Mizerii de la evz.ro

To’arşu Deak, dau o bere dacă nu îmi mai apar în rssul de la evz.ro itemuri din 27 noiembrie. În fiecare zi. Am înţeles, evz sunt nişte dobitoci care au dat 100.000€ pe siteul ăla prost făcut, dar fii băiat de treabă şi repară-l matale!

Pentru petarzii care lucrează la new media ringier (vă văd, ştiu că citiţi), este că vă simţiţi un pic proşti că mă înjuraţi acum jumătate de an şi siteul vostru e în continuare foarte varză, asta după ce aţi plătit 100.000€ pe el?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

6 comentarii

 1. Ajungem si la el 😛
  Am avut de rezolvat altele un pic mai grele inainte.
  Dar, daca dai si-o bere, parca-i motivatia mai mare 😉

  00
 2. Site-ul ala nu face mai mult de 10.000 euro si ma indoiesc ca au platit mai mult pe el… asta in cazul in care a fost facut de o firma din Romania.
  Site-ul nu e prost facut, e prost administrat.Majoritatea site-urilor stufoase au un panou pe masura in care cam toti redctorii isi prind urechile.

  00
 3. @Metallman: si eu am o parere. si parerea mea spune ca gresesti. atat s-a platit pe el.

 4. 100,000 ? Mai bine foloseau wordpress, sunt convins ca mergea mai bine decat rahatul ala de site.

  00
 5. @zoso, se pare ca ai dreptate.La cum arata pe exterior si interior (cod)… nu face mai mult de 10.000 euro.De-asta am si spus acea suma.
  Chiar nu stiam ca ascenta au facut site-ul… si nici prin cap nu imi trecea ca au putut face o asa mizerie acolo.
  Plin de tabele, mizerii in codul sursa, javascript direct in html (si au cam abundat de el la modul general al site-ului)… adica sunt totusi niste chestii elementare in webdesign.

  Din experienta mea de programator de vre-o 9 ani, stiu ca ascenta sunt destuli de buni.Sau cel putin erau… dupa ce au facut acum.
  Tind sa cred ca l-au facut la repezeala, folosind script-uri deja facute si folosite la alte site-uri de-ale lor.De fapt oricum asta fac tote firmele de webdesign/programare dar totusi… fara modificari/imbinari nu se poate.Iar ei se pare ca au facut pe genunchi totul.
  Macar html si css de le faceau valide cat de cat si asta doar pentru “core” pentru ca se mai intampla ca redactorii sa bage aiurea articolele cu erori.

  As fi tare curios sa vad cum arata php-ul la un astfel de site :))

  00
 6. @Marius Deak: azi a facut la fel.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.