Costi Mocanu despre furt şi drepturi de autor

"Succesele obţinute până acum în lupta împotriva pirateriei nu ar fi fost posibile dacă nu ar exista companii care, la fel ca şi PRO TV, înţeleg necesitatea creării unui mediu de business corect, în care cei care obţin venituri prin furt să fie excluşi din piaţă. Pirateria înseamnă furt de conţinut şi nerespectatea legislaţiei privind drepturile de autor şi drepturile conexe. Acestea sunt fapte de natură penală oriunde în lume. Acţiunile noastre în această direcţie vor fi dublate şi de o campanie de informare cu scopul de a le arăta cumpărătorilor de bună credinţă care sunt site-urile care piratează conţinut", declară Costi Mocanu, director general PRO TV SA.

tumblr_mac3uxYxSK1r20tslo1_500_largeCum pana mea să nu râzi când am ajuns să punem copyrightyul cât mai mare pe trafictube şi pe orice poză de frica meseriaşilor de la ŞtirileProTV.ro? Cum să nu râzi ştiind că Business Insider şi-au luat jumătate de normă redactori la acelaşi site? Cum să nu râzi când Costin pierdea nopţile ştergând materiale ale ProTV de pe YouTube în timp ce colegii lui furau de pe acelaşi site tot ce prindeau?

Dar e bine că dl. Mocanu se ocupă.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

6 comentarii

 1. Si cum sa nu razi cand http://www.sport.ro, copilul de suflet al domnului Motanu este cel mai mare pirat din onlineul romanesc: foto, video si articole inghitite de peste tot. poate ca din cauza asta domnul Motanu este noul sef Voyo? Au pus lupul paznic la stana.

  00
 2. Dl. Mocanu nu este un talent desavarsit atunci cand vine vorba de dat explicatii. In urma cu 4 ani mustram printr-un mail toata redactia Pro pentru felul preferential in care este tratata Steaua in grupajele lor sportive, minimizand succesul de atunci al CFR-ului la Roma. Omul mi-a dat doua argumente:
  1. Daca ar fi salutat excesiv victoria clujenilor in CL, ar fi fost numiti „unguri imputiti”.
  2. Steaua este, indiscutabil, un brand mai mare.
  S-a complicat gratuit; putea sa-mi spuna direct ca e stelist de mic si ca obiectivitatea la un post tv nu e neaparat imperativa si il intelegeam, pe cuvant.

  00
 3. @Darab Ont
  ghici ce…Steaua, cu toate ca e trasa in jos de incultura ciobanului, tot are mai multi suporteri decat celelalte echipe din tara la un loc… problema cu CeFuRa o discutam alta data…

  00
 4. Decat sa-mi zica ce siteuri au materiale piratate mai bine imi zice (si ofera) niste siteuri cu continut legal si ieftin.

  00
 5. @Bubu- stimabile, subiectul era cu totul altul. Asadar, daca tu vrei sa-mi demonstrezi (cu hartii, nu cu povesti) cati suporteri are Steaua, cate titluri a luat fara ajutor de la partid si cate meciuri a masluit CFR, ma tem ca n-ai inteles nimic din ce am scris mai sus. Astfel, cred ca orice discutie intre noi s-ar purta la nivele diferite de educatie. Renunta, te rog.

  00
 6. @Bubu
  N-ai inteles nimic. E corect ca o echipa sa fie sacralizata si bagata pe gat in modul acesta chiar si pentru ca are un palmares mai bun decat altele? Oare miile alea de suporteri nu sunt si din cauza mediatizarii excesive a brandului? Cu siguranta esti tipul de om care alearga dupa like-uri pe facebook si in mentalul tau cantitatea reprezinta o certificare absoluta a calitatii. Ce muzica asculti?

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile