De ce nebunii ăștia nu fac niciodată ceva util?

O tanti de 37 de ani, recent eliberată de la psihiatrie, a dat foc blocului, ca să fie oamenii convinși că e complet vindecată. Blocul a ars, vecinii sunt îngroziți.

Întrebarea e de ce nu fac ăștia niciodată ceva util. De ce nu dau în cap unui pedofil? De ce nu se apucă să jupoaie de viu pe cămătarul cartierului? De ce nu îi mânjesc casa și mașina cu rahat primarului?

Și la capitolul ăsta suntem deficitari. Avem abandon familial cu aruncarea fătului în veceul din curte, avem incest cu minori, avem tot felul de mizerii, dar nu avem un psihopat din ăla savuros, ca pe afară, să facă fapte care contează. Să omoare 20 de prostituate sau 3 politicieni și să le poarte pielea pe cap în timp ce se filmează pe LiveLeak. Să sacrifice 2 turiști japonezi de 91 de ani pe altarul centurii ocolitoare a Bucureștiului în timp ce recită Bacovia. Să aștepte să plece Smiley de acasă și să taie 5 cocoși negri în casa lui și să îi lase să zburde prin sufragerie și dormitor, într-un ritual satanic menit să îl facă să priceapă că face muzică de rahat.

Știți voi, idei bune…

fun-birth-control

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

19 comentarii

 1. Chiar ma plictiseam si nu aveam ce face…

  00
 2. De ce să omoare prostituate? Sunt un bun necesar!!! Că așa putem filosofa, o femeie care stă într-un mariaj/o relație pt bani, este prostituată?

  Probabil pt ca sunt români și la români și nebunii sunt lași…

  00
 3. NOU
  #6

  Fuck dude !!!
  Ai probleme !

  00
 4. Da, corect, nu l-am înțeles niciodată pe Sobaru(parca asa il chema) de ce s-a aruncat ca prostul de la tribuna Parlamentului în încercarea de a se sinucide când putea deveni erou național daca strecura sau improviza un cuțit și făcea un killing spree printre parlamentari.

  00
 5. Așa, dă-le idei,

  00
 6. ” Să aștepte să plece Smiley de acasă și să taie 5 cocoși negri în casa lui și să îi lase să zburde prin sufragerie și dormitor, într-un ritual satanic menit să îl facă să priceapă că face muzică de rahat. ”

  Boss esti epic, ofer cocosii celui care vrea sa puna in opera textul de mai sus.

  00
 7. La acelasi lucru ma gandesc si eu de ceva timp. De ce unu care a suferit ca: i-a batut bona copilul in mod constant, din cauza unui sofer beat si-a pierdut familia, exemplele pot continua, nu face o chestie utila. Oricum nu mai are nimic de pierdut.
  Anul trecut parca ma uitam pe o stire cu o profesoara care batea copii in mod constant si foarte violent, iar parintii erau putin suparati pe aceasta situatie.

  00
 8. Pentru ca nu le mai zicea nebuni ci filantropi.

  00
 9. ce ai cu prostituatele?

  00
 10. Fac si ei saracii ce le spun vocile din cap…

  00
 11. Precum colegu’ de mai sus, am si eu o nemlamurire. Bai, sa omoare 3 politicieni, nu aprob, dar pot sa inteleg (depinde si de persoanele respective…)
  Dar 20 de prostituate? Bai, ce ai cu prostituatele, saracele? Maninca si ele o paine…

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.