“N-am fost născuţi să fim conduşi”

Piesa asta e una din alea care te amuză rău de tot. Nu o mai găsesc pe aia cu "forget about the price tag, bla bla, be free". Serios. Pe la 15 ani să tot crezi prostiile astea. Şi pe la 18. După care vine 22 şi te trezeşti ca băieţii de la Istorie, că nu ştii să faci nimic şi singura libertate e alegerea între KFC sau McDonalds.

Nu, serios, hai să fim liberi! Moarte băncilor! Banii ne stau în drum!

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

8 comentarii

 1. Libertatea nu-i chiar o prostie. O stim cel mai bine cei torturati pentru c-au indraznit sa-si exprime un gand. De la tinerii ucisi si batuti in Basarabia anului 2009 si pana la miile de oameni ucisi recent in Siria, toti acestia cred in aceasta ‘prostie’. Desigur, nu trebuie pusa la modul ‘libertate absoluta’. Libertatea este ca aerul curat. Realizezi ce inseamna doar cand o pierzi.

  00
 2. “Corect,” zice bizonul mioritic. “N-am fost nascuti sa fim condusi. Am fost nascuti sa urmam restul turmei (fara macar sa ne pese daca ala care conduce turma e ciobanul, ciinele, magarul sau lupul)”

  00
 3. libertatea, ca si concept social, e o prostie. suna bine, toata lumea il vrea, dar nu functioneaza. dovada: istoria lumii ultimii 5-6000 ani.

  00
 4. Daca am intelege o chestie simpla ca “Libertatea ta se opreste atunci cand incepe sa afecteze libertatea mea”, atunci lumea ar fi un loc mult mai bun.

  00
 5. aia cu price tag o cinta Jessie J si se numeste price tag. :)

  00
 6. Another brick in the wall?

  00
 7. Piesa e una patriotică. Şi se referă la americani ca popor. Plus că gâdilă bine orgoliul idiotului de rând.

  00
 8. Cred ca asta e sloganul noii generatii adica a celor de dupa 1990 ..

  Nu vrem sa fim condusi dar nici nu avem curajul si capabilitatea de a fi conducatori asa ca mai bine urmam turma .

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.

Top articole

7 zile