Nervi

Să o luăm metodic.

Muie lăbarilor care nu ştiu să meargă pe stradă. În pi*da mă-tii, dacă tot ai umbrelă, nu tre să fluturi cu ea tot timpul pe stradă, că nu e strada mă-tii !!!

Muie idioţilor cu câini. Hai, înţeleg că ai câine şi l-ai scos afară să se cace. Da nu fix în mijlocul străzii sau pe scările de la ieşirea din bloc!!! Azi era un ditai căcatu FIX pe scara a 2 de la ieşirea din bloc. Şi era proaspăt că aseară nu era acolo. Să fie câine vagabond? Nu, că ăia au bun simţ şi se cacă într-o parte. Asta era câine domestic, cu stăpân cu cap de tablă. Păi n-au făcut bine americanii că au dat legea aia cu ridicatul kktului de câine???
Pe de altă parte, în Aviatiei, zona absolut rezidenţială, oameni civilizaţi, nu am vazut hârtii pe jos, DAR în cei 200m pe care îi parcurg de la bloc până la chioşcul din colţ SUNT 7 (şapte)(i-am numărat) kkţi de câine. Nu într-o parte, nu pe spaţiul verde (era prea simplu, era la 2 paşi mai încolo) FIX în mijlocul străzii. Las-o-n pla mea de treabă!!!

(pauză de ţigare)

(err, am uitat că nu fumez)

Muie lăbarilor din metrou care se joacă la mobil în loc să se ţină de o bară.
Muie lăbarilor din metrou care se sprijină de barele de susţinere. Bă, în mă-ta, dacă tot ai venit la Bucureşti, bara aia nu ţi-a luat-o mă-ta cadou de la Moldova, e pentru toţi. Şi da, dacî tot ai avut bani de telefon polifonic, color ţi cu joace ţi de trening cu pantofi, ia-ţi în pi*da mă-tii şi un săpun şi nu te mai uita la mine că sunt pletos că nu eu miros a băşini. TU miroşi.

Errr, să nu mă enerveze nimeni azi! :(

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

19 comentarii

 1. Prea tare! :)

  We all hate dogshiet… E nasol ca nu poti iesi dupa masa fara sa vezi N caini cacandu-se in random spots. Am si eu caini. Doi. Dar stau la casa. Nu strang cacatu-n ei la bloc.

  Urata faza.

  20
 2. si eu ma sprijin de bara de la metrou.. stiu ca nu e a mea, dar daca tot nu e aglomerat, imi permit…

  hai ma iarta si tu acum

  00
 3. deea, era vorba de aglomeraţie, c??nd un idiot ia bara in braţe şi alţi 5 oameni nu au de ce se ţine.

 4. Yep !! hate dogshiet too, problema e ca stau la casa si asa din 2 in 3 saptamani mai gasesc si cate un humanshiet langa gard.
  Cei cu telefoanele sunt prea enervanti, ei trebuie sa arate ca sunt compozitori si mari jucatori … jeez + ca nu se spala .. (am un coleg care intruneste toate conditiile )

  00
 5. ma refeream la moldovenii din bucuresti.
  la fel cum moldovenii din moldova zic de bucuresteni :)

 6. aloooo majoritatea care merg cu metroul nu sunt moldoveni asa ca nu ii mai baga in acelasi rahat cu tot prostu din bucuresti care arunca hartia de la tigari in statia de traoleu

  10
 7. 10x la faza cu telefoanele, in mod deosebit in metrou:)
  P.S. N-am mobil, ma calca pe nervi!

  01
 8. Ehh..in aviatiei..sunt shi hartii shi kkti..de toate pentru totzi :)

  10
 9. Corecta observatia cu cainii, ne bagam in troaca ne mananca porcii.
  Da eu nu inteleg ce pm ai cu moldovenii, si nu numai tu, tonti bucurestenii, cand nu aveti ce face si pe cine injura, injurati moldovenii.
  Ceva complexe…

  10
 10. ai ceva cu moldovenii? sau n`am inteles eu bine ideea…

  10
 11. Urasc sa vad rahat de caine in mijlocul drumului. Eu am caine si strang dupa el. Mare chestie sa ai o punga la tine sa aduni cacatul. Dar, deh, nu multi se gandesc la asta, sunt prea comozi sau „sensibili”. Ah, si apropo de lege, avem si noi una (un pic mai idioata, ce-i drept), dar cine s-o aplice?

  00
 12. In sociology, manners are the unenforced standards of conduct which show the actor to be cultured, polite, and refined. They are like laws in that they codify or set a standard for human behavior, but they are unlike laws in that there is no formal system for punishing transgressions

  00
 13. A lady is a term frequently used for a woman who follows proper manners; the term gentleman is used as a male counterpart; though these terms are also often used for members of a particular social class.

  00
 14. They are a kind of norm. What is considered „mannerly” is highly susceptible to change with time, geographical location, social stratum, occasion, and other factors.

  00
 15. That manners matter is evidenced by the fact that large books have been written on the subject, advice columns frequently deal with questions of mannerly behavior, and that schools have existed for the sole purpose of teaching manners.

  00
 16. frustrări en gros nu en detail
  fii bărbat şi zi-le acolo dacă ai ceva să le zici, nu fi pusilău.

  00
 17. hai ca tu esti prea tare…da ai si dreptate
  am iesit si io sa ma blimb cu baietii si am vazut cacati de caine da si daia „domestici” peste tot.
  chair si la scara blocului am vazut cacati (in scara blocului)

  00
 18. eu m-am lasat de fumat… imi vine sa imi trag palme cateodata dar imi trece repede… :|

  00
 19. Faza cu cainii ce se caca pe drum e la fel ca pe autostrazile noastre pe care vara pasc oile, a devenit ceva normal, un caine maidanez se caca in tufis, astia de la bloc pe unde apuca, nu mai au reflexele celor de afara.
  Moldovenii put si in banat, nu doar la voi, probabil au alergie la sapun, au imputit foamea ce avea vagoane curate si bune in doar o saptamana, iar e un jeg de tren, dupa miros imi dau seama care-i moldovean

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube