noblesse

Antonie Iorgovan a declarat la Reşiţa că ministrul justiţiei, Monica Macovei, ‘este o curcă beată’, transmite corespondentul Amos News.

parintele constitutiei, opere alese, 2006

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

7 comentarii

 1. si ce nu are dreptate??
  ce puii mei vrea individa asta sa isi fac alt cod penal? asta care l-au facut psd-istii nu-i bun? sau vrea sa ramana in istorie cu propriul ei cod penal? pentru ce curul meu o scos insulta si calomnia din codul penal??? ca sa poata sa injure ziaristii pe cine vor si cand vor?

  00
 2. NOU
  #2

  Pentru ca poti fi dat in judecata cand faci pe cineva “idiot”. I s-a intamplat mamei mele si nu e placut. :/

  00
 3. Faza cu calomnia e cu dus-intors. Sa zicem ca s-a scos. Dar nu-i nicio branza. Pe penal un jurnalist putea fi dat in judecata in termen de maxim DOUA LUNI de la aparitia articolului. Dupa doua luni, adio, “calomniatul” putea sa-si ia la revedere. Ei bine, pe “civil”, un jurnalist poate fi dat in judecata pentru “daune morale” timp de TREI ANI de la aparitia articolului.

  00
 4. Mare dobitoc omul asta. Si cand ma gandesc ca era citat masiv intr-un curs pe care l-am avut de invatat… mi s-a facut sila

  00
 5. “Calomnia”…pffff…foarte bine ca s-a scos, nu mai dau toti ratatii orice jurnalist in judecata pt ca a indraznit sa declare public ca individul cutare e chiar un ratat.

  00
 6. Imi place f mult Monica Macovei, am cunoscut-o personal (pe plaja, la 2 mai, acum cativa ani – avem un prieten comun) si e un om si jumatate, drept care nu pot sa cataloghez afirmatia lui Iorgovan decat o mojicie fara seaman. Si o prostie crasa, sa dai intr-un om care e in topul poplaritatii… Ca sa nu mai spun ca e o doamna si ca doar un barbat fara caracter ar putea spune asa ceva.

  Pacat ca, ironia sortii, nu poate sa-l dea in judecata pentru insulta. Nu stiu sigur care sunt noile reglementari in domeniu – poate pentru ofensa adusa autoritatii?

  Desi, la cum o stiu, ea nu si-ar bate capul cu toti nataraii.

  00
 7. NOU
  #7

  Fiecare cu parerea sa… daca iorgovan nu are ce face si toarna cuvinte din melita fara sa gandeasca, problema sa… dar sa nu o mai faca pe “post” ca nu da frumos la dosare, mai ales cele care merg afara…

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.