Moartea lui Morrison încă naşte pasiuni…

Un nene s-a trezit acum câteva zile să strige că de fapt Jim Morrison n-a murit în camera lui de hotel, ci în clubul lui, dar l-au dus de acolo pentru a evita un scandal.

Jim e mort, Pam la fel, rockul e mort şi el. Ce rost mai are să dezgropi morţii?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

13 comentarii

 1. da, tot ei l-au ucis pe hendrix, pe janis, pe bonzo…
  ai dracu conspiratori!

 2. sa spui ca rokul e mort e cea mai mare eroare.

  00
 3. Rock is deader than dead

  00
 4. Acum pe digg se discuta la fel despre Curt Kobain, ca de fapt nu s-ar fi sinucis si etc… De fapt e un complot planetar contra vedetelor, mai ales din rock. Buffy spaima rockerilor si probabil ca Manson (sau Alice Cooper / Ozzy Osbourne) urmeaza pe lista…

  00
 5. mã neicã rock-ul nu e mort dar in schimb Jim Morrison si Curt Kobain da !!.. si sincer who gives a fuck how they died…..

  00
 6. Rock si not dead; just sleeping the monkeys off.

  00
 7. Despre care Pam e vorba in postul tau?

  00
 8. pamela anderson

 9. Na!Belea, google search “Pamela Courson”.

  00
 10. NOU
  #10

  ok Jim e mort, Pam e moarta, rockul e mort.

  Partial de acord ca nu intereseaza pe toata lumea daca Jim a murit din cauza unei supradoze, s-a inecat cu sirop de tuse sau a alunecat in cada, dar tu ce propui? Sa-i dam una in cap si lui Plant, sa ardem cd-urile cu Metallica, sa uitam de mucosii de la Black Sabbath si sa asteptam cu bucurie turneul de reintregire a celor de la Spice Girls?

  00
 11. NOU
  #11

  Ok Jim e mort, Pam la fel, rock-ul e mort si el.

  Partial de acord ca pe multi nu mai intereseaza daca Jim a murit din cauza unei supradoze de heroina, s-a inecat cu sirop de tuse sau a alunecat in cada, dar tu ce propui mai exact? Sa-i dam una in cap si lu` Plant, sa ardem cd-urile cu Metallica, sa-l lasam sa moara in pace pe paraditul ala de Ozzy si sa asteptam cu bucurie turneul de reintregire al celor de la Spice Girls?

  00
 12. cer prea mult daca vreau sa nu se faca de ras?

 13. In muzica n-ar trebui sa te intereseze cum arata autorul unei melodii, n-ar trebui sa existe fan-cluburi pe net, n-ar trebui sa existe o imbracaminte si un aspect specific, n-ar trebui sa existe fete care se indragostesc de postere cu baietei cu plete si aspect feminin. Muzica buna, facuta cu pasiune (instrumentala, electronica si de orice natura) nu are nevoie de imagine, n-are nevoie de stiri; ca sa-ti placa n-ai nevoie decat de urechi. Rockul a murit pentru ca au devenit mai importanti artistii decat muzica.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.