TopBlogZosoblack

mereu în urma timpului

Îmi aduc aminte de 2002. Una din cele mai tari emisiuni ale lui Marius Tucă, cu Sorin Ovidiu Vîntu invitat. După ce circulaseră zvonuri că Vîntu nu va apărea în direct, emisiunea fiind deja înregistrată, Tucă face o miscare de forţă. Pe 7 ianuarie, apare în direct, cu SOV invitat, dar nu în studioul Marius Tucă Show. Nu erau mulţi care ştiau de unde emite Tucă în acel moment. La jumtătatea emisiunii, Tucă, vizibil deranjat şi iritat că nu reuşeşte să scoată nimic interesant de la invitatul sau, readuce aminte telespectatorilor că se află în direct, spune ziua şi îşi consultă ceasul. Îl întreabă apoi pe Vîntu cât e ceasul. Acesta face un gest pe care îl vedem în filme la oamenii care urmează să fie încătuşaţi. Îşi suflecă ambele mâneci de la costum şi spune că nu poartă ceas. Mi-a rămas întipărit în minte gestul, nu neapărat că Vîntu nu poartă ceas, ci pentru modul cum îşi suflecase mânecile.

Acum câteva luni, Cotidianul a reuşit performanţa să dea o ştire despre sinuciderea unui prefect cu jumătate de oră ca aceasta să se întâmple.
NewsIn face des chestia asta, cu ceasul mai devreme, să arate lumii că ei sunt înaintea Mediafax, deşi nu îi prea citează/folosesc mulţi.
Acum, am mai observat ceva simpatic. Trist, nu? Însemnarea e scrisă cu câteva minute înainte să fie făcut screenshotul. Se pare că din salariul de la SOV, Comănescu SRL nu şi-a permis un ceas.

Vîntule, ce le faci bre la oamenii ăştia? Le dai ceasuri stricate? Nu se mai găsesc nişte ceasuri ruseşti bune, pentru oamenii ăştia de mare viitor trecut? Că la tot trustul e problema asta cu ceasurile desincronizate. Degeaba au făcut oamenii ăia timp.mcti.ro?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

6 comentarii

 1. Tare faza cu Vantu de la Tuca :)

  00
 2. Da-mi voie da intervin.
  1. Postul respectiv poate fi facut la ora indicata in ceasul tau. Numai ca, spre dezamagirea multor utilizatori, programatorii si administratorii de sistem nu tin intotdeauna de toate detaliile. Cum ar fi si ora serverului pe care a fost postata stirea, care se pare ca este cu 5 minute in urma decat ceasul tau.
  2. Te-ai obisnuit sa pui posturi aici … recunoaste unele sunt de-ampulea … cum ar fi si asta .. cum imi dovedesti ca nu ai dat ceasul inainte ca sa mai scoti un post “fabulos” de-al tau?

  Cheers!

  00
 3. Tot big T. a ramas idolul tau :)

  00
 4. sorin, studiaza mai atent imaginea.

  alex, dap, tii minte cum ne uitam la milionarii de la miezul noptii?

 5. in serile petrecute impreuna nu ne uitam la tv…trebuia sa te urc in autobuz si sa-l rog pe sofer sa te trezeasca la capat de linie :))

  00
 6. sunt eu singurul idiot care nu intelege care e faza cu
  Acum, am mai observat ceva simpatic. Trist, nu? ?nsemnarea e scris? cu c?teva minute ?nainte s? fie f?cut screenshotul. ?

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.