O pietoancă cu capul in nori

Dimineaţă. 8.20. Unirii. Răcoare. Plăcut. Lume puţină pe stradă. Semafor. O doamnă cam la 45 de ani vede că maşinile s-au oprit, se uita la semafor, e tot roşu pentru pietoni, coboară de pe trotuar, merge 2 pasi şi vede că vin maşini din stânga. Urcă grabită pe trotuar şi zâmbeşte fals celor două doamne cu care era. Următorul semafor, vede că maşinile s-au oprit, pietonii au roşu, ajunge la jumătatea străzii şi vede că pleacă maşinile din stânga. Urcă din nou pe trotuar, deloc speriată, şi îi spune ceva uneia dintre însotiţoare.

Dacă o vede cineva azi, dau o bere dacă o calcă pe semafor! Are o bluză verde închis, fustă neagră, ochelari cu ramă neagră şi groasă, şi o geantă maron. Faceţi-i un bine, călcaţi-o, că până nu i se întâmplă o dată, n-o să se potolească!

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

7 comentarii

 1. stiu ca o sa sune foarte putin dar..ce trist, tot timpul pe care l-a petrecut ferindu-se de masini putea sa il petreaca daca scotea din geanta un ruj si o oglinda si mai salva un pic aparentele

  00
 2. Placut. Lume putina pe strada ? E Piata Unirii din Bucuresti ? :)

  00
 3. 9.30 Uniri….multe lumanari aprinse pe trotuar

  00
 4. multe adica doua..

  00
 5. pe ea, nu, insa am vazut un tip de statura medie, cu casti si rucsac, care mergea dinspre unirii 2 spre 1, probabil. sau invers, mereu le-ncurc. pe la 8 si 5. u’re famous, dude :)

  00
 6. Daca o calci bine atunci se linisteste de tot :) … Pledez pentru non-violenta …

  00
 7. ce educatie rutiera faci! sau e teribilism!? hmmm…

  ah, si vezi ca ai un “n” in plus sau un “r” in minus la un cuvant din text! :)

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.