Mircea Băsescu e prost?

Ia fiţi atenţi acilişica:

“Nu am fost conştient că-mi voi expune fratele. Acum regret”

Adevărul e că nici eu nu m-aş gândi că acţiunile mele se vor răsfrânge asupra fratelui meu, mai ales că el e preşedintele unei ţări şi ciuca bătăilor unor trusturi. Adică, ce contează ce fac eu, noi nu am fost niciodată parteneri într-o fabrică de îngheţată şi chestia asta nu a adus în public întrebări de moralitate. Nu ştiu, eu n-am citit că ar deranja pe cineva că eu fac afaceri dubioase. Şi de ce ar deranja? Ce, frate-miu are vreo treabă?

“Sunt om de afaceri şi mi s-a părut o oportunitate de a mă implica într-o afacere legală”

Asta e cireaşa de pe tort. Le dau dreptate chibiţilor, Mircea Basescu nu pare cel mai isteţ om din lume. Ca şi Ovidiu Tender. Dar el face afaceri de milioane. Pe barba cui? Nu cumva toţi vor să facă afaceri cu el din cauza fratelui, ştiţi voi, ăla pe care el credea că nu îl implică? BA DA! Orice om cu o brumă de creier ar gândi asta! Mai puţin Mircea Băsescu, ceea ce ne spune multe despre el.

MB e ca blonda decorativă. O iei cu tine, o prezinţi prietenilor şi o pui să tacă toată seara, că dacă deschide gura te face de râs. 

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

20 comentarii

 1. Partea proastă e că dacă Băselu’ o întoarce și pe asta cum știe el, iese președinte din primul tur fără niciun stress. Și dacă nu-i iese din prima, mai apar niște jurnaliști răpiți prin Afghanistan sau vreun „dosar” să ne ia fața.

  00
 2. Nici PSD si nici PNL nu ar fi putut sa-i afecteza imaginea lui TB cat a facut-o frate-su.

  00
 3. Uite cu cine seamana EBA 😀

  00
 4. a fost un raspuns formal, la misto …. maine spune cu totul altceva….astia nu mai au nicio problema, niciun stres, ii doare la basca

  00
 5. @rosu: Şi care-i problema? TOŢI ceilalţi candidaţi la presedenţie sunt masoni, Băselu e singurul care nu este mason. Nu că mi-ar fi prea simpatic Băse, dar pe ceilalţi candidaţi îi urăsc MULT MAI MULT.

  00
 6. NOU
  #6

  Tactici 0TV pentru a manipla atentia de la adevarata buba… Tanti Leana si atitudinea ei de regina incontestabila a comisiilor constitutionale pe care incearca sa urineze cu gratie din fuga.
  Parca tot fas-ul asta cu Mircea Basescu era o mare dezinformare „neintentionata” nu?(va rog sa ma corectati daca gresesc pentru ca n-am mai citit stiri politice de ceva zile si tot ce am vazut sunt secvente de pe la TV prinse in fuga)

  00
 7. „Fireste”, spuse ea zambind ! 🙂

  00
 8. Securistii dau mereu alte raspunsuri, maine va zice cu totul altceva. Asta e tehnica care seinvata la scoala de ofiteri SRI. Nu spune niciodata adevarul.

  00
 9. @Sakura dar ce esti tu ? detinatorul adevarului absolut? OMG, cu cat convingere zici tu ca Base nu e mason. LOL. De unde sti tu ma?

  00
 10. Daca ati cititi articolele acelea de pe blogul mult prea muistului SRS – cele despre transportul de armament facut de Romagro Cereal SRL – ati vazut ca un anume cetatean libanez pe numele sau Bakri Imad Abdul Reda detine 70% din acea societate.

  Ei bine, google spune ca numele acestui nene apare in fel de fel de articole si rapoarte ca fiind implicat in activitati de finantare terorista… asta face afaceri de milioane de euro in Romania… cu fratele presedintelui acestei tari, bine asta daca e adevarat ce spune SRS acolo

  00
 11. @george: asta face bani si Base semneaza! 🙂

  Eu nu inteleg cum o firma de turism s-a transformat peste noapte in firma de consiliere pe armament si avea sustinerea toturor marilor producatori de armament din lume.

  un fel de analiza ale afacerilor familie basescu(toata familia).

  00
 12. asta face bani si Base tine de 6!

  00
 13. La cine te referi cand spui MB? 😀
  Si da, EBA seamana mai mult cu unchiul decat cu tatal.

  00
 14. @Law: se numeste afacere de familie 😉

  00
 15. base plateste de pe urma celor mai slabi cu duhul din familie; crede si ioan t.morar treaba asta

  00
 16. @George: La plural ca-s mai multi si mai multe 🙂
  @ultras: Saracu’ hai sa fraternizam toti cu Base, amaratul ce vina oare are el!!

  00
 17. astia fac afaceri impreuna. doar is frati

  00
 18. Mircea Basescu, prost sau nu, este clar ca de el se folosesc persoane bineascunse si preabinedirectionate pentru a atinge tinta: Traian Basescu

  00
 19. Diferenta dintre traian si mircea e ca primul e prost doar cand e beat, celalalt e beat tot timpul 🙂

  00
 20. nu, dragule, noi suntem prosti pt ca avem aceasta minunata clasa politica si acesti minunati oameni de afaceri, ii meritam.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.