monkey see, monkey doo

O fată de 12 ani a născut la Iaşi. Medicii spun că bebeluşul, o fetiţă, este perfect sănătoasă, lucru rar întâlnit în asemenea situaţii. Pacienta a născut prin cezariană la Maternitatea Cuza Vodă din Iaşi.

Încă o victorie a massmediei, pe care însă nu vor să şi-o asume, din motive evidente. Cine ar vrea să îşi asume meritul de a fi împins lumea spre cretinism, qpack, seminţe, violenţă, manele şi sex?

romania, mizerii, ziare, televiziuni

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

9 comentarii

 1. Macar daca promoveaza sexul, ar putea promova la fel de bine educatia sexuala. Desi, ce-i drept, nimeni nu se asteapta ca o fetita de 12 ani sa aiba nevoie de educatie sexuala.
  G.

  00
 2. mai grav, 11 ani si un pic mai exact, daca la 12 ani a nascut

  00
 3. E mah, numa media ii de vina ca parintii saracii s-au chinuit in draci intre doi pumni si o bauta sa ii educe. Ah da, si scoala a insuflat adevarate valori crestine considerand ca is prea fragezi pentru educatie sexuala

  00
 4. Poate e stupid ce spun, dar eu cred ca daca fetita ar avea 12 ani, 11 luni si 29 de zile, mas-media tot 12 ani ar spune ca are. Stiu, e la fel de grav, dar ma enerveaza la culme felul in care prezinta stirile.

  00
 5. Poate e stupid ce spun, dar daca fata ar avea 12 ani, 11 luni si 29 de zile, mass-media tot 12 ani ar spune ca are. Si asta doar ca sa faca totul mai senzational. E la fel de grav, stiu, dar chiar ma deranjeaza modul in care prezinta stirile.

  00
 6. probabil „fetita” are 15 dar massmedia a zis ca are 12…. sau nu e nici o fetita…

  00
 7. Oare cum il inregistreaza pe copil pentru certificat de nastere? Mamica nu are buletin. 🙂 Vin bunicii…

  00
 8. eu am auzit de o pustoaica de9ani care a nascut:))…..pe ea au uitat sa o dea la televizor!!se pare ca totul este posibil si scz,la noi nu au multi care au trecut deja de o varsta ed sexuala,apoi un copil de12 ani,(hai 11 cand a facut-o)….

  00
 9. cum sa isi asume media responsabilitatea pt asta sau pt orice? it ain’t a person, it can’t do that.
  it’s more like responsabilitate impartita, deci nimeni nu poate fi tras la raspundere sa si-o asume.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube