Năstase vrea să o supună pe această bătrână la aceleaşi perversiuni la care a supus România

mizil

In spatele acestei imagini se ascunde un videoclip. Care infatiseaza Mizilul, locul unde candidatul A. Nastase candideaza. Un oras cu oameni simpli. Prea simpli pentru abilul A.N. Si usor maniplabili. Pe chipurile lor se citesc ani lungi de greutati. Si vine A.N. de la Bucuresti, de la cele 4 vile poleite cu aur sa le propovaduiasca acestor batrani despre social democratie. Nu e ironic si in acelasi timp mizerabil?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

10 comentarii

 1. un lucru bun ar fi daca ar disparea definitiv din viata politica

  00
 2. oare nu e „matusa Tamara” ?

  00
 3. esti in eroare, stimabile. trebuia sa ilustrezi articolul cu fotografia unui batran, nu a unei batrane … 😉

  00
 4. Ca tot e vorba despre alegeri electorale,azi veneam cu masina spre casa de la tara si cand ma uit pe drum toate gropile erau pregatite pentru plomba,asfaltica si stau si ma tot gandesc, de ce?! dar m-am prins, se apropie alegerile, oare nu le e un pic rusine?! la fiecare patru ani inainte cu o luna sau doua de pacaleala fac lucru acesta..oare suntem noi cei mai paraleli oameni sau ei prea destepti?!.Sa se pot face alegeri in fiecare an… ?!

  00
 5. ontopic: toti politicienii ar face la fel, numai ca Nastase a fost mai rapid, probabil.
  offtopic: ai observat ca â-urile nu ti le transforma in a-uri in permalink ?

  00
 6. greutatile alea prin care au trecut ar fi trebuit sa le dea puterea sa-l scuipe in fata ori sa-l cadoriseasca cu oua clocite, dar cum nu o fac…

  o merita.

  00
 7. Mi se pare ironic ca GICA (autorul videoclipului de mai sus) a ales sa loveasca in Nastase abuzand de aceasi maniplare ordinara de care da dovada ai candidatul de mai sus, pentru a-si promova propria agenda politica. Asa cum cateva cadre din Ferentari nu sunt reprezentative pentru intreg Bucurestiul, nici Fefelei („cartierul” unde sunt filmate majoritatea scenelor) nu este pentru Mizil.

  00
 8. Nici nu am destule flegme să exprim toată dragostea ce o port faţă de acest năucit conducător, cu câtă ardoare doresc să-i ascult prohodul şi să-i aprind lumănări cu ocazia trecerii la cele eterne şi binefăcătoare, că mult bine ne-a mai făcut el nouă, fi-i-ar ţărâna grea, zvârcolindu-se, atât el precum şi tartorul ăl mare cu prenumele de Ion fără de pată, şi el un lider neînfricat al poporului, un lider care a urmat întocmai ţinuta social-democratică, aducându-ne pe noi la blidul disperării, că tare multă sănătate veşnică îi doresc şi lu’ eternu’ şi blajinul şi nevinovatul pentru mineriade, măi animalule ce m-a făcut mama.

  00
 9. da’ cum e mizilu, bogdane ? aproape ca pe sampelize, nu ?

  00
 10. mizilul este un oras simplu.intradevar scenele nu reprezinta orasul.mai nou in oras s-a deschis un supermarket PLUS, un altul ETHOS, un club foarte renumit si foarte cautat de „clubberi” , cateva fabrici bune, dar nu despre asta e vorba . Miscarea asta ii va aduce dlui A.N. multe multe voturi deoarece seful consiliului judetean Prahova este tot din PSD iar toti primarii din acel judet vor trage cu PSD-ul pentru a primi bani de la consiliu.. orasul s-a schimbat in ultima vreme..insa ramane tot un loc in care sa te plictisesti intr-o zi !

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube