”Inclusiv tu poti intelege asta”. Fin.

  11. L-am urmărit pe Ionașcu de prin 2012 cand dădea sfaturi de vestimentație și imi placea dar la un moment dat, prin 2017, am sesizat că îi cam place de Putin dândul ca exemplu de bărbăție. Dupa aia i-am atras atenția pe pagină că îi prost și că distribuie conspirații și m-a blocat.

    Omul e pe alta lume de ceva vreme.

  12. inițial am crezut că vorbești de Daniel Ionașcu, ăla din politică de la partidul lui Dan Voiculescu. un impostor de top, cică avocat, cu dumnezeu în gură și plin de pilde și parabole..

    de Cezar ăsta nu știam. cum naiba îi găsiți fraților?

    nu e nimic deosebit totuși, pe partea de exploatare a prostiei feminine sunt destule influezderițe și acrituri 40+ axate pe cursuri de dezvoltare personală, inteligență emoțională, retreat/yoga, regăsire, chestii de genul ăsta.

  13. Ionașcu e fan Putin pentru ca el are mentalitate de soldat din antichitate, astfel ca, pt Ionașcu barbația se dovedește doar prin violență aprobată oficial cu uniforma.
    Atat poate. Sunt convins ca e mare fan al stilului de viață spartan dar nu poate vocifera pe tema asta pentru ca ar da dovada de dereglare psihica in a admira oameni care aruncau copiii in prapastie daca aveau malformații si de la 7 ani erau antrenați sa fure si sa faca orice pt a putea supraviețui, plus fanatismul cum ca moartea pe câmpul de lupta in serviciul cetatii este cea mai mare onoare pe care o poate demonstra un soldat.

    • Omule nu îți mai face istoria de la 300.

      Dar în rest da, și eu îl urmăream pe Ionașcu de pe vremea când se ocupa cu vestimentație, mi se părea chiar OK, mai ales că eu ca ‘aitist’ eram praf, nu eram din familie de avocați să avem croitori personali, oameni săraci, îl urmăream să mai învăț și eu una alta, omul părea că se pricepe.

      Dar a devenit total nefrecventabil de când cu pandemia. Omul și-a scot toată prostia la suprafață. Și înainte mai avea câteva ieșiri despre bărbăție și una alta, dar era departe de stilul lui Andrew tate și căcaturi din astea.

      În pandemie zici că s-a virusat efectiv, dintr-o dată a devenit acest mascul feroce alfa-beta-teta care îți arată el ce și cum funcționează lumea, că a văzut și el zeitgeist și gata, i s-a deschis mintea, zici că a descoperit apa caldă.

      Nu știu cât e pe bune, și cât e audience pandering, că poate fi și faptul că omul și-a dat seama că a atras un public de masculi idioți care vor să fie feroce dar nu-i ajută mansarda, și s-a gândit să-i monetizeze. Habar n-am.

    • Hai să continuăm atunci, fun.md vs asta:

      https://www.science.org/content/article/ancient-greeks-didn-t-kill-weak-babies-new-study-argues

      La un moment dat citează:

      But archaeological evidence and a closer look at literary sources suggests the legend may be pure myth. In a study published today in the journal Hesperia, Sneed argues that abandoning disabled infants wasn’t an accepted part of ancient Greek culture, even if it happened occasionally.

  14. „Andi vrea o întâlnire față-n față: el, partenera și Cezar. Se face. Și dacă nu față-n față, se poate prin Zoom. Doar că va costa: pentru noi, cei din Fă Ceva Acum, există un preț preferențial, 500 de euro apelul. Pentru cei din afara cursului, un pachet de minimum cinci ședințe costă 7500 de euro.”
    Ce face maaaaaa????? 7500 de euro????

    Ha…
    Haha…..
    Hahahahaha…..
    Hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!!!!!!!!!!!

    • Deci dacă vând 3 pachete din astea îmi plătesc toate datoriile. Vând 6 pachete și am bani și de o excursie de în jurul lumii. Nu prea-mi place mie să vorbesc în public, dar pentru banii ăștia mă pot răzgândi ușor.

    • 7500 este pret promotional. Pana la sfarsitul lunii ;-)

    • sunt oameni care au bani, dar nu știu pe ce lume sunt. ITiști, de pildă. au stat în casă până la 30 ani, au învățat, s-au jucat, și când ies din casă nu știu ce să facă.

    • @vali, eu nu stiu nici un it-ist atat de idiot sa dea atatia bani unui mascarici, e drept asta e bula mea, dar chiar daca nu-s it-isti e posibil sa gaseasca ceva corporatisti care nu stiu pe ce lume sunt si ii ‘invata’ el.
      e amuzant ca oameni cu venituri decente n-au o gandire critica, ala nu doar ca nu isi asuma nimic dar chiar te ameninta ca iti pierzi banii daca nu zici ‘guru’ ca el.

  15. Andrei are o părere care-i confirmă că oamenii cu facultăți distrug învățământul dar nu îl interesează să o verifice singur. Fix ăsta e modelul pe care se bazează toți influencerii de genul ăsta, să le zică oamenilor ce vor sa audă! Au fost slabi in școală? Le spui că școala e useless. Au pierdut bani in crypto? Totul este o conspirație împotriva lor, de asta au pierdut, nu are treabă că au fost prostiți de escroci.

  16. In articolul despre Cezar Ionascu: schema aia cu scris carti de povestioare pentru copii cu ajutorul ChatGPT si Midjourney functioneaza? Poate o fi vreo gaina cu oua de aur si nu realizam noi.

  17. NOU
    #59

    radem si glumim si facem misto, ne batem stilourile si cariocile si pixurile de ei pana ii vedem in toamna lui 2024 pe listele unui partid si dupa aia in iarna cum ne fac ei legi si ne reformeaza statul… si ne construiesc viitorul de aur

  18. S-ar putea sa fie o coincidenta de nume, dar exista o lucrare de doctorat la Universitatea ~Politehnica~ Timisoara, semnata de Ing. Doru Pelivan (titlul lucrarii e OPTIMIZAREA SISTEMELOR DE LIVRARE A APEI CALDE ÎN CENTRALELE TERMICE CU PUTEREA NOMINALĂ PESTE 100 kW).
    Poate confirma cineva daca e vorba de aceeasi persoana?

  19. Am venit sa va spun ca nici cu Ferrari nu e bine, am aprofundat aici : https://youtu.be/PHOVgYJE5pg

  20. Apropos de ce se discuta mai sus, Frank Medrano e o bestie de om, are 70kg si face flotari cu CT Fletcher in spate, CT Fletcher are vreo 120kg in videoclipu respectiv. Nu mai spun de tractiuni intr-o mana si alte cascadorii de nebun pe calistenice. Sa zici ca Frank Medrano e un om obisnuit care face 200 de flotari dintr-o bucata e putin deplasat.

  21. https://www.instagram.com/p/CqOZqbZIBBs/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

    Nici macar o prezentare unde vrea sa educe 1 milion de oameni nu poate sa o scrie corect:)))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile