Nu au nici măcar un candidat.

Asta e tot. De aia nu vedem nimic concret, de aia aleargă toți ca niște găini fără cap. Că au stat ani de zile pe fund și nu au făcut nimic pentru viitorul lor politic, până când le-a tras cineva covorul și electoratul de sub picioare.

Și nu au soluții. Nu au de unde scoate un candidat în 3 luni care sa aibă măcar o urmă de șansă să intre în finală. Nici unul Nici Ponta, nici Crin, nici Marian Munteanu, nici Oana Zăvoranu.

De ce le-a tras altcineva electoratul de sub picioare? Pentru că educația este praf de 35 de ani. Testele Pisa spuneau una, realitatea din teren spunea același lucru, vedeam cu toții ce se întâmplă, și nu s-a schimbat nimic. Sistemul educațional din România este făcut ca să aibă profesorii locuri de muncă, nu ca să învețe copiii ceva. Până nu vedem programa schimbată complet nu o să iau în serios orice declarație că se face ceva. Că nu se face. Cu două autostrăzi și patru corupți condamnați nu se schimbă mare lucru.

E UDMR la guvernare? Aștept din oră în oră să iasă ministrul Educației să anunțe că începând din anul școlar 2025-2026 limba română va fi studiată că limbă străină în județele cu populație majoritară maghiară. Pentru că le pasă de votanți lor.

Plus demisia tuturor șefilor serviciilor secrete. Plus procese care să dureze maxim 3 luni.

Așa începe schimbarea.

 

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

65 comentarii

  1. Trebuie inceput cu concedieri masive. In toate structurile, de la cel mai de sus, la pulime.

    Fara o perioada de haos de cateva luni, nu rezolvam nimic. Absolut toate posturile suspendate, inasprit pedepse mai ales pentru demnitari. Ai facut evaziune? Cumperi la suprapret? Deturnezi? Minim 5 ani puscarie. Ai program de guvernare pe care nu il respecti? You guessed it, straight to jail.

    Daca demisioneaza 5-6 „intelectuali” nu rezolvam nimic, e doar un scuipat in ocean.

    Plus, reforme calumea in educatie, justitie, politie. Ramai cu pensia speciala, dara daca ai calcat stramb, puscarie plus ciuciu pensie (gen cum a fostbseful politiei din caracal de suna interlopi sa nu le strice combinatia)

    Comentariu apreciat.9921
    • Comentariu ascuns de spiriduși!
      [Click aici]

      Comentariu nasol. 25145
    • Mi-ar plăcea să cred că ai dreptate, câteva luni de haos apoi ne îndreptăm către mai bine.

      Am îmbătrânit însă suficient să îmi dau seama că ăștia suntem, atât putem. 35 de ani în care toți au fost preocupați dacă nu să fure cu 2 mâini, măcar să ciupească umpic. CTP-ul a zis bine, doar că nu a găsit subiectul corect: visuri mărunte, o mașină, o casă, apoi o mașină mai șmecheră, 6 case, bani pentru toate generațiile care le urmează, cam atât. Educație, inginerie, societate mai bună? Neeeeah, au încercat comuniștii, dacă lor nu le-a ieșit nu se poate, de ce să be batem capul. Fiecare pentru el, și atât.

      Comentariu apreciat.7610
    • si cine sa faca concedieriile, pe ce criterii. Ar fi trebuit sa se concedieze singuri. Si ce pui in loc??? oameni educati, inclusiv poltic? Sau pe tine?

      Indecis. Tu ce zici?329
    • @Semnal Slab – Doar că este „legitimezi”, doar că este „gecile”, doar că este „autorității”.
      Știu, analfabeții sunt la putere azi, mulțumim că ne-ai arătat.

      Indecis. Tu ce zici?2810
  2. Plus demisia tuturor șefilor serviciilor secrete. Plus procese care să dureze maxim 3 luni.

    Să se întrunească cu Mazăre în Madagascar, sau cu Oprescu în Grecia, sau cu ăilanți în Italia, Spania, UAE…?
    Nu o idee rea dar nu ai să vezi asta.

    Nici pe ei în cătușe (altminteri exfiltrați în liniște după primul circ mediatic)…

    Tot ce le-a rămas concret e să pățească el ceva dar, din moment ce provine din familia mare cu epoleți & bocanci, corb la corb nu-și scot ochii mai ales dacă poartă epoleți… nici populația nu știe unde să-i găsească, pe aceștia, neamurile lor, copiii lor, deci e totul OK.

    Comentariu apreciat.305
  3. Muntele de zahar tocmai a anuntat ca vrea mai putina cenzura pe platformele meta si mai continut politc. Circul se mareste….

    Comentariu apreciat.349
  4. Nu stiu ce fumezi, dat e tare.
    Ca sa schimbi ceva in educatie trebuie sa ai profesori pregatiti si nu ii ai.
    Calitate = bani, iar invatamantul la noi e gratuit si sublim.
    Ia sa se ceara x sute lei/luna cotizati; sa vezi scandal cand proferorul vine la scoala si sta pe telefon.

    Indecis. Tu ce zici?3431
    • De ce trebuie sa dai bani ca sa faci scandal cand sta profesorul pe telefon?

      Comentariu apreciat.563
    • @Andrei, e destul de banala intrebarea ta. Pentru ca nu vrei ca profesorul si colegii lui sa se ia de copilul tau. Mai pe fata sau mai subtil, copilul tau va fi tinta razbunarii lor. Pentru ca asta faceau multi profesori si inainte de 89, asta fac si acuma: ei au puterea sa dea note slabe daca vor. Si mai au placerea sa ii umileasca pe elevi prin diferite metode.

      In mai multe situatii, (scoli si judete diferite) cand am incercat impreuna cu ceilalti parinti sa schimbam profesori foarte slabi de matematica, ni s-a spus asa:
      – Diriginta: eu nu va pot sprijini demersul schimbarii pentru ca e colegul meu de munca. Nu se face sa lupt impotriva lui. Voi in 4 ani plecati spre alte scoli, eu cu el suntem colegi de X ani.
      – Directorul: profesorul a dat examen pe post, nu il pot schimba doar asa. Plus ca nu se gasesc altii mai buni… baliverne.
      Trebuie sa ai pile undeva mai sus ca sa reusesti ceva. Dar tocmai asta nu ne place, nu? ca trebuie sa avem pile undeva ca sa ne facem dreptate.

      Mai nou au si legi ca nu ai voie sa ii inregistrezi pe profesori, deci slabe sanse sa prezinti ceva dovezi.

      Comentariu apreciat.356
  5. Voi ați văzut că o consultație la un cabinet medical privat e de la 500 de lei in sus? Ar trebui puțină reformă și în sistemul medical, să platim fiecare o taxă fixă de sănătate si apoi să mergem liniștiți și să plătim unde vrem. Altfel, cotizam mii de lei CASS și apoi plătim consultații acelorași medici, dar la cabinetele lor private pentru ca, ghici ce, nu prea îi găsești la locul de muncă plătit de stat.

    Comentariu apreciat.1214
    • Nu e mai usor sa limitezi nr de ore prestate pe luna ? Adica sa ii fortezi intr-un fel sa aleaga ori la stat ori la privat ?

      Comentariu apreciat.526
    • Ori la stat, ori la privat. Că la stat ”nu avem aparate”, dar nu cumpără nimeni, sau le țin 1-2 ani în beciuri și apoi le vînd pe nimic (ca la spitalul județean Constanța cu dispozitivele radiologice) și te cheamă la consultație la cabinetul privat pe sume aberante, ca apoi să te opereze tot la stat ca să nu cheltuie el cu materialele necesare.

      Comentariu apreciat.770
    • Comentariu ascuns de spiriduși!
      [Click aici]

      Comentariu nasol. 288
    • @Trl: lasa ca ai tu o logica beton :))
      Adica tu cotizezi mii de lei anual pentru a plati salariul medicului care te va consulta la privat pe 500 de lei :)))

      110
    • @n, ar fi mai usor, dar fara rezultate concrete.

      10
    • Daca era decent, nu zic lapte și miere la stat lucrurile stăteau altfel. Adevărul este că la stat e doar mai sigur.
      Sunt multe obiceiuri vechi pastrate, acceptate tacit, salariul era cam 800 lei prin 2012, nu acoperea nici chiria. Au fost mărite, e drept. Dar sunt in continuare probleme multe gărzile sunt plătite la un salariu vechi, la jumătate, nu sunt puse că vechime in munca. Faci 20-30 de ani gărzi și ai putea sa te pensionezi ca un procuror pentru că ai lucrat că un câine, dar nu.

      Ideea este că după un timp realizezi că nu există un țel comun:dezvoltarea ta profesionala, personala, a spitalului sau eficientizarea sistemului. Lucru care devine frustrant.

      Daca ați citit mesajul puteți da o mânuță roșie, mulțumesc.

      60
  6. Alegerile se amana pentru ca suntem intr-o epidemie de gripa.
    Urmeaza o pandemie.
    Se interzic in perioada pandemiei adunarile in grupuri mai mari de 3 persoane.
    Nu vad cum putem organiza alegeri prezidentiale in aceste momente.
    Mizerabilul asta de virus care nu ne lasa sa traim!
    Unde am mai vazut filmul acesta?

    Indecis. Tu ce zici?4451
  7. „Sistemul educațional din România este făcut ca să aibă profesorii locuri de muncă, nu ca să învețe copiii ceva.”

    Li s-a marit salariile profesorilor, hoho, din pix fara sa se impuna vreun criteriu, vreo ceva – nimic. Li s-a dat si prima de cariera didactica ( pardon, voucher mascat pentru cumparat la pret redus iphone 16 pro de la cel mai mare magazin online din RO). Intrebarea mea, cand estimati ca o sa vedem si rezultate in acest sens ? O rata de promovabilitate mai crescuta, o rata de analfabetism functional in scadere, pe cand ? Un indice pe baza caruia sa vedem daca s-a justificat ori ba marirea aia de salariu din pix.

    Indecis. Tu ce zici?3413
    • Vezi ca profesorii nu mai au pârgii – cazul cu profesoara înjunghiată, de ex.

      Știu ei mai bine copiii ce să facă la ore, în loc să fie atenți.

      Indecis. Tu ce zici?237
  8. Procesele nu vor dura mai puțin de 3 luni pînă nu se va introduce responsabilitatea magistraților. Sau judecătorul să plătească prejudiciul dacă se prescrie fapta… Că doar de aia iau salarii și pensii nesimțite.

    Comentariu apreciat.493
  9. Avem candidat, se numeste calin georgescu. :D
    Vorba pretinilor nostri cantautori: hai caline la putere, scapa tara de lichele! :))

    Indecis. Tu ce zici?3643
    • Din pacate Calin a furat viitorul multor candidati redutabili. Oameni adevarati atasati de popor care nu beau nu fumeaza.

      BTW Andrew Tate anunţă că îşi face partid şi vrea să fie premier „pentru a restabili măreţia britanică” (pa media)

      Indecis. Tu ce zici?1913
    • NOU
      #35

      Călin e cel mai de sistem candidat ever. Se vede de la o poștă. E omul sistemului 200%. Când nu vor mai avea nevoie de el, va fi pa.

      Comentariu apreciat.478
  10. Boss da-o-n sange adica vrei sa spui ca Nicusor Dan si Daniel Funeriu nu sunt prezidentiabili?

    Comentariu apreciat.348
    • Hai ca Funeriu stie meserie vrea stagiu militar se 2 luni. Oare baiatu asta se uite pe date sau se ia prea in serios?

      Indecis. Tu ce zici?1121
    • pe Nicușor trebuie să-l punem ministru la energie înainte de a fi prezidentiabil

      810
    • ND nu e din PSD sau PNL.

      Funeriu nu are priză la public încât să câștige, pare cam decuplat de realitate.

      50
  11. Hunor Kelemen. No joke.
    Are CV pe bune, om de cultura, cerebral, vorbeste bine, 57 de ani e in prime. El a fost unul care a reusit acum sa-i adune pe toti „normalii”(sa zicem) la masa recent ca altfel era haos si nu aveam guvern.

    1018
  12. NOU
    #42

    Dana Budeanu FTW

    1012
  13. Nu mai ai nevoie de candidat daca nu mai organizezi alegeri.
    wink wink ahahaha

    Comentariu apreciat.455
  14. „Plus demisia tuturor șefilor serviciilor secrete”

    tot nu ai inteles ca a fost o teapa?
    tot nu ai inteles ca nu urmeaza demisii? anchete condamanari?

    avem guvernul ciolacu 2 si alegeri…candva, nu e graba sa gaseasca candidat amana alegerile pana apare unul mai rasarit.

    Indecis. Tu ce zici?295
  15. Stai ca Georgescu e atat de prost incat chiar crede ca a castigat si acum negociaza greu la plecare…

    Se rezolva, da’ mnah.. asteapta putin.

    815
  16. „E UDMR la guvernare? Aștept din oră în oră să iasă ministrul Educației să anunțe că începând din anul școlar 2025-2026 limba română va fi studiată că limbă străină în județele cu populație majoritară maghiară. Pentru că le pasă de votanți lor.”

    Asa e studiata de zeci de ani, nu trebuie data nici o lege. Greu te intelegi cu tinerii din zona HarCov inclusiv MS in limba romana, am niste rude prin alianta care se uita la mine ca la urs cand le vorbesc in romana, copii de 12-14 ani. Zonele respective au propriile legi indiferent de ceea ce se dicteaza la Bucuresti.

    Comentariu apreciat.331
    • De când statul român a înțeles să aplice treaba asta situația e vizibil ameliorată. Am cunoștințe în HarCov cu copii care nu vorbeau deloc româna (că nu aveau de ce, nu aveau cu cine) dar pe programa specială au învățat.

      30
  17. Comentariu ascuns de spiriduși!
    [Click aici]

    Comentariu nasol. 1047
    • Rămâi la subiect, nu fi cârnat.
      uite, ajută-l pe Radu care e speriat :

      si cine sa faca concedieriile, pe ce criterii. Ar fi trebuit sa se concedieze singuri. Si ce pui in loc??? oameni educati, inclusiv poltic? Sau pe tine?

      95
    • Ok. Soluții sunt

      1. Toată lumea din poliție și jandarmerie concediată și schimbată cu agenți detașați din țările nordice care nu înțeleg ce este aia hai șefule ce-am făcut

      2. Școli și licee desființate.dkn toate localitățile sub 2000 locuitori. In restul camere in toate clasele in toate școlile și profesorii testați la 6 luni.

      3. Facilități pt medici din Siria, India, Egypt, Iordania pentru a înlocui șpăgarii din sistemul de sănătate.

      4. Reorganizarea teritorială cu doar 5 regiuni, desființat toate instituțiile județene

      5. In administrația centrală, digitalizare și interconectare, tăiat posturile la 40% și refăcute toate concursurile cu teste de engleză, computer knowledge și specific. Testele sa fie pe model european, cu timp limită și verificare anonimă și transparentă de la Bruxelles (există directoratul de hr care poate folosi platforme precum epso și eulearn)

      6. Oricine din sistemul public care are vreo postare in ultimii 5 ani antivaxcinista, antimasurista, conspirationista, prorusa, anti eu, rasistă, xenofobă, homofoba, legionară, neofascistă, (deci inclusiv CG) concediat pe loc și trecut în registrul persoanelor meangajabile

      1314
    • Eh, sunt perfect de acord ca EU trebuie sa se federalizeze si militarizeze, dar o iei razna imediat dupa. Adica federalizarea si armata comuna sunt deja niste chestii irealizabile cu populatia actuala, care e prea ocupata sa se lupte cu woke ca sa vada ca US nu mai e aliat ci adversar si un viitor inamic si ca asta ne va pune intr-o situatie extrem de dificila in urmatorii ani. Si tu vrei sa mai si desfiintam statele actuale.

      Not gonna happen. Nici macar federalizarea, continentul asta e plin de slugi multumite.

      42
    • „Ok. Soluții sunt”

      Eu nu ma indoiesc ca tu, ca si altii de mai sus, ai intentii bune. Doar ca e propui tu aici e un stat totalitar, aproape de ce au reusit fascistii sau comunistii in secolul trecut.

      „Oricine din sistemul public care are vreo postare in ultimii 5 ani antivaxcinista, etc. etc. concediat pe loc și trecut în registrul persoanelor meangajabile”,

      Propui concediere si taierea dreptului la munca pentru declaratii publice – fara proces, fara judecata, doar pe baza a ce decide cineva, „pe loc”. Cine sa faca asta? Un tribunal al poporului, ca in anii 50? Departamentele de personal ale institutiilor publice? Guvernul? Unde mai e justitia? Unde mai e libertatea cuvantului?

      Parerea mea e ca schimbarea in bine nu se poate produce in Romania decat lent. Societatea in ansamblu nu poate mai mult. Problema e ca am ajuns intr-un impas. Nimeni nu mai are rabdare. Infundatura nasoala in care am ajuns e tocmai din cauza ca elita politica actuala, brat la brat cu serviciile, a blocat toate aceste schimbari lente de mai bine de 10 ani. A refuzat inclusiv alternanta la putere, care ar fi eliminat mult din presiunea sociala. Opozitia „rezonabila” a fost izolata complet, i-a fost taiat accesul la media, a fost supusa la tot felul de presiuni publice (campanii media de denigrare, dosare fabricate in justitie).

      Asa ca societatea a ajuns azi ca o oala sub presiune, fara nicio supapa „rezonabila”. Majoritatea simte ca „nu se mai poate asa”, dar solutiile de schimbare sunt, de multe ori, fie radicale/la limita democratiei (ca cele de mai sus), fie irationale (gen Calin Georgescu, racirea relatiilor cu vestul, gonirea strainilor, reintoarcerea la glie, etc).

      Nu vad cum am putea sa iesim cu bine din situatia asta, fara pagube majore si de durata.

      61
    • libertatea de expresie rămâne, dar nu plătit de la buget

      poți să exprimi ce păreri dorești, dar nu te aștepta ca statul împotriva căruia tu ai acele păreri să te și plătească. corect?

      de ex. medici antivaxeri sau profesori care cred că pământul e plat sau angajați în servicii sau miliție care sunt proruși – e un nonsens. Statul (adică noi toți), Europa (adică inclusiv EU) ne plătește să facem un job la stat, dar în același timp noi lansăm mesaje subversive, sau pe față împotriva acelui stat sau Europă, păi nu merge. Ce angajator îți permite să îl vorbești de rău? Te dă în judecată de nu te vezi dacă începi să pătezi public reputația firmei.

      eu nu văd nimic totalitar aici, este o normalitate. nu poți să ai așteptări nerealiste de genul să fii și cu fundul în rusia și plătit de EU

      cât despre oala sub presiune, de unde presiunea? Majoritatea simte ca „nu se mai poate asa”, așa cum? România este pe creștere și are cea mai bună perioadă din istorie. Ce nu se mai poate, ce este așa îngrozitor de e nevoie de schimbare? A, că își mai bate pla Marcel de noi cu aroganțe sau că s-a scumpit locul de parcare cu 6 lei? Ce să spun, mari greutăți pe români, nu își permit toți caviar și mers la F1 Monte Carlo

      hai să nu ne kkm pe noi că nu e deloc o situație dramatică în care România să fie „sub presiune”, ne-am obișnuit cu așteptări nerealiste de viață bună și creștere nesustenabilă. Uite câte zile libere, abia azi a început lumea să „muncească”, practic din 15 decembrie încoace, aproape o lună românii au stat pe cur și au băgat în ei cârnați, sarmale, schi, petreceri. Da să fim plătiți ca danezii domne, păi ăia pe 2 ianuarie erau la muncă și trăgeau la jug

      32
  18. S-au anulat niste alegeri pe motive fictive, pentru ca nu le-a convenit rezultatul.

    Acum isi dau seama ca rezultatul va fi acelasi, pentru ca Georgescu e si mai puternic, asa l-au facut ei.

    Au reusit insa sa-si puna premier, probabil Ciolacu nu mai ajungea premier cu Georgescu presedinte. Insa si aceasta numire a lui premierului Ciolacu este cam ilegitima. A fost numit de un presedinte expirat, nu unul investit de popor, constitutional.

    Candidat ar fi, Nicusor. Dar nu poate fi digerat de USL.

    Indecis. Tu ce zici?286
  19. Adevărul e că opoziția n-are nevoie de candidat ci de un țap de sacrificiu. Oricine candidează acum are 90% șanse să piardă. Dacă nu pierde, atunci moștenește haosul care stă să vină și va fi tras pe roată. De-aia – bănuiesc eu – n-au niciun candidat și de-aia s-a retras și Crin: oricum o iei, au nevoie de carne de tun.
    Problema PSD-PNL-ceilalți e cum să nu fie în linia întâi când vor trebui luate măsurile alea nasoale, dar în același timp să nici nu piardă puterea. Cum faci să tai din bugetari (că la aia se va ajunge în cele din urmă) și să nici nu ți-i ridici în cap? De-aia s-a retras și USR de la coaliție (după ce, în mod amuzant, au declarat că nu vor să se mânjească cu PSD pe față, în timp ce cu 7 zile înainte deciseseră că totuși intră cu PSD în coaliție).
    Părerea mea sinceră e că PSD și PNL vor ca Georgescu să ia coroana. Că dacă o iau ei e nasol. Să ia ăla deciziile nasoale și înjurăturile cât timp ei vr blama din opoziție totul. Problema lor mare e – repet – cum faci asta fără să riști să devii irelevant? Sau cum faci asta fără să pierzi totodată puterea clădită în toate deceniile astea?
    De-aia e joc de glezne pe la ei: că-s buimaci și nehotărâți. N-aveau plan pentru așa ceva. Lasconi nu-i ”de-a lor”, așa că pică. Crin s-a prins că n-are șanse, că-l prostiseră ei o vreme. Pe Bolojan n-au să-l convingă, că ăla are cap. Și-așa trece timpul și ăștia din PSD/PN văd cum li se scurge puterea printre degete și e ca și cum ar încerca să golească balta cu o sită.

    184
    • „Părerea mea sinceră e că PSD și PNL vor ca Georgescu să ia coroana. Că dacă o iau ei e nasol. ”

      Masurile nasoale economic vor fi decartate de catre guvern, cel care ia acele activ acele masuri, nu de catre presedinte. Care se poate spala foarte usor pe maini: se declara impotriva tuturor masurilor, solicita mereu sa se caute „alte solutii”, plange pe umerii oamenilor „chinuiti” de guvern, retrimite legile in parlament, la prima strigare. Iar un presedinte aflat in coabitare poate face asta de 10 ori mai zgomotos si mai credibil decat un presedinte de aceeasi culoare politica cu guvernul.

      Cred ca zoso are dreptate: la ora asta, PSD si PNL nu au efectiv niciun „om de partid” cu sanse reale, gata sa intre in lupta.

      50
  20. NOU
    #58

    A fi politician in Romania inseamna favoruri, inseamna directionare de resurse catre oamenii apropiati lor, pentru imbogatire si prosperitate, fara a se gandi la efecte. De aceea blocurile cresc, afacerile merg, PIB creste dar multi abia razbat de la o luna la alta. De aceea vedem atatea masini vechi langa atatea masini scumpe.

    Iar oamenii, prosti, destepti, educati sau needucati apuca fiecarea ce poate: un CG, o sosoaca, un Nicusor, o Lasconi.

    Probleme sunt si la case mai mari. In SUA, toate companiile au inceput sa mearga cu tribut la pașa Trump.

    111
  21. Procese de 3 luni și scoaterea la pensie a cotoroanței de Savonea. Eventual după gratii.

    121
    • Eu zic ca se poate si mai bine: procese de maxim doua saptamani. Cu Savonea inca nu m-am decis, caut acum prin ghidul de bune practici ale inchizitiei spaniole.

      Ar trebui totusi sa ne gandim la chestii realiste.

      31
  22. „Plus demisia tuturor șefilor serviciilor secrete”

    Stai, mah, bossule, să vedem întâi care câștigă dintre ele. Plm, se zbat SIE și DIE să ia caimacul din fața SRI și, după cum vezi, nu e deloc ușor. Plus că marionetele s-au cam prăfuit, iar altele din raft nu mai au de unde să scoată, așa că merge și un Georgesc pe cal, un Nicușor călare e țeava de apă caldă, etc.
    Întâi vedem cine câștigă, după aia lăsări la vatră, în rezervă, că demisiile sunt pentru corporație!

    42
  23. Daca iesea Ciolacu pe locul 2, se mai anulau alegerile?

    112
    • Probabil nu. Le-ar fi furat, in numele interesului national.

      Ceea ce probabil vor fi nevoiti sa faca oricum, ca nu vad ce le-a mai ramas… Ciolacu se antreneaza puternic pentru locul 2, pe Tik Tok.
      Da, atat de prosti sunt: ce-a facut ala? A postat pe Tik Tok. Uaaau, pai de ce nu postam si noi pe Tik Tok?

      51
    • intrebarea ta este pur retorica!

      40
  24. 1 – prin asemenea „manevre” dau la temelia democratiei. O sa mai creada cineva in alegeri?
    2 – ce vor?! Sa amane alegerile pana moare CG?
    Nimeni ii intreaba: De ce au votat cu CG 2,2 milioane de oameni si cu Simion alte 1,5 milioane. PSD si PNL presista in aceeasi aroganta si autosuficienta.

    10

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile