Mihnea Costoiu nu are liniște

Abia scăpat de un dosar de 3 ani cu suspendare, pentru că s-a prescris, rectorul Universității Politehnice  Mihnea Costoiu cere angajaților să direcționeze 3,5% din impozit către UP, pentru educație, oportunități, copii, toate lucrurile alea bune.

Nu e mișto când ăia acuzați de fapte de corupție vin să-ți ceară bani?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

6 comentarii

 1. Cum ne putem inscrie copiii la gradinita / scoala UPB ? Aaa, copiii angajatilor au prioritate desi infrastructura e pe bani publici, am inteles..

  Comentariu apreciat.658
  • In orice scoala sau gradinita, copiii angajatilor sau, in unele cazuri, copiii celor care deja au alt sau alti copii (frati, surori) la acea unitate de invatamant au prioritate la inscriere.

   Comentariu apreciat.271
 2. Sa ne intelegem, omul si-a tras (din banii Politehnicii?) pe terenul Politehnicii, gradinita si scoala pentru copiii lui. Pentru ca nu putea sa ii duca doar pe ai lui, ii primeste totusi si pe ai angajatilor.
  Scoala nu a primit acreditare de la ARACIP, asa ca s-a acreditat din pixul lui Campeanu.
  https://www.edupedu.ro/exclusiv-gradinita-politehnica-prima-unitate-de-invatamant-din-romania-acreditata-direct-de-ministrul-educatiei-peste-decizia-consiliului-aracip-care-a-hotarat-neacreditarea/

  Daca vrei sa vii din afara, nu te primesc (sau nu fara spaga, n-am continuat discutia). Nu exista taxe de scolarizare publicate nicaieri, nu mi-e clar daca angajatii platesc ceva. Probabil acum vor fi obligati sa dea aia 3.5%

  Comentariu apreciat.506
 3. Costoiu nu s-a dat in laturi de la nimic pentru a reusi in viata , a fost putin turnator ( Costoiu a fost recrutat de Securitate la doar 16 ani, în 1988, cu numele conspirativ Iulian. Potrivit Adeverinței 2437 din 04.05.2010, emise de CNSAS „domnul Costoiu Mihnea Cosmin este titular al dosarului fond rețea nr.R 251012. Costoiu a fost recrutat la data de 06.07.1988, pentru supravegherea informativă din cadrul Liceului „Tudor Vladimirescu“ din Tg. Jiu.“.) si apoi a prestat putin pentru fericirea Androneascai care conform cutumei universitare se dedulcise si ea la putina carnita tanara.

  Comentariu apreciat.523
 4. daca faceam eu sau tu asta, la pariu ca nu se prescria nimic?

  50

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube