Mui cu Măruţă şi Tolontan

Ah, şi dacă tot suntem la dat mui, nu îi mai daţi exemple de jurnalism pe Mihnea Măruţa sau pe Cătălin Tolontan.

Primul e un jeg care m-a luat de sus când i-am zis să citeze sursa unei chestii furate de pe blogul unui prieten cu fix aceleaşi texte de căcat pe care jegul de Ulmanu le folosise cu câţiva ani înainte, fix în aceeaşi situaţie.

Al doilea scrie despre jurnalism de la etajul unu, în timp ce pe mustăria lui se întâmplă lucruri groaznice. Calitatea jurnalismului e la pământ, conţinutul e vai mama lui, oamenii sunt futuţi şi răsfutuţi. Zilele trecute a găsit pe net nişte poze şi le-a pus pe blogul lui, la fel cum restul sclavilor lui de la gsp fac în fiecare zi. Şi nu mai daţi cazul Ridzi ca exemplu, omul era mânat în luptă de motive mai lumeşti gen firma nevestei, nu de făcut un bine public.

Nu mai credeţi ce zice popa, uitaţi-vă şi la ce face!

os20111

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

10 comentarii

 1. Imaginea face toti banii! <:) traficul, pardon!

  00
 2. vezi cazul ridzi 8-|

  00
 3. Care-i legatura intre Ridzi si firma nevesti-sii?

  00
 4. deci motivul pt care maruta asta nu ar mai trebui dat exemplu este pt ca te-a luat pe tine de sus cand i-ai spus de blogul unui prieten. sau era vorba de o poza de pe blogul unui var de-al unui prieten?

  00
 5. tolontan e un mega jurnalist. nici nu ma intereseaza motivatia din spatele anchetelor conduse de el. ce ma intereseaza este ca a oferit informatii bune, credibile si ca anchetele au avut urmari. nu ma refer doar la cazul ridzi.

  gsp-ul face mult mai multe lucruri bune, decat face prostii. ceea ce e de apreciat.

  00
 6. NOU
  #8

  orice ar face tolontan, atat timp cat are legaturi cu voiculescu nu poate fi considerat un jurnalist serios. incet dar sigur ajuge si el un fel de buscu. sunt satul de polarizarea asta, cei cu „antenele” si cei ai lui „basescu” pentru ca astfel orice polemica ajunge in groapa.

  00
 7. Tolontan imi place cum scrie. De cele mai multe ori i-a dat peste nas lui Voiculescu fara ca ala sa zica nimic. Faptul ca gsp-ul e de cacat e corect. Dar asta ar fi ceva gen: blogul lui zoso e de tot cacatul din cauza ca are si cateva articole imbecile. Dar nu e asa, asa cum nici Tolontan nu e un jurnalist deloc slab. Apropo..nu mai ai ce sa scrii si incerci sa faci ceva scantei?

  00
 8. @zoso

  nici atata intrasigenta doar cand ne convine, nu-i ok.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Top articole

7 zile