Next (2007)

Când am văzut trailerul la „Next” mă aşteptam la explozii spectaculoase, la „Misiune Imposibilă IV”, la chestii la limită. Le are pe toate, dar la un alt nivel.
Filmul este povestea unui tip care îşi poate vedea viitorul. Nicholas Cage face, ca de obicei, un rol excelent, Julianne Moore e enervantă cu faţa aia ca laptele, iar Jessica Biel are o apariţie prea scurtă ca să conteze. Acţiunea se petrece foarte repede, este legată şi de bun gust. Filmul îşi merită cu prisosinţă laudele.

imdb link

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

18 comentarii

 1. in rolurile sale excelente sper ca nu incluzi si ghost rider

  00
 2. NOU
  #2

  Filmul este ingrozotpr de tras de par, singurul lucru care il salveaza oracum este finalul, dar atat! Si am eu imresia sau Nicholas Cage a facut 3 sau 4 filem pe banda rulanta?!? Cam multe!

  00
 3. NOU
  #3

  Doamne in ce hal am scris postul!! Sper sa se inteleaga ! Sorry!

  00
 4. se compenseaza cu Jessica Biel

  00
 5. meh, mie nu mi-a placut cit am vazut din el. probabil si pentru ca versiunea pe care o aveam era de o calitate jalnica.

  00
 6. despre ce laude e vorba? filmu’ este chiar mediocru.

  00
 7. L-am vazut. E super

  00
 8. Si eu l-am vazut. E super. Super prost.

  00
 9. Rol excelent a facut in „Leaving Las Vegas”. In rest poate sa se ia de brateta cu restul muschiosilor care maimutaresc talentul printre explozii. A se vedea doar „ConAir” sau „Face Off”.

  00
 10. Da, adevarul e ca ultimele filme in care a jucat Cage nu sunt tocmai reusite, nu inteleg de ce a fost de acord sa joace in ele, adica, pana mea, potential are. Din 2005, de cand a jucat in Weather Man si Lord of War a ales doar filme, well, proaste.

  00
 11. NOU
  #12

  unul din cele mai proaste filme vazute anu asta. dupa ghost rider 🙂
  si altul din seria „vazute din trailer”

  00
 12. Ehh, mie unul mi-a plăcut. A fost destul de bun. Jessica e superbă. 😡

  00
 13. filmul nu e rau ..da nici extraordinar , cage nu a scos cine stie ce filme anu asta , sa vedem cu national treasure 2 ce-o sa fie , sper sa se mai ridice putin ; pana la urma are omu insula in pacific numai a lui , il doare in pix , la banii care ii are poate sa puna stop actoriei si sa mai traiasca inca 3 generatii dupa el lejer :))

  00
 14. filmul este FILM in pana mea…vreti realitate si scenarii REALISTE iesiti afara din casa 😉

  Next a fost frumos, nici prea fantastic dar nici de trecut cu vederea … Recomandat tuturor 😀

  00
 15. Deci e cool pana la urma? Ca nu l-am vazut inca.

  00
 16. Are cateva scene „cool” e interesant sa vezi cum se fereste … hmm, cum ii zicea, nvm, Cage de pericole in cateva faze dar filmul e departe de a fi cool. Daca stai si te gandesti un pic la intriga filmului, oh well, it sucks …

  00
 17. ideea de baza a filmului este ca …daca poti sa iti vezi viitorul devine extrem de plictisitor, aproape ca si filmul . Jessica Biel e …superba pakat ca a fost bagata tot filmu in deja-vu`ul lui cage k o papusa

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube