o sa fie pe bune, zice Boc

Concedierile din sistem. Un fel de “stati linistiti, lucram pentru voi. Nu ii vom da afara pe cei mai tineri si pe cei competenti, cum faceam pana acum, ci doar pe incompetentii care nu au proptele politice”. Nu o zboare oamenii care sunt folositori aparatului de stat, ci doar prostii. O sa fie bine. Vor reface organigrama in 6 luni, cu nume si posturi noi, unde sa isi angajeze clientii si votantii. Pentru ca FMI nu traieste aici, sa controleze ce se intampla. Sa vada unde merg banii de infrastructura, sa vada cat iti ia sa infiintezi o firma sau sa platesti un impozit.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

8 comentarii

 1. Si lumea crede chestia asta?:)) nu o sa fie niciodata asa, dupa parerea mea…

  00
 2. Nu cred ca il crede nimeni ;) Oricum tot ce fac cei din parlament este total degeaba..”metode pentru a iesi din criza”..

  00
 3. sarcasm detector off

  00
 4. Vorbeste degeaba, eu m-am amuzat teribil cand l-am auzit cum insiruia el metodele prin care o sa iesim din criza. Criza este cat se poate de reala si nu e nimic de ras insa metodele astora ma amuza teribil.

  00
 5. Stai linistit ca in septembrie se rupe caruta PSD-PDL si o luam de la capat. Pana atunci (si pana la alegeri) nu pleaca nimeni acasa, doar se face joc de glezne si se ameninta.

  00
 6. hahahahahah

  00
 7. ar trebui sa inceapa concedierile de la babele fosilizate care inca lucreaza in primarii, banci si alte institutii de stat, babe care au prins toti presedintii de tara de la ceausescu in coace.
  incompetentii de asemenea, sa se faca loc tinerilor sa capate experienta. la angajare toti patronii vor experienta minim 3 ani, de unde domne daca nu te angajeaza nimeni ,ca exista functionare iesite la pensie angajate cu jumatate de norma prin primarii?
  huuoooo.
  mi-e sila de tara in care traiesc

  00
 8. Vin cu o completare luata din sedinta de ieri a Coalitiei.

  “Când ministrul Agriculturii, Ilie Sârbu(PSD), a spus că e nemultumit de directorul Agenţiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit, Gavril Vadeanu(PD-L), si ca vrea sa il schimbe, premierul Emil Boc(PD-L) i-a retezat-o scurt, închizand subiectul: „Daca îl dai afara, te dau si eu pe tine”.”

  Sursa

  00

Ultimele articole

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.