Nota, vă rog!

THE WAITER - "EL QUE ESPERA" by juanluisgxNiste simpatice domnisoare de la o companie al carui nume nu il dezvaluim ma invita la un suc la un local de fiţe din Baneasa. Bem, mancam, radem, glumim, discutam biznis. Cerem nota. Radem de ghertoiul care intra primul pe usa si ii tranteste ei usa in nas. Cerem nota. Vorbim de conferinte de IT si de piata de electronice. Cerem nota.

Trei persoane au cerut nota. Intr-un local de fiţe (imi scapa numele jegului, e aici, clădirea cu acoperiş roşu) unde preturile nu sunt tocmai mici. Dupa o jumatate de ora au catadicsit sa ne aduca nota. Un lucru mi-a placut la Bamboo, serviciul era impecabil, chelnerii amabili, totul mergea ca pe banda.

La noi e criza, oamenii isi pun mana in cap ca nu mai au serviciu, dar nu pun mana sa munceasca. Eu nu mai merg acolo, si probabil nici comesenii. Purtati-va urat cu clientii, sa vedeti ce o sa alergati dupa ei peste 3 luni…

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

23 comentarii

  1. Lasa asa ca se mai selecteaza din jegurile de localuri sau cum se numesc ele.

    00
  2. NOU
    #2

    O sa se schimbe treaba si la noi. Poate ca pana la urma o sa ne educe criza asta.

    00
  3. NOU
    #3

    Asa zice codul bunelor maniere. Barbatul intra primul in localuri. Faza cu trantitul usii in nas nu mai e mentionata insa. :lol:

    00
  4. @zoso, nu cumva Capriciosa, ze italian ristorante? Hai ca nu e un jeg, e chiar ok. Si pizza o opera de arta.

    00
  5. nu te-ai prins ca era din partea casei .. dar daca tot insistati pana la urma a adus-o! ;)

    00
  6. arcade? Nu-s din Bucuresti, doar testam norc.ro :)

    00
  7. ummm…scandal?chemat managerul?did i mention scandal?

    00
  8. Eu as fi plecat si as fi asteptat sa ma opreasca steroizatul de la poarta, nu-mi vrei banii? bine pa!

    00
  9. fara legatura cu restaurantul, dar apropo tot de criza- ati vazut ultima campanie mobexpert? „Deci, prezentul te ingrijoreaza? Hai sa vorbim atunci despre viitor” Decat sa-ti faci griji ca poate maine nu mai ai un loc de munca, nu mai bine iti cumperi niste mobila?

    00
  10. Asta cu plecatul dupa ce am cerut nota de trei ori am facut-o eu. Functioneaza. Fugea ala dupa mine cu bonul in mana de sa-si rupa picioarele! :)

    00
  11. Sa nu trecem cu vederea peste faptul ca l-au invitat niste domnisoare simpatice pe zoso la un suc intr-un local de fitze. :D

    00
  12. Asta e strategie de marketing, se gandeau ca in timp ce asteptati vi se face sete si poate mai comandati ceva! :-)

    00
  13. Nu prea e de fitze ala, e doar un restaurant unde se mananca bine si ceva mai scump :P Eu n-am avut niciodata probleme acolo si am mancat de ceva ori, cum a zis si cineva mai sus, pizza e super buna, poate ai avut tu ghinion… Da daca stau sa ma gandesc bine, prea are toata lumea ceva cu tine, se baga in fata ta in trafic, nu-ti aduc nota la restaurant, etc :))

    00
  14. Alte locuri in care astepti dupa ceva pana iti vezi ceafa: Maxx (Regie – Comanda, Nota), City Grill (Orhideea – Desertul, Nota), Ancuta (Vitan – Nota).. is nenumarate locurile din Bucuresti in care se intampla asta. In general chelneri fara experienta, fitosi, cocalari si platiti prost, care au chef de orice altceva mai putin sa munceasca. Ce sa faci.. „aere (de chelner) de Bucicuresti”

    00
  15. La Cafeneaua Actorilor m-am ridicat sa plec (tot asa, pentru ca cerusem nota de mai multe ori) si am ajuns pana la iesire (in afara terasei adica) si n-a venit nimeni dupa mine… M-am intors pana la urma si am asteptat cuminte la masa… sa nu plec chiar asa

    00
  16. servicii de calitate in Rromania= pleonasm

    00
  17. Sunt de acord cu nikkolee. Pana si la bulgari e altfel.. mi s-a intamplat si mie o data sa cer nota si sa nu vina nimeni sa mi-o aduca. M-am ridicat si abia atunci a venit. Deci, traim in Ro. N-ai ce sa faci.

    00
  18. presupun ca au primit si bacsis, nu? :))

    00
  19. In locul tau eu unul as fi plecat dupa un sfert de ora(un sfert de ora academic), sau mers la manager si i-as fi cerut sa imi ofere consumatia gratis, ca de nuuuu…:P

    00
  20. @Vanda: trebuia sa duci ideea pana la capat si sa o tai.
    Capriciosa e o petarda. Mai bine te duci in Dristor la Romica Italianu’ :))

    00
  21. Mai demult trebuia școală și pentru a deveni chelner. Că era o meserie ca lumea aia, interacționai cu oamenii, aveai o reputație (a restaurantului) de menținut. Acum, trebuie să le mulțumești celor care te servesc că îți dau voie să stai lângă ei, în aceeași încăpere.

    00
  22. @adrian o. : mai demult se chema ospatar. nu-mi dau seama dc era de bine sau de rau. „Ospatz”…

    00
  23. @web : da, capriciosa
    @adrian : da, este de fitze

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.