“Metoda Vadim”

Dacă aţi avut vreodată curiozitatea să îl ascultaţi pe Corneliu Vadim Tudor sau să citiţi pagina doi din (cu greu poate fi numită) revista “România Mare”, ştiţi că omul e consecvent unei metode de lucru foarte simple: spun orice, până la urmă ceva se va adeveri.

Spammerul Szilárd-Ervin Szőgyényi e ultimul dintr-o lungă listă de oameni care spun orice despre mine, nu contează că n-are acoperire sau logică. Hai mă, tu chiar ai crezut cqnd am scris că am acordul tău să fac spam cu articolele tale pe pescurt.ro? Sau că ai zis că câştigi 5.000€ pe lună? Glumeam şi eu.

Ăsta e şi curajul lui Vadim. Dar cum, domne, am zis eu de tine că eşti prost, curvar, dobitoc, sifilic, pe moarte, din flori, idiot, puturos, nesimţit, cretin, lingău, cârpă kaghebistă, spion, bolnav, verde, albastru, roşu, gri, maron, alb? Nu io, Alcibiade a zis, şi el a citit asta undeva, nu mai stiu unde. Orice, până la urmă se va adeveri ceva. Şi, culmea, o dată a avut dreptate (Rona Hartner).

Ăştia sunt spammerii şi pierzătorii. Argumentele şi logica le sunt străine, fugitul pământului de sub picioare când văd că alţii o duc bine şi lor nu le mai merge treaba le sunt prieteni de nădejde. Urmează să aflu că o am mică (asta n-a apărut până acum, mare minune), că o am neagră, că am luat bătaie (ah, asta s-a zis), că nu mai fac bani (s-a zis), că sunt homo (s-a zis), că n-am trafic (s-a zis), că m-am vândut (s-a zis), că sunt şantajist (s-a zis), că n-am prietenă (s-a zis). Insistaţi, băieţi, până la urmă se va adeveri ceva. Dar schimba asta cu ceva ce sunteţi voi?

"A lie told often enough becomes truth" Vladimir Lenin.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

31 comentarii

 1. Eu cred ca Vadim Tudor e cel mai mare HATER al Romaniei.

  00
 2. NOU
  #3

  La fel este si cu Carmen Hara si cazurile Elodia, Madalina Manole,”pisihica” de Hara tot inventeaza povesti sperand ca macar una sa se adevereasca sau sa fie adevarata…darin final surprize surprize.

  00
 3. Oricum doar domeniul e de tine :P

  00
 4. Este clar, nu ai prietenă :))).

  00
 5. Basescu i-a tras nisa politică de sub picioare lui Vadim. Dar asta nu inseamna ca actualul președinte e mai bun ceva, nu ?

  00
 6. If you tell a lie big enough and keep repeating it, (idiot) people will eventually come to believe it. (Ghiobăls)

  00
 7. frate, esti urat

 8. Haha, faci SEO pe numele lui? Dar vai…

  00
 9. Vadim e simpatic doar la Cronica Carcotasilor, medicamente ..

  00
 10. zoso

  Nu merita sa pierzi timpul si sa iti faci nervi cu toate jagardelele

  Da-i in p…. m… si gata

  PS. Coane, mai bine spune-ne ceva ( ce se poate desigur) de prietena ta :)

  00
 11. Esti tare domnle !

  PS. Sa inteleg ca iti iei banu’ de unde se zice ca il ia si Geoana ?

  00
 12. E clar: si Vadim e ungur!

  00
 13. Esti prieten cu Mircea Badea si va injurati ca sa atrageti trafic :D

  00
 14. parca erai homo, cum ai prietena? :D

  00
 15. @Teniescu: are prietena, ceea ce nu se stie e ca zoso e de fapt lesbi . ;)

  00
 16. Dar c-o ai portocalie, s-a zis ?
  Nu s-a zis d-ai adevarat ! :lol:
  Acu sa vedem daca sti despre ce-i vorba !?

  00
 17. Nu mai tii minte cand te-au batut baietii mari din onlain si umblai cu gluga in cap pe strada de frica?

  00
 18. jerome zice: Coane, mai bine spune-ne ceva de prietena ta
  zoso raspunde: [bla] [bla] „la bă”

  Gura blogarului adevar graieste

  00
 19. La cat noroi e in jurul personelor mentionate in articol si la placerea cu care se balacesc in el si se lauda cu asta, cred ca mai au putin si o sa inceapa sa grohaie. Iar de mi se pare si, fara sa vreau am mintit… poate mai repeta si altii asta… si paote o sa se adevereasca astfel… Ori personajele sus-mentionate se deghizeaza bine…

  Medicamenteeeee!!!!

  00
 20. am auzit ca esti verisorul lui gigi :D

  00
 21. Eu cred ca Lenin era homo ca nu vorbea romgleza

  00
 22. If you tell a lie big enough and keep repeating it, people will eventually come to believe it. The lie can be maintained only for such time as the State can shield the people from the political, economic and/or military consequences of the lie. It thus becomes vitally important for the State to use all of its powers to repress dissent, for the truth is the mortal enemy of the lie, and thus by extension, the truth is the greatest enemy of the State.” – Joseph Goebbels ministrul propagandei.
  Lenin era doar un biet învăţăcel.

  00
 23. @ro-personale

  Sincer nu te inteleg, Lenin a trait inaintea lui Goebbels. Goebbels a fost cel care l-a studiat pe Lenin.

  Dar in orice caz, ce ma nedumereste pe mine e ca nici Goebbels si nici Lenin nu vorbeau engleza. De ce dati citatele in engleza atunci? Da bine la caracter daca scrii un articol/comentariu in romana si la sfarsit tragi un citat in engleza de la unul care vorbea doar rusa/germana?

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Top articole

7 zile