“Medalia de Onoare”, recital Victor Rebengiuc

Rebengiuc în toată splendoarea lui. Filmat frumos, cu prim-planuri care surprind trăirile personajului principal, cu o coloană sonoră potrivită. Mimi Brănescu în rol secundar. Notez şi apariţia Florinei Fernandez în rolul de mută, i se potriveşte foarte bine. În rest, regizorul (şi nu numai el) a făcut diferenţa dintre un film bun cu subiect mediocru şi unul prost cu subiect fabulos (“Francesca”).

Aşteptăm “Mănuşile roşii”.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

4 comentarii

 1. intamplator medalia de onoare nu are un subiect mediocru. ce inseamna un subiect mediocru? vroiai sa spui ca nu are un subiect despre o situatie importanta pentru multi.

  subiect mediocru – pai dupa tine intreaga cinematografie europeana de 70 de ani incoace are subiecte mediocre – ce mare cacat e un film despre unul caruia ii este furata bicicleta sau despre un circar si asistenta lui sau despre niste tipi care asteapta iarna ca sa dea zapada si sa castige bani sa cumpere lemne.sau despre un fraier care se rataceste noaptea printr-o padure si ajunge la un castel in care traieste un tip cu urechile ascutite…

  00
 2. un CAM ceva? cu „ZOSO” scris cu rosu, stanga jos? 😀

  00
 3. NOU
  #4

  Nu va mai certati…oricum parerile fiecaruia nu le poate schimba nimeni…

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.