Click (2006)

Plictisitor, stupid, inutil, glume ieftine, glume proaste, glume inutile, previzibil, ieftin, subiect fumat, singurul lucru care merita e funduletul lui Kate Beckinsale.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

14 comentarii

 1. despre funduletz AMIN!!!

  00
 2. mai zoso macar daca aveai bunul simtz sa faci un screenshot la funduletz si sa pui linku aici si sa ne salvezi 2 ore si ceva de plictiseala… tsk tsk

  00
 3. taci ma, e misto tare.

  00
 4. what is this, animal planet?

  00
 5. Stupid de la un capat la altul. Pseudo, pe ce lume traiesti? 🙂
  Film pentru americani idioti care isi traiesc viata in modul fast forward, si care la 50 de ani se duc la psiholog frustrati. Probabil e povestea vietii lor acolo…

  00
 6. filmu asta se vrea comedie?? phewwwwwww

  00
 7. Filmul asta e pierdut pe voi. Uitati-va cu subtitrari la el, poate asa nu va scapa replica „Family comes first”

  00
 8. pai la ce te astepti de la ei. Sir Alex Ice? Sa inteleaga mesajul? Da’ de unde … Funduletul conteaza ptr ei. Bine … conteaza si el, dar nu in asa mare masura.
  Giechiii Ciaaann Muviz pentru zoso?

  00
 9. cu adevarat o porcarie! pacat de adam sandler.

  00
 10. Luand in considerare „masinaria americana” de facut filme si modul in care sunt concepute in ultimul timp, faptul ca au incercat sa transmita un mesaj care poate prinde la majoritatea celor care urmaresc filmul, nu mi se pare ceva de prost gust sau de duzina. Mie, una, mi-a placut filmul. Zoso, asta e, nu putem fi cu totii in acelasi gand.

  00
 11. E un film frumos de dragoste presarat cu fart jokes. N-a sustinut nimeni ca e Schindler’s List sau Matrix. E minunat in felul lui.

  00
 12. ai dat niste exemple …
  mai bine taceai

  00
 13. Eu unul chiar am apreciat acest film .. ca fiind unul destul de bun .. trebuie sa recunoasteti maiestria acestui mare actor Adam Sandler ! Acest film chiar a avut o gramada de momente amuzante .. si chiar ma gandeam ca e genul de film care nu te lasa sa respiri nici o clipa .. mai bine vb de un film ca „The Break-up” .. film care a avut 2 glume ..si alea proaste .. + una bucata really skinny de Jennifer Aniston … that movie really sucked .. BIG TIME !

  00
 14. Ma acuma totusi e un film pentru copii si depinde de gustul fiecaruia.. Sandler nu joaca chiar asa de prost.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube