Mizeria și incompetența de la Spitalul Tractorul

Știți că una dintre cele mai rapide măsuri care se pot lua pentru decongestionarea un pic a traficului e interzicerea aprovizionării între orele în care traficul este foarte intens, pentru că mașinile de aprovizionare opresc de cele mai multe ori aiurea și încurcă circulația. De obicei, se scuză că nu au unde opri în altă parte.

Dar dacă ar avea?

Aruncați un ochi pe clipul de mai jos, filmat la spitalul Tractorul la o oră de maximă aglomerație.

 

Situația în care mizeria aia de mașină de aprovizionare staționează pe banda 1 se întâmplă aproape în fiecare zi. Am pândit momentul în care se vede că are cum să nu încurce traficul, dar pur și simplu nu o face. Același lucru și cu ambulanța. E ambulanță, ce poți să zici?

Păi, am putea zice că sunt fix 5 intrări în spitalul ăsta, 3 care nu sunt pe un bulevard aglomerat dimineața. TREI! Toate 3 pe străzi unde nu încurcă circulația. Plus curte unde poate intra. Plus loc de parcare pe trotuar, cu bordură lăsată, ca să poată urca mașina.

spitalul-tractorul

 

O să îmi fac un obicei să sun la poliția rutieră de fiecare dată când îi văd parcați așa.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

29 comentarii

 1. Ce date îți cer la poliție, când îi suni?

  00
 2. Cel mai ok ar fi sa rezerve loc de parcare pentru aprovizionare. Dar acum mi-am dat seama ca la noi nu se ridica masinile.

  00
 3. asa arata maxima aglomeratie in Brasov la 07:45 ? LOL.

  00
 4. Legea ar trebui sa interzica si ridicarea gunoiului la ore de varf, de fapt ar fi ok sa fie ridicat nopatea sau macar nu la 7:45 dimineata.

  00
 5. mama ce trafic intens si ce aglomeratie, am numarat aproape 11 masini la semafor :))

  00
 6. Există în acea porţiune semn cu “Oprirea/Staţionarea interzisă”? Că dacă nu, chemi degeaba poliţia.
  Şi dacă aşa arată congestiile în BV la ore de maximă aglomeraţie, ne-am lămurit.

  01
 7. in Tg Mures am sunat la politia rutiera ca pt era congestionata o strada si a venit un echipaj in 5 minute iar peste cateva zile au facut sens unic pe strada respectiva.

  ideea e ca daca sunt suficienti oameni care suna/email/posta/formulare, se misca lucruri.

  Daca ar suna 5 mil de romani, zilnic, sa solicite rezolvari mici, care se pot face de pe o zi pe alta, in 10 ani s-ar acumula transformarile.

  00
 8. Poate e o cutuma a locului.

  00
 9. Titlul asta e un fel de click-bait?
  Conform titlului, continutul ar fi de asteptat sa se refere la mizeria sau alte probleme din spital, nu la cum parcheaza un gigel prin zona.

  00
 10. Asta e printre cele mai mari probleme ale brașovenilor. Nesimțiții care parchează pe prima bandă.
  A doua mare problemă ar fi bucureștenii care n-au niciodată semnalizare.
  A treia e cu proștii care nu respectă banda în giratoriu.

  00
 11. Zoso, ai sunat la 112 sau ai un nr “secret” pentru rutiera din Bv ?

  Am si eu niste dureri care s-au cronicizat.

  00
 12. Multumesc

  00
 13. Nu pui si tu o filmare cu aglomeratie in Brasov?

  00
 14. se poate ca la intrarea asta ajunge marfa mai usor la departamentul care a facut comanda. daca ar folosi intrarile cele 3 de care ai mentionat, poate omul ala din spital ce ar prelua marfa ar trebui sa mearga cu ea in spate tot spitalul, dar de aia s-au inventat platforme de carat marfa..

  00
 15. Într-un spital marfa nu se poate baga pe oriunde. In funcție de ceea ce intră în spital (valabil si pentru ce iese din spital) se folosesc intrări separate. In nici un caz nu folosești oricare intrare disponibilă și apoi plimbi marfa prin unitate. Asta o știe oricine lucrează în sistem, se numește ”circuit funcțional”.
  Ce ușor e sa ne dăm cu părerea în orice!

  00
 16. Se poate face petiție online pe site-ul poliției. Eu i-am rugat să completeze cu stâlpișori de demarcație între sensuri pe porțiunea dintre pasajul de cale ferată și sensul giratoriu Hărmanului – Vlahuță. În două săptămâni s-a rezolvat și am primit și plic acasă de la Poliția Rutieră.

  00
 17. Pe vremea Impuscatului aprovizionarea si ridicatul gunoiului se facea pana in ora 6 dimineata.Cum les morts de sa maman se putea atunci si acum nu???Chiar azi dimineata pe la 10 fara un sfert,in zona 13 Septembrie/Panduri,o ditamai gunoiera bloca o strada foarte aglomerata care face legatura intre doua bulevarde si unde bineinteles era o coada de vreo 30 de masini…Probabil aia cu gunoiera erau corporatisti si aveau program flexibil,ca la Google.

  00
 18. Ce e amuzant. Daca prind asa in capitala probabil e zi de weekend dimineata. Si daca ma intreaba cineva cum a fost drumul am un singur raspuns: Beton !

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.

Top articole

7 zile