noua serie Beverly Hills 90210

Primul episod a aparut marti seara si a avut o audienta de 4.9milioane de telespectatori din segmentul 18-49. Ceea ce e destul de mult, depasind The OC, Dawson’s Creek, Gilmore Girls sau Buffy.

Mi-e foarte lene sa vad episodul, presimt o mare porcarie. Si…celor care isi aduc aminte de seria originala oricum nu le va placea noua serie.

 

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

10 comentarii

  1. „Si…cei care isi aduc aminte de seria originala oricum nu le va placea noua serie.”
    Probabil „CELOR care isi aduc aminte”

    00
  2. presimt un remake dupa melrose place, cine mai avea nevoie de asa ceva?

    00
  3. Imi e dor de precedentul film, pentru noi generatia aceea aceasta va parea o porcarie

    00
  4. Super tare. Il asteptam de mult timp :)

    00
  5. Nu mai are nici un farmeeeec! Avem si aici parinti alcoolici, copii de bani gata, copii drogati, piscine, vile si masini scumpe

    00
  6. si il va da careva in Romania? daca e fain nu stau acu sa fac comparatii, doar sa aibe povesti la fel de credibile

    00
  7. Mi-a placut BH cand era la noi la TV in anii ’90. Anul trecut m-a prins cumva un moment de nostalgie si am inceput sa descarc prima serie BH. M-am uitat la vreo 3 episoade dupa care am sters tot. A fost un serial incitant la vremea lui, acum insa mi se pare depasit. Prefer sa raman la ideea ca a fost un serial care mi-a placut demult si atat. O sa caut sa iau si eu serialul nou si chiar daca e de actualitate, presupun ca nu o sa imi faca mare placere remake-ul. ALK are dreptate :D

    00
  8. Am avut rabdare sa vad primele 2 ep; nu au fost rele, dar nici nu au avut ceva special care sa te atraga si la urmatoarele. „E mic copil” pe langa Gossip Girl deocamdata…

    00
  9. e o mizerie absoluta. si nu comparativ cu cel vechi, pt ca let’s face it, si ala era o porcarie, doar ca nu era nimic interesant la tv pe vremea aia..

    personajele sunt boring as hell, iar personajul principal, fata directorului de scoala e complet penibila. nici frumoasa, nici prea talentata, lame as hell but supergirl wannabe.

    ah, si alta maree ciudatenie.. toate fetele din toate serialele cu teens sunt foarte slabe, dar astea intrec orice masura. mi se par complet neatragatoare. urat slabe. rau!

    00
  10. THE HORROR! THE HORROR!!!!

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.