Muncă și platforme: Deepstash și PayPact

PayPact e o idee bună: să îți dea în 48 de ore despăgubirea după un accident. Platforma vrea să unească mai mulți asiguratori și să intermedieze ei problemele de genul ăsta.

Asta până citești că limita va fi de 1.000€. Ceea ce ar putea fi rezonabil pentru unele mașini. Dar am stat și m-am gândit la două chestii. Bara spate la a mea e 1.300 lei. Doar bara. Un xenon, becul, 300 lei. Dacă ai o bușitură mică, poate te strecori în mia aia dacă ai o mașină ieftină. Dacă ai ceva de peste 35K, slabe șanse.

Și bam, a murit idee.


Prietenul Vladimir Oane are o idee genială după ce abia a reușit să vândă UverVU: DeepStash e un fel de RSS Reader cu Pinterest cu monitorizare internet. Cu ce se ocupa UberVU? Monitorizare Internet.

3 milioane finanțare. Parcursul îl bănuiți: se mai chinuie un pic, angajează un CEO care știe oameni, vinde și continuă cu lecțiile de antreprenoriat de succes.

 

film-bad-education-1

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

11 comentarii

 1. Nu ai mai scris de mult de Vladimir. Cred ca este nevoie de un refresher course pentru cei noi de aici

  00
 2. bai, dar ce-a imbatranit Mircea Badea!

  00
 3. offtopic – ai recomandat un covoras de incalzit picioare si nu mai gasesc – poti sa-mi dai link?

  00
 4. La paypact principala problema va fi relatia cu toti asiguratorii. Ca o sa fie cacanari si cu un serviciu de intermediere si fara.
  In rest mi se pare ok chiar si cu limita de 1k. Pentru accidente usoare unde si constatarile se pot face rapid. O bara, o usa infundata, o zgarietura din fata in spate. Te incadrezi in buget. Acum la subaru stim ca piesele sunt scumpe si greu de gasit. Iar daca ai masina peste 35k euro si nu ai o asigurare buna, casco sau decontare directa, trist.

  00
 5. adevarul e ca daca ar angaja cu carte de munca 5 programatori x 3000 euro net (5000 brut) si ar termina produsul in 2 ani ar costa undeva la 600k euro + ceva maruntis sa zicem 50k chiria birouri (ah stai covid!) deci 1mil s-a dus. apoi restul 2 mil il imparti la fondatori sau il dai pe unde trebuie sa ungi (zf, etc), sau ma rog cauti pe google „how to make a pinterest clone” si vezi ca o faci singur intr-o saptamana fara sa programezi. dar nah…

  00
 6. Am invitat pe Vladimir la GeekMeet prin 2008, inainte de UberVU. Toti am zis ca baiatul asta o sa aiba un viitor excelent daca ramane in zona asta de startup-uri, Silicon Valley, samd.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube