more feedback

rev: servus
rev: vedetino
rev: mersi ca ai mentionat la un moment dat cardul tau ing
rev: pe blog
rev: ca mi-am tras si eu
rev: adio banc fuckin’ post
zoso: :D

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

14 comentarii

 1. Ce are cardul ING si nu are cardul Taifun de la Banc Post?(in afara faptului ca la ING poti sa te duci la 3 dimineata sa iti alimentezi cardu)

  00
 2. ce rost are post-ul asta? sa fie continut pe blog?

  00
 3. Nu are coada asa mare, caseritele sunt dulci, sexi si iti zambesc .. :P

  00
 4. e suficient!

  00
 5. Mephisto, iti urez drumuri lungi si dese la ING la ora 3 dimineata. La fel cum ii doresc si usii sa cedeze usor avansurilor tale.

  PS: pt mai multe informatii, priviti cu atentie, cititi si intelegeti biletul A5 de pe usa, ce are ca titlu ceva promitator; ie. „Program”.

  00
 6. menetz, self bank, adica dai cu cardul in dispozitivul de la usa si poti intra in self bank

 7. adica zoso..iti urez si tie succes, caci pari la fel de informat.

  NB: sunt printre primii clienti ING Self bank :)

  NB2: programul self-bank este intre 07-23 (sau 22, imi scapa acum). In afara acelor ore NU merge „datul cu cardul in dispozitivul de la usa”. Dar esti liber sa incerci… am facut-o eu intr-o noapte pe la 4, caci ma credeam mai destept ca programul afisat.

  00
 8. La mine a mers la 02.35 noaptea.am dat cu cardul prin dispozitivul de citire pt acces in interior si usa s-a deschis.

  00
 9. Ciudat, hammer… o fi lasat ultimul deschisa usa. It happens. Eu am tras ca prostu de ea la 4, caci nu intelegeam de ce nu se deschide si nici „dispozitivul” nu dadea semne ca ar fi fericit cand il penetram cu cardul. A doua zi, tipul de acolo a fost suficient de amabil sa nu ma dea cu capul de usa si doar mi-a explicat frumos ca scrie mare care este programul de lucru cu personalul si care e programul Self Bank. In fine, daca tie ti-a mers … asta e.

  00
 10. Cardul taifun de la bancpost e un card virtual

  card virtual == suge donkey’s cock

 11. @Oradeanul: Depinde de sucursale. Eu am una langa mine unde 90% din timp e liber si e si o casierita draguta. Oricum alimentarea de card o poti face la orice ghiseu, nu doar la caserie cum era inainte.

  @Menentz: Eu stiam ca SelfBank e nonstop. Asta era si ideea de SelfBank. In mod normal ar fi trebuit sa mearga smecheria aia de la usa si noaptea.Poate era defecta. Mai intreaba lume.

  @Znuff: Cardul taifun era compus din 2 (unu normal embosat si unu virtual) acu mult timp. De cel putin 1 an e doar un card normal.

  00
 12. @mephisto SelfBank nu este non-stop, menentz are dreptate, usa se deschide doar intre orele 07-23. intr-adevar e un mare inconvenient, insa serviciul my’payments si cardul mastercard pe care l-au implementat acuma sunt foarte tari.

  00
 13. Avand in vedere ca poti plati facturile direct din contul bancar eu tot nu vad cu ce e asa grozav cardul de la ING fara de Taifun.

  00
 14. Cocavau! A fost o reclama ma nu v-ati prins? A fost platit de ING pentru asta :D

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube