Morar și Buzdugan fac umor inteligent?!

Un membru al CNA vorbește pe gură:

Radu Călin Cristea – Vorbim de o licență care a avut un parcurs de 9 ani, vorbim de radio ZU și mă bucur că sunt și câțiva realizatori care sunt niște vedete în adevăratul sens al cuvântului. Cred că inițiativa acestui post de radio este cu atât mai lăudabilă cu cât vine într-o societate care și-a cam pierdut umorul, paradoxal, după căderea comunismului, iar umorul care se practică în mediul audiovizual este un umor de proastă calitate, necultivat, de multe ori trivial, ori ce faceți dumneavoastră este o oază de umor inteligent, foarte original pe inventivitate, pe parodie. E o efervescență care e de fapt foarte plăcută. Cred că cel puțin din punctul acesta de vedere, de calitatea divertismentului, sunteți aproape indispensabili, în condițiile unei penurii unui umor de calitate.

Radio Zu, umor inteligent, foarte original pe inventivitate! UMOR ORIGINAL! Mihai Morar, aka “Pulă cu Urechi”, și Daniel Buzdugan aka Moldoveanul Nesimțit, ambii cunoscuți internetului ca niște ciorditori infecți și jegoși, care nu doar că fură de rup, dar o și dau la întors când sunt prinși.

Da, umor de calitate, original.

say-i-have-seen-the-truth

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

9 comentarii

 1. NOU
  #1

  Sunt doi wannabe, doi prefacuti. Cine nu crede, inseamna ca nu-i cunoaste nici in realitate, nici pe radio…

  00
 2. articolul + imaginea = priceless

  00
 3. Cat de retard pe o scara de la 1 la 10 trebuie sa fi pentru a candida la un loc in CNA ?

  00
 4. Am tot aflat de la tine si altii din online ce fac cei doi. Trist, dar deloc surpinzator. Ma bucur sincer ca esti o „oaza” de normalitate intr-o societate anormala.

  00
 5. Radu Călin Cristea e omul Antenelor in CNA, ce sa spuna si el despre flacaii de la Zu? Ca nu au umor? Ca sunt badarani? Ca sunt hoti?

  Baiatul asta, RCC, a mancat …cu tona in ultimii ani, dar s-a ajuns. Dupa o perioada trecuta rau de tot de Europa Libera, a ajuns la Adevarul, unde scria cam asa despre Ponta.

  „Scriu acest comentariu voios salutând, în fine, apariţia în fruntea Executivului a unui politician tânăr, sănătos la minte şi la trup, în formă şi plin de haz.” Da, e vorba de baschetbalistul Ponta.

  Omul a primit TVR-ul pentru acele limbi bine-simtite, si. dupa ce situatia s-a complicat la TVR, a fost „transferat” la CNA, unde presteaza si acum din greu in apararea Antenei 3.

  00
 6. cati prieteni comuni cu Morar ai pe fb?

  00
 7. umor cu suedeji perversi nu se cheama umor

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube