Nu facem o mizerie?

Cine are telefonul lui Geoană?

Să îl anunţe că a câştigat la Curtea Constituţională contestaţia şi se va repeta turul doi. Am avea şansa să îl vedem pe el şi pe Antonescu fiind proşti a doua oară.

ps: nu mai daţi copy/paste la bancuri vechi!

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

18 comentarii

 1. Mai bine lasam politica, nici unu nu a fost mai inteligent si nimic nu se va schimba. Mai bine ii zicem lui Basescu sa lase securitatea, ca a trecut comunismu.

  00
 2. Sa vedem filmul lui patapievici in care udrea il supune oral pe geoana

  00
 3. In schimb am numarul lui Vantu. :)) Cred ca pe cealalta cartela am si numarul lui Popa Nicolaie. :)) =))

  00
 4. E fascinant cat de inventivi sunt romanii…Adica in doar cateva zile Geoana a devenit noul Bula. A se vedea pe google.ro bancuri geoana are 297.000 de rezultate. That’s brilliant!

  00
 5. Nu cred ca Geoana poate sa fie mai penibil decat a fost deja, insa niciodata nu se stie..

  00
 6. toti sint o apa si-un pamant.Nu va mai raciti gura de pomana,hai in strada cu toti!

  00
 7. :)) Hai, mane, că de deja ești sadic și învârți toporu’-n rană. :))

  00
 8. Dar ce s-a intamplat cu buna credinta?

  00
 9. de ce ai vrea sa faci asta?

  ia gandeste-te… tu dai examen la academia de politie (ipotetic vorbind), te duci la vizier si vezi c-ai absolvit (la fel, ipotetic vorbind)… nu e normal sa te bucuri?

  dupa aia se modifica hartiile si esti imediat sub bara… nu-ti dai palme ?

  00
 10. adica „admis”, nu „absolvit”… iar nu mi-am luat pastilele :))

  00
 11. Uite, in loc de bancuri vechi! 😀

  00
 12. @ailama . dai si :”bancuri basescu” are 488.000 pe acelasi google.ro

  00
 13. TOATA LUMEA ESTE DE ACORD CA TOTI AU FURAT SI ACUM SI DE-A LUNGUL TIMPULUI. Cine imi garanteaza ca furtul nu este facut chiar de PSD iar ei acum au probele indubitabile ale acestui furt pentru ca nu se poate demonstra cu cine au votat cei care au furat.
  Cu privire la frauda, va dau cateva argumente prin care sunt convins ca frauda reclamata este realizata chiar de PSD, ceea ce nu inseamna ca PDL nu a fraudat – sustin ca exista persoane din strainatate care declara prin declaratii olografe ca ar fi votat altii pentru ei. De unde au aflat acele persoane ca se afla pe liste atata timp cat nimeni nu ar fi avut cum sa ii contacteze si sa le spuna acest lucru. Adica sa zicem domnul Ionescu Ion da Marti o declaratie olografa prin care reclama ca Duminica a votat cineva pentru el. Pai daca el nu ar fi fost la vot si ar fi votat cu Geoana, iar ulterior spune ca nu a fost la vot de unde stia ca apare pe liste?Al doilea argument cu privire la frauda comisa de PSD si imputata PDL: – la numaratoarea paralela a PSD le-a dat acelasi rezultat ca la BEC, numaratoare care s-a facut dupa procesele verbale din sectie si nu dupa cele care au ajuns la BEC, SI DESPRE CARE SUSTIN CA SUNT FALSE. absolut inexplicabil Daca fraudele imputate nu erau facute chiar de ei nu puteau aduna probele atat de repede. Se prezinta liste pe care apar morti si cetateni fantoma, dar nu se stie care dintre partide a raspuns de intocmirea si semnarea acestor liste de catre alegatori. Probabilitatea ca listele respective sa fi fost chiar in fata unui reprezentant al aliantei este mult mai mare decat invers. Daca nu stiau din start ca au fost probleme pe aceste liste cum puteau verifica atat de repede aceste lucruri avand in vedere ca erau mii de liste. INCA O DATA ASTA NU INSEAMNA CA PDL NU A FACUT ACESTE LUCRURI

  00
 14. …cel mai scurt banc…Geoana presedinte!…

  00
 15. daca PDL are asa o masina de vot infernala de ce nu a furat 1 milion de voturi ca sa stea linistit?

  00
 16. Mai somerio, de fapt comparatia cu academia de politie ar suna cam asa.
  te duci sa dai examen la academie, dar taticu cunoaste pe cineva caruia daca ii dai 1000 de euro iti promite ca intri. El nu iti spune insa ca trebuie sa mai si scrii ceva pe foaia si sa nu o dai alba complet, crezand ca nu esti prostanac. Dar tu chiar esti prostanac, si dai foaia alba. Dupa examen te intalnesti cu tipu si iti confirma ca treba e aranjata, iar tu sari ca prostanacul in sus de bucurie. Si cand in sfarsit se afiseaza listele, surpriza! nu ai intrat, deoarece nici nu frauda nu ai fost in stare sa faci ceva, si apoi da poti sa iti dai palme.

  00
 17. pana una alta, vedem un chior care mai are cateva zile de prostie! Dupa aia, la zdup cu el!

  00
 18. zoso daca vrei incearca aici: 0755773773 sau mirceageoana@mirceageageoana.ro

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube