o lume a macio-menilor

Trăim într-o lume a macho-man-ilor. Peste tot dai de ei. Prin parcări, pe la pizzerii, pe net, prin şcolile generale.

Discuţia şi implicit ideea acestei însemnări a pornit de la o discuţie pe forumul computergames. Pe un topic, un tip pusese 3 poze cu nişte fete şi ne întreba cam ce notă merită fiecare. Discuţia a degenerat, mulţi exprimându-şi părerea că fetele respective erau urâte cu spume, strâmbe, grase şi neplăcute. Concluzia este că mulţi au acasă fotomodele şi că, într-adevar, acele fete erau urâte. Asta până te duci pe subiectul cu poze sau pe la întalnirile forumistice, unde mulţi “donjuani” vin cu prietenele, adevarate “frumuseţi” ale naturii.

Prietena mea nu e exagerat de frumoasă, dar asta nu înseamnă că atunci când văd o femeie mai frumoasă decât ea (da, sunt conştient că există şi aşa ceva), trebuie să mă dau cocoş şi să zic că e urâtă. Din păcate, frustrările de acasă se reflecta în gândirea din societate.

Reţineţi băieţi, nu femeile sunt urâte, doar noi nu am băut destul! :D

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

3 comentarii

 1. eu sunt cel mai frumos baiat,da stau mai prost la capitolu cultura.

  00
 2. acum o dam in d’alea…ce e mai important? sufletul sau fizicul? :D “E” importante amandoua, daca reusesti sa faci o balanta intre ele, yo zic ca e ideal, si btw, nu conteaza ce zice ala si ala despre prietena mea, ca d’aia e a mea :P…asa ca daca iti place tie stick with it! Fiecare tre’ sa fie constient ca nu poate si nici nu e bine sa sara din floare’n’floare toata viata!

  00
 3. geniala propozitia: “Reţineţi băieţi, nu femeile sunt ur??te, doar noi nu am băut destul!”
  cum naiba te-ai gandit la ea?
  adorabil :)

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.