Neogen se separă de Bestjobs

bestjobs

Ce spune un tipster:

Umbla zvonul prin targ ca besjobs nu mai face parte din neogen. De altfel nici pe bestjobs nu mai apare nimic legat de neogen. Pana si angajatii au fost “impartiti”. Astept o bere.

Cum ar veni, Neogen cu pierderile, Bestjobs Recrutare SA cu banii. Nu, InternetCorp n-au făcut la fel, nu, Fusu nu incearcă să copieze până şi asta.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

11 comentarii

 1. Bine ca astia cu acces la informatie nu stiu sa scrie „mai” corect. De doua ori in 3 randuri. O fi portarul firmei, a auzit si el un zvon in trecere.

  00
 2. Nu inteleg greseala…Sau a fost editat textul?

  00
 3. Nu prea cred ca s-au separat. Sau ca se vor separa in curand.
  Marti am primit spam de la neogen pe mailul de jobs al firmei (e de fapt un grup de mail, folosit DOAR pentru site-urile de anunturi de angajare).
  Spamul era de la adresa Neogen – Zumzi [zumzi@neogen.ro], deci treaba merge inainte.

  00
 4. O mişcare ce ar fi trebuit să aibă loc cu mult timp înainte. Observ că au modificat termenii şi condiţiile cu noua denumire a firmei.

  @ABS: Un ultim spam înainte de separare ?

  00
 5. Calin s-a prins ca CeeVee e marfa buna si vrea sa delimiteze Bestjobs + CeeVee de mizeria de Neogen, eventual sa iasa cu ele international. Si culmea, are sanse.

  00
 6. Interesant capitalul: „….capital social subscris si integral varsat de 22.362.510 RON.” (adica vreo 5 milioane de euro). De aici: https://www.bestjobs.eu/ro/legal/terms
  Si fiind SA, parca nu poate fi aport in natura.

  00
 7. O manevră asemănătoare au făcut şi cu noi2.ro
  La început era ceva de sine stătător, la un moment dat a devenit neogen.ro/noi2 iar acuma continuă să existe în această versiune dar pe neogen.ro (fără nici un noi2) dar şi o copie cu aceeaşi utilizatori pe noi2.ro (despre care ai scris recent că au furat designul). Deci acum au două siteuri de „matrimonizare”, una în care sunt utilizatorii înscrişi de bună voie de-a lungul timpului şi una în care au fost înscrişi cu forţa aceeaşi persoane.

  00
 8. NOU
  #10

  cum era aia cu „vreau finantareee” din bulgaria.
  de cand ai primit un sut in fund impreuna cu arhi de pe neogen tv tot scuipi unde ai lins candva.
  bravo.

  00
 9. NOU
  #11

  Daca tot suntem la discutii despre joburi si site-uri de job-uri. M-ati putea ajuta si pe mine sa fac un studiu privind procesul de recrutare a specialistilor in IT ?
  3 minute dureaza sa-mi completati un formular de 15 intrebari:

  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScWfiH5e3ZMWuUEZtPfpauT0hsn2usEekGZ3Hv7St3Fj6PqQw/viewform?formkey=dDZJT3cyaC1IMV91TU9hX2pXZF9QV1E6MQ

  Prin participare la studiul meu, veţi primi raportul si concluziile finale
  Multumesc anticipat !

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Top articole

7 zile