Mons Melis face cozonaci în Brașov

Brutăria Mons Melis s-a deschis inițial în Hărman de către niște oameni inimoși. Au stat acolo câțiva ani, brutărind pâine bună și alte produse de panificație. Anul ăsta au deschis magazin și în Brașov, pe Bălcescu 22 (paralelă cu Republicii, pentru turiști).

Și tot anul ăsta pun umărul la milionul de cozonaci pe care românii îl consumă de Sărbători. Dacă sunteți în zonă, nu ratați.

mons-melis-1 mons-melis-2 mons-melis-3 mons-melis-4 mons-melis-5 mons-melis-6

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

29 comentarii

  1. …ti-ai luat partea ?…

    00
    • Copane, Tu nu îți iei partea când prestezi o muncă? Sincer da unii dintre voi sunteți comuniști de-a dreptul.

      00
    • NOU
      #3

      Pai ne gandeam si noi ca zoso a gasit un produs ieftin si bun si ne-a impartasit experienta lui, nu stiam ca si vorbele bune se platesc.
      Cum e aia cu sosul ala de usturoi ieftin, de la firma lu’ fratii Micula.

      00
  2. În poza 2 se vede cât de scump e miezul de nucă.

    00
    • ce pretentii aveti si voi! scump si cu miez de nuca din belsug se gaseste doar la harrods, la noi e doar scump.

      00
    • nu, in poza 2 se vede stiinta si grija, ca de obicei, miezul ala e trantit gramada in coca si cand tai felia, se rupe si ai un ghem mare umed in cozonac. si mananci din ghemul nergu si apoi rumegi coca seaca
      astia stiu sa amestece frumos miezul, subtire, astfel incat sa ai in felie si coca si nuca.
      vuvuzelelor!

      00
    • @unu din multime
      Dacă nu ai mâncat cozonac cu mai multă nucă, crescut și copt corect, e problema ta. E drept că e greu de făcut, dar de asta dau un ban serios pe kilogram. Nu dau bani pe pâine cu gem, că aia pot face și eu. Unde căcat e știința în poza 2? Fă-mi un cozonac corect, cu cantități echilibrate – nu mă pune să plătesc pâine cu ou și o urmă de nucă. Un exemplu:

      00
    • Nu ca ar deborda de cacao… Sa aiba cacao, rahat si nuca din belsug chiar daca ar fi mai scump.

      00
  3. Multe dulciuri bune in Brasov.
    Am fost saptamana trecuta in vacanta si era gogoseria aia din centrul vechi plina (asta pe la ora 21).

    00
  4. Am castigat 2 kg azi vara la Harman datorita lor:) inca ma mai gandesc ca au fost cele mai „bune” 2 kg din viata mea:)

    10
  5. Mai multa nuca n-ar strica :)

    00
  6. Zoso BO$$ de ce nu lasi lumea sa trolleze, am 6 glume bune si 2 proaste.

    00
  7. Sunt curios, cam cati cumparatori de cozonac urasc nuca? Care se duce si zice : da-mi unul mai fara nuca, asa-mi place. FFS, majoritatea prefera multa umplutura si un pret corect. Cine va face asa cozonaci, ma are de client pe viata.

    00
    • Am si eu o patiserie/brutarie si cozonacii ii facem dupa reteta mamei. Umplutura multa nu se poate pune pentru ca nu mai „creste” cozonacul. Asta daca folosesti nuca, nu diverse amestecuri de pe piata. Aluatul de cozonac, facut dupa reteta de casa(oua, lapte) este mai dens si mai greu in comparatie cu cel facut din premix. Cozonacii cu umplutura multa ori sunt din premix-uri, ori crema are doar urma de nuca, restul fiind biscuite ras.

      00
  8. Daca il faci dupa reteta de acasa cu umplutura multa,lapte,unt,nuca ajunge sa coste 30 de lei un cozonac. Si daca il pui langa ala de 6 lei, care arata la fel, nu l mai cumpara nimeni.

    00
  9. Mon Melis au produse monstruos de scumpe. Sincer nu prea stiu ce succes au in Brasov. Stiu ca au incercat si in avangarden dar nu au avut succes (au inchis repede).
    Un pont mult mai ieftin si cu un raport calitate/pret decent este Decopan … parerea mea.
    (Nu, nu am nici o treaba cu ei)

    00
    • Dacă vrei ieftin și bun ” nu se poate” mai bine mănânci puțin și scump, nu?

      00
    • Deci mai bine o paine tare si veche din Billa cu 3 lei decat o paine buna de la Mons Melis cu 5 lei? Ajung sa cheltui mai mult pe paine din Billa pentru ca a 2-a zi trebuie aruncata. As fi preferat sa se inchida Billa (sau Penny) din avantgarden decat Mons Melis.

      00
    • Nu stiu cat de scumpi sunt, dar sunt persoane care apreciaza calitatea si platesc pentru ea.

      00
  10. Chiar fac produse bune, am cumpărat de mai mute ori de la ei și sunt foarte mulțumit de calitate și gust.

    00
  11. NOU
    #23

    In shop n-au pita coapta pe vatra cu cartofi, un deliciu si must buy pt. orice turist.

    00
  12. Îmi plac produsele de la ei și le consum din când în când de când au deschis. Partea nasoala este ca nu prea îmi permit sa cumpăr zilnic doar de acolo. Ieși totuși prea scump.

    00
  13. Tot mai multe motive imi dai sa vizitez Brasovul…

    00
  14. Hmmm… mi-am zis hai sa incerc, poate au cozonaci buni.
    Am ales un cozonac, o pasca si o paine = total 101 RON (cu tot cu transport pana in Buc).
    Completez formularul de checkout de la paypal, iar la pagina finala, in loc sa-mi apara 16 RON transport – imi apare 16 USD!
    Si uite asa, brusc, dintr-o eroare a nu stiu cui (a lor sau a PayPal, dar sigur nu a mea), o comanda de 101 RON ajunge sa coste aproape 38 USD. WTF?? Nu, mersi!

    00
  15. Daca ar pune mai multa nuca, ar fii de nota 10.

    00
  16. @Vali
    Nu ți se pare nimic suspect la voturi?

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Ultimele articole

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile