neogen spamează în continuare

Un amic a primit un mail de la neogen. Nimic deosebit. În mail, era alertat că i se va şterge contul, dacă nu îl va reactiva. Amicul nu are cont la neogen, cu atât mai puţin nu are cont pe adresa de email pe care a primit spam. Direct marketing!

neogen spamează în continuare

Return-path: bounce4173@ms4.neogen.ro

Received: from [209.172.35.170] (helo=ms4.neogen.ro) by server4.egazda.ro with esmtp (Exim 4.63) (envelope-from bounce4173@ms4.neogen.ro)

Mime-Version: 1.0 From: no_reply@neogen.ro

Reply-To: no_reply@neogen.ro

Date: Wed, 21 Mar 2007 15:44:11 +0200 (EET)

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

17 comentarii

 1. daca sunt 7 ani de ghinion, aia de ce arata 10?

  00
 2. domne, ea face farmece ca sa dea ghinion la rumani (a se observa bandana pe frunte ca rambo si fusta de mama ghioc)
  e subtil mesajul

  00
 3. nenea nenea, am avut si eu o faza ca asta tot de la neogen, de la una Monica parca !!! Nazpa 🙂

  00
 4. am avut acelasi, azi 🙂

  00
 5. Da, si vor continua sa spameze.

  Cred eu.

  00
 6. e usor sa spui ca nu are cont la neogen, poate si-a facut-o mai demult. sunt curios cand a intrat in cont, ce a gasit acolo. oricum, nu-i totul spam din ce primesti, chiar daca e la moda sa zici ca este. simt ca acest post este numai unul din campania recenta anti-neogen.

  sunt sigur ca tipul are cont, 100 la 100.

  00
 7. Foarte bine spus petre, dar ai grija cand te inscrii pe site, nu te grabi sa-ti prinzi o domnisoara pe noi2 sau sa nu pierzi vre-un turneupe doizece. Fa-ti timp si citeste conditiile de utilizare la inscriere pe site. Conditii care includ si urmatoarele:

  “Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca aceste servicii includ si publicitate, iar publicitatea este necesara site-urilor Neogen.ro pentru furnizarea serviciilor sale.

  Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca serviciile Neogen.ro includ diverse anunturi, mesaje administrative continute de buletinele informative Neogen.ro si ca aceste mesaje sunt implicite calitatii de membru Neogen.ro, neexistand optiunea de a renunta la astfel de mesaje.”

  asta de aici

  00
 8. eh …poate omul chiar nu si-a creat cont- dar mai avem prieteni binevoitori- remember? sunt si eu patita – m-am trezit cu un cont creat de cine stie ce “prieten” care alta treaba nu a avut decat sa ma aboneze peste tot, le-am scris la baietii de la Neogen, s-a sters contul si gata treaba buna
  nu inteleg de ce faceti atat caz- daca nu le dai adresa ta de mail nu au de unde sa o ia aia, ca doar nu le pune yahoo sau hotmail sau oricine altcineva la dispozitie baza lor de date cu adrese, corect? 🙂

  00
 9. spamu e la mare cautare zilele astea, e o stire de prima pagina, toti vor sa fie primii care publica ce au gasit fara a se asigura daca este intradevar spam sau nu. Oricum, este o acuzatie grava, si daca tot avem sa-l credem pe domnul zoso, ar fi bine sa fie si adevarat. Ca el a spus-o.

  00
 10. Am primit si eu azi chestia asta doar pe o adresa “tagged” cu care m-am inscris intr-o seara pe doizece.ro sa ma joc fotbal. Pe langa penibilul estetic al campaniei (de gustibus) si faptului ca nu mi-a zis nimeni ca adresa cu care m-am inscris la doizece devine ID yah… pardon, neogen, nu vad nimic care sa catalogheze ca “spam” (in acceptiunea comuna de UCE – email comercial nesolicitat). Ah, e deranjant? Da. E comercial? Oarecum? E nesolicitat? Hardly. Mi-am dat adresa ca “alternative email”, si oamenii m-au alertat ca imi expira contul. Altii ar fi profitat de ocazie sa-mi trimita newslettere bisaptamanale cu ce megaservicii imi ofera ei (da, Amazon, de voi vorbesc).

  Raspanditi mai usor acuzatiile, ca altfel isi pierd valoarea.

  Petrica (fara lup).

  00
 11. Scuze ca revin, dar nu e nici o metoda de edit:

  Pe de alta parte, si Neogen ar putea sa mai invete niste chestii: – in general emailurile date catre un client inactiv de un an de zile (care cu siguranta a uitat ce si cum) risca foarte tare sa fie clasificate ca UCE, mai ales daca folosesc metode “spammy” de tip from no-reply@neogen to no-reply@neogen. Zi-i omului clar de ce primeste mailul, ofera-i o metoda usoara si atractiva de a da feedback negativ, si asculta toate aceste plangeri. Altfel toate astea ajung in bloguri, ziare si televiziuni.

  Si “campania anti-neogen” e nisipul in care-si baga strutul capul. Daca ai o imagine proasta, nu e vina celor care te discrediteaza, ci a ta ca i-ai “ajutat” sa-si formeze aceasta opinie. Grija mare in PR cu nisipul asta, se transforma repede in pamant de flori.

  00
 12. si eu am primit mesajul , imaginea nici nu o vazusem ca fusese blocata de Thunderbird si nu ma prea interesat sa vad imaginile lor , cont stiu sigur ca aveam dar intradevar nu il mai folosisem de mult adica de cand l-am facut sa vad care ii treaba cu best jobs dar cred ca sunt peste 1 an jumate de cand nu am intrat pe el

  00
 13. Faza e ca nu am pretini care sa ma innreg la asa ceva ca habar nu au de accounturi ||| 😉

  00
 14. Excelent! Atunci scrie un mesaj la baietii aia, sa te lamureasca in ce data ti-a fost inregistrat asa zisul cont si pe care dintre paginile lor. Inainte sa ii acuzi, convinge-te ca ai dreptate. Parerea mea … 😉

  00
 15. Eh! inca ceva: sa le faci FW si la mesajul ce l-ai primit, sa vada si ei ca nu faci glume.

  00
 16. Măcar recunosc că dezabonarea este o “oportunitate”. Grab it while it’s hot!

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.