Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

7 comentarii

 1. usor cu acuzatiile astea, #youknowho o sa iti spuna ca esti tendentios si cauti cu lumanarea in produsele lor premium

  00
 2. Twitter, Tweeter. Asa-i ca ai citit articolul, zoso? Nu pe diagonala, eventual doar titlu. La anuntul ca Twitter va face o IPO, actiunile producatorului (in faliment din 2007) de difuzoare Tweeter au explodat cu 1000% pe bursa, obligind autoritatea de reglementare sa le suspende de la tranzactionare pina cind confuzia s-a risipit. Simbolul Tweeter, TWTRQ, a fost schimbat cu THEGQ, pentru a nu se mai confunda cu simbolul Twitter, TWTR. Cine a apucat „sa dea lovitura” a ramas cu paguba.

  00
 3. Si cat s-au tinut unii de la Euro Ttrade (parca) sa cumpar actiuni la Twitter…

  00
 4. ZF e tot un fel de tabloid, sau asa lasa senzatia de multe ori.

  00
 5. Nu se gaseste nimeni sa scrie un articol cu titlul „Poate nu-i o idee buna sa cumparati actiuni la o companie care nu are o strategie coerenta”? Poate asta explica de ce nu intelege multa lume ce-i cu online-ul, pentru ca citesc mizeriile astea in loc sa citeasca presa tech din niste tari unde jurnalismul nu s-a tabloidizat complet (inca).

  00
 6. Noua generaţie de „copii crescuţi pe mess” a ajuns să se angajeze la protv şi au uitat diacriticele şi scriu cu „sh” în loc de ş:
  https://imgur.com/nQuaT1Q
  https://stirileprotv.ro/stiri/financiar/lista-taxelor-valabile-din-2014-primariile-vor-putea-majora-impozitele-pe-imobile-cu-orice-suma.html

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la Finestore.