Mircea Marian are logică beton

Zilele astea se întâmplă un mic scandal legat de mizeriile din TVR, care are o gaură de 100 milioane de euro în bugetul personal, adică al poporului. Sigur, cele 12-14 canale merg brici, vremea de afară e de vină.

Eh, în scandalul ăsta se află ca doi foşti jurnalişti de la EVZ au salarii de 90 şi 60 milioane de lei pe lună, bani pe care nu îi merită, pentru ca nimeni nu ştie ce emisiune prezinţă dânşii şi unde. Până aici corect. Intră in scenă unul dintre acuzaţi, cu o logică de găină fără cap şi declară jovial: “Voiculescu e de vină că eu nu fac audienţă şi că eu iau bani nemeritaţi!”. E destul de logic, nene. Patronul Antenelor vrea să inchidă o televiziune fără audienţa, la fel cum şoferul din fruntea cursei pune un pic frână să reclame că ăla de la coadă are un bec ars la faruri.

mircea-marian-logica

Cum ar veni, ne spune că poate fi mai prost ca Pora.

Dincolo de asta, faptele rămân: 100 milioane de euro gaură într-o televiziune supradimensionată şi inutilă.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

28 comentarii

 1. te plateste crin, e clar, avem o stire 😀

  00
 2. @zoso: Like a baws! Trollers be trolling!

  00
 3. Recomand doamnei Lucia Hossu-Longin consultarea unei oglinzi înainte de a se lansa în evaluări estetice ale moderatoarelor.

  „Pe partea economică”, datoria e comparabilă cu cea a unei televiziuni comerciale care recent a făcut pui.

  00
 4. @Acru: Lucia Hossu-Longin isi difuzeaza doar vocea, nu si mecla.
  Intre noi fie vorba, Ioana Lupea nu-i numai urata, dar ar trebui sa-si mai spele si sa-si aranjeze parul. Apoi sa plece.

  00
 5. TVR are acum 6 canale.
  Mi se pare mult prea mult nu numai pentru posibilitatile financiare ale institutiei dar in primul rand pentru necesitati.

  00
 6. e cumva pe acelasi principiu ca: boc este pitic rezulta ca basescu este chior si d-asta murim noi de foame cu 10 credite la banci ?

  00
 7. Eu le propun un nou canal TVR, al 7-lea: SpiceTVR, să aibă unul la care să se mai şi uite cineva.

  00
 8. TVR info este oricum un post TV de rahat. Chiar daca s-ar fi desfinta nu ar afla nimeni decat citind bloguri ca acesta!

  00
 9. Prin comparatie cu Antena 3 si Realitatea TV, TVR Info este BBC News 🙂 SIngurul post de stiri unde mai indraznesc sa ma uit.

  00
 10. @culaie (7), tocmai de aceea i-am recomandat o oglindă, nu un televizor 😉
  Auto-cenzura e necesară chiar dacă nu apari „pe sticlă”.

  00
 11. NOU
  #13

  iar sari in bazin fara sa vezi daca e apa sau nu! ma intreb daca postezi aceste lucruri doar de „frica” de a nu fi acuzat ca esti partizan „basist”, ca doar asta a ramas la nivelul „impresiunilor” poplare, dupa controversatul (si de altfel binevenitul) interviu, care cred ca a punctat esential la vremea sa (si pentru care, sincer, cred ca meriti felicitat).
  dar chestiunea TVR Info o tratezi mult prea simplist. ai urmarit vreo emisiune pe post? sa stii ca e o diferenta esentiala fata de tot ce inseamna concurenta. de obicei cand se discuta o problema esentiala in vreo emisiune, invita specialisti de prima mana si nu politicieni sau partizani. si cred ca au un public semnificativ pe aceste considerente. sunt transmise in direct toate conferintele de presa, luarile de pozitie ale opozitiei. nu de putine ori se mai plang dragnea, ponta sau antonescu, in direct pe tvr info, de faptul ca la posturile publice nu-s promovate ideile lor salvatoare, in timp ce la RTV, Realitatea sau Antena 3 in acelasi moment dau breichingniuz despre „mariana cur de fier”.
  eu cred ca TVR Info e o miza chiar importanta si nu ar trebui tratat in acest mod. am inteles ca lucreaza la un portal complex, ceea ce ar fi cu adevarat un castig.

  00
 12. @Sorinqk Corect… Chiar nu ii inteleg pe cei care isi injecteaza ura cu Antena 3 si acel rar specimen Gadea. Chiar daca televiziunile manipuleaza, ele nu trebuie sa ucida si ultimii neuroni ai neamului in descantari ale romaniei si retorica ieftina de balci sau predicator sarlatan.

  00
 13. …dar revenind la subiect, da, Mircea Marian are o logică betoooooiiinnngggg.

  00
 14. 100 milioane de euro gaura platita de toti de-al’de noi care achita lunar factura la curent …

  Aaaaarrrrrrghhhhhhh !!!

  00
 15. nici ei nu cred ca se uita la TVR Info

  00
 16. eu unul urmaresc TVR info, mai ales emisiunile de stiri. Problema e ca, in ultima vreme, in TVR par sa fie promovati pentru talkshow-uri doar cei care au aratat de la -vizibil la vehement- simpatii portocalii.
  Pacat, TVR era printre putinele posturi in care mai gaseai stiri, si nu subiecte de tabloid…N-am o problema cu salariul lor, dar am o problema cu echidistanta postului public…

  00
 17. @androidul cu sobolani

  Ce miza importanta, ce public semnificativ daca se uita foarte putina lume la postul ala? De ce costurile TVR Info trebuie sa fie suportate de societate?

  00
 18. Ati baut gaz ??? 100 milioane pierdere ,supersalarii ….si bunicii vostrii mor de foame si de frig ,cu pensii ciuntite (ca nu sunt bani??) dar pot sa urmaresca TVR info, noul BBC .

  00
 19. 3000 de angajati , posturi regionale cu 300 angajati si 18 cameramani pentru cateva ore pe saptamana . Toti platiti foarte bine . Uite asa are TVR pierdere de 100 mil euro , in pofida taxei pe care o platim cu totii .
  O vaca mare de muls pentru multi trepadusi . Nu cred ca se poate face restructurare , toti sunt pila cuiva

  00
 20. Si daca nu e destul cu cat pierde TVR-ul din banii nostrii va invit sa calculati si Radiodifuziunea Romana cu ale ei ‘nspe canale si radiouri locale. Inteleg dreptul la informare prevazut in constitutie dar ce-i prea mult strica.

  00
 21. noroc ca mai transmit meciuri din liga campionilor, isi mai aduce lumea aminte de tvr…

  00
 22. astia au salarii de sute de milioane pe luna si se mai leaga de altii care au salarii nesimtite!

  00
 23. este normal ca tvr sa aiba ditamai gaura. si va fi la fel de normal sa o aiba si anii viitori. problema nu e la cei doi si la urmatorii domni, doamne, tovarasi si tovarase:

  Preşedinte-Director General:
  Alexandru Lăzescu
  Membrii Consiliului de Administraţie:
  Ada Meseşan
  Anne Jugănaru
  Cătălin Baba
  Claudiu Brânzan
  Cristian Niţulescu
  Karen Attila Sebesi
  Lucia Hossu Longin
  Nicoleta Nicolicea
  Paul Călin Botez
  Raico Cornea
  Sorin Burtea
  Traian Bărbulescu

  Acum cititi lista asta si spuneti-mi cati dintre ei stiu sa citeasca un raport contabil? Comparati cu CA-ul de la orice televiziune din vest, si veti vedea diferenta.

  Pentru cei care au deschis mai tarziu televizoarele tranzitiei, Ada Meseşan a lucrat la Libertatea.

  00
 24. erata: CI la urmatorii…

  00
 25. Da’ prima de porc se mai da anu’ asta?

  00
 26. TVR-urile sunt foarte utile sa dea telenovele coreene, chinezesti, japoneze. Parintii mei se uita la asa ceva, mai serios decat la Dallas.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube