New York Times taie 5% din salarii

Se practica si la ei. Unul dintre cele mai mari ziare din America a anuntat reduceri salariale, pentru a nu face concedieri

Although employee pay will be cut by 5% for the remaining three-quarters of the year, you will be entitled to 10 additional personal days off over the nine months.  Next year, we plan to return salaries to their current levels.

via BI

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

6 comentarii

 1. In State, concediul anual e de maxim 2 saptamani, nu de 4 ca la noi. Acuma ce sa zic, cred ca mi-ar conveni sa iau 95% dintr-un salariu oricum mare (vorbim totusi de NYTimes) si sa mi se dubleze vacanta…

  00
 2. Faptul că vor să păstreze personalul e de apreciat. Iar soluţia nu e rea până la urmă, cele 10 zile în plus de concediu nu cred că-i supără pe oameni.

  00
 3. Problema este ca situatia prezentata in ultima propozitie e putin probabil sa se intample si, dupa cum scrie si autorul articolului, 5% din salarii nu va salva joburile unei mari parti din redactie.

  00
 4. Numai ca spre deosebire de noi oamenii au inteles ca daca isi reduc salariile evita concedierea unor colegi. Numai in romania in plina criza exista greve pentru marirea salariilor.

  00
 5. stau si ma intreb, vor iesi in strada sa protesteze?! eventual vor striga `noi nu ne vindem tara`, sau, ma rog, ziarul 😛 ?!

  anyway, ce ma-sa de stire e asta?! 5%?! taiat din salarii?! daca dadeau afara 5% era stire, dar asa?!

  succes 🙂

  00
 6. @Gaben.ro: Da bre, pentru că la ei există adeziune socială. La noi e fiecare grup pentru el.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube