Măști mișto.

Teoretic, oricine poate face măști din textil și știți că sunt zeci de produse de genul ăsta pe piață.

Măștile de la PrintCenter sunt însă un pic diferite. Nu doar că au imprimeuri mișto sau că nu pot fi purtate sub nas (designul lor le face un pic inconfortabile în situația aia), ci și că au materiale și certificări serioase. Cel mai important e Viroblock, dezvoltat de elvețieni, cea mai importantă certificare este COVID-19 by Centexbel.

În cutia lor există o broșură cu informațiile astea: Viroblock, Pure SPQR, Eco Dry, Smart Temp. Măștile sunt produse în România, la Sibiu. Un video cu producția lor aici.

În ultima poză vedeți mărimile, S cea verde, M cea galbenă, L cea albă. Mie mi s-a potrivit foarte bine M.

Iar dacă vreți o reducere de 30%, puteți folosi codul ZOSO30.

(articol sponsorizat)

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

85 comentarii

  1. Așa de rău îmi pare că au elasticul ăla absolut execrabil. Măștile sunt efectiv minunate, chiar și pentru ochelariști se găsește o poziție în care să stea fără abureală, respiri ok, arată într-un mare fel, print de super calitate. Păcat că după 2-3 purtări elasticul ăla se face ață și se rupe…

    00
    • Asta am pățit cu masca purtata de 5 ori, elasticul s-a făcut ață și nu prea mai poate fi purtată. Am luat mărimea L, care imi e puțin mare.

      In rest, masca este foarte buna, nimic de reproșat.

      https://imgur.com/n6TlKrn

      00
    • elasticul e chinezesc :)

      00
    • Am si eu de cand a fost black friday. Pana acum este in regula elasticul, desi o port zilnic.

      00
    • Elastic jenant. Am schimbat elasticul la croitorie si nu mai am probleme. (poate pe viitor fac si ei un update la produs, eventual sa le si rotunjeasca in zona de jos)

      00
    • Deci elasticul ala e moartea pasiunii … din 6 masti luate, 3 au avut aceeasi problema in primele zile de purtare.
      Problema pare a fi la cum e cusut de materialul mastii, la imbinare cum ar veni. Daca il cosi mai bine de margine, totul e ok apoi.
      Poate se sesizeaza si cei de la PrintCenter sa gaseasca o alta modalitate de coasere.

      00
    • Bună. Ne cerem scuze pentru problemele întâmpinate. Am descoperit târziu că elasticul produs de un furnizor autohton, nu era identic calitativ de la un lot la altul. Deși vizual arăta identic, de la rolă la rolă, se comporta diferit la utilizare.
      Între timp am schimbat furnizorul de elastic și am impus noi metode de verificare a defectelor ascunse.
      Procesul de coasere este în mare parte externalizat la firme de confecții, dar dezvoltăm propria noastră linie de coasere pentru a controla mult mai eficient calitatea produselor.
      Pentru orice reclamații, vă rugăm să dați reply la mail-ul cu comanda efectuată și vă ajută colegii cu o soluție în cel mai scurt timp.
      Vă mulțumim pentru încrederea acordată.

      00
    • Robert F – în urma reclamațiilor apărute, am schimbat furnizorul autohton de elastic cu un producător extern. Pentru orice problemă, te rugăm să dai reply la mail-ul cu comanda care ai efectuat-o și colegele o să te ajute în cel mai scurt timp. Mulțumim.

      00
    • @Cici
      Din păcate, elasticul „cu probleme” este produs în România. Am schimbat furnizorul și aducem elastic din Italia.

      00
    • @exvpa – am schimbat furnizorul de elastic.
      În cazul materialelor care le folosim, rotunjirea nu este o soluție.
      Am optat pentru materiale care nu sunt elastice.
      Cele elastice, cînd se întind, firele de țesătură se depărtează și filtrarea nu mai este eficientă.

      00
    • @Ciprian – furnizorul ne-a explicat că problema este de la componenta elastică a materialului. Am schimbat producătorul de elastic cu unul din Italia.
      Pentru orice problemă, te rugăm să dai reply la mail-ul cu comanda efactuată. Mulțumim.

      00
    • Și dacă dăm reply se întâmplă ce? Vine cineva și coase alt elastic? :)
      Sunt doar foarte rău la ora asta, în rest bravo pentru reacție.

      00
    • @7 Doar dacă încercați, puteți să aflați răspunsul. :-)

      00
    • Pai ce ai vrea boss,sa poti purta masca aia cel putin 6 luni???Pai daca nu re rupe elasticul,dau aia faliment…

      00
  2. Apropo de ochelaristi. Cum facetivsa nu vi se abureasca ochelarii? Am incercat cu masca stransa la nas,cu masca mai sus,cu masca mai jos,cu masca mai larga ,cu masca bagata in cur. Nu reusesc. Respirati rece ,ce faceti?

    00
    • Ma bazez pe nevasta sa ma aduca acasa cand ies, dupa un minut nu mai vad nimic.

      00
    • Incearca masca d-aia cu supapa.

      00
    • Ce merge la mine: ramele ochelarilor să acopere partea de sus a măștii. Așa nu se mai creează spațiul ăla care duce la aburirea lentilelor.
      Mai citisem recomandarea de a șterge lentilele cu spumă de ras, dar nu am încercat încă.

      00
    • am amici ce poarta ochekari si isi pun un plasture peste nas si marginea mastii. oractic o fizeaza mai bine de fata/nas/pometi. sunt multumiti de solutie, ca sa zic asa, nu e nicio abureala

      00
    • @venom: ba biatule ce diferente de pret. Nu inteleg de ce e mai mult de dublu ca pret relex smile fata de prk. Ce te-a determinat sa alegi tehnica asta in locul celorlalte?

      00
    • Eu îmi țin respirația . După ce leșin și mă resurcitează , nu mai am problema cu aburitul ochelarilor. Dacă totuși insist, fac la fel ca @Ingrid, ramele ochelarilor să acopere partea de sus a măștii. Cea mai simplă și eficientă metodă.

      00
    • SUPERGLUE

      00
    • Pune ochelarii de așa natură încât să acopere partea de sus a măștii. Sau dacă poți coboară-i un pic mai jos, peste ea. Works every time :)

      00
    • Bună.
      Dacă așezați masca corect și poziționați rama ochelarilor peste mască, nu ar trebui să aveți probleme cu aburirea ochelarilor.
      Desigur, contează și ce lentile folosiți, pentru că în perioada rece, de la diferențele de temperatură, unele se aburesc.

      00
    • Faptul ca se aburesc ochelarii e indiciu ca de fapt fluxul de aer este pe lângă masca. A pune ochelarii mai jos de marginea superioara a măștii nu rezolva cu nimic, fluxul de aer va fi tot pe lângă masca, te piși pe ele de certificări dacă de fapt ce inspiri tu nu trece de fapt prin materialul măștii. Atunci când Tătaru și alții (inclusiv OMS la început) susțineau ca „masca nu te protejează” – ghici ce? Chiar aveau dreptate, masca doar împiedică transmiterea dacă ești tu bolnav si asta parțial, prin oprirea picăturilor care sar din gura când vorbim. O masca pentru a fi etansa trebuie sa aibă un material ca o garnitura pe contur și, esențial, sa se muleze pe fața ta, lucru aproape imposibil pt ca ele sunt fabricate după o configurație faciala medie, nu după particularitățile fiecăruia. Eu pentru ca lucrez în secție suport Covid am bricolat câteva măștii tăind cu lama unde era exces de material și lipsind la loc cu adeziv și astfel am câteva măști care-mi sunt cu adevărat etanșe, când respir se aude de parca sunt Darth Vader, șuiera supapa. Iar ochelarii nu se aburesc deloc.

      00
    • Eu port ochelari doar de reflexie la PC, dar dupa 6 luni de lucrat in birou 9-10h exclusiv cu masca, am doua metode pe care le folosesc si alternez:

      1. daca am doar videocalls si nu trebuie sa imi folosesc foarte mult ochii ca la lucrul efectiv, port ochelarii mai spre varful nasului, dar peste masca. (aici ajuta foarte mult si partea metalica a mastii sa se plieze cat mai etans). partea proasta a metodei e ca e deranjant la ochi pe termen lung, fiindca vederea e obturata, eu nu am dioptrii si tot e deranjant, ma gandesc ca pentru cineva care poarta constant, nu e cea mai ok solutie

      2. in loc sa pun ochelarii normal/ drept dupa urechi, ii asez putin oblic in sus pe langa ureche. masca la fel ca si la prima optiune, pliata perfect pe nas. in felul asta, caldura degajata de respiratie mi se pare ca „iasa” pe sus/ later. e metoda pe care o folosesc zilnic si care functioneaza pentru mine. partea proasta e ca daca ai niste rame cat de cat tight/ fixe le fizionomia fetei, s-ar putea sa te deranjeze pozitia asta a ramelor pe langa tample

      00
    • Înotătorii dau cu salivă pe lentilele ochelarilor de înot. Alții cumpără soluții anti aburire. O peliculă fină de săpun sau cremă de ras funcționa bine la măștile contra gazelor din armată.

      00
  3. Am luat deja mai multe modele de la ei de când le-am văzut pe blog la Cetin, dar problema lor mare este că nu au baretă metalică și oricum aș încerca să le fixez să stea pe nas, pe sub ochelari, tot răsuflă prin partea de sus și îmi aburesc ochelarii. (ochelari cu rame tradiționale din plastic). Chiar și cu elasticele strânse la maxim, tot răsuflă pe sus.

    Am încercat de câteva ori dar cu ochelarii aburiți la volan…no way. Era să fac accident din cauza asta.

    În rest, sunt ok pentru purtat la birou sau în alte locuri unde nu contează dacă se aburesc nițel ochelarii.

    00
    • Salut Adi!
      Dacă așezi masca corect și poziționezi rama ochelarilor peste mască, nu ar trebui să ai probleme cu aburirea ochelarilor.
      Desigur, contează și ce lentile folosești, pentru că în perioada rece, de la diferențele de temperatură, apare efectul de aburire.

      00
    • @Alexandru

      […] poziționezi rama ochelarilor peste mască […] contează și ce lentile folosești […] apare efectul de aburire

      Am poziționat rama corect să strângă masca pe nas de n-șpe ori, degeaba.
      După ce trec cu mașina peste 1…2 gropi deja au alunecat ochelarii de pe poziția aia de fixare și iar răsuflă masca.

      Iar lentilele: sunt lentile din policarbonat compact, extrem de ușoare, le-am scăpat de câteva ori pe jos (ciment) când le curățam, nu au pățit nimic și nu s-au zgâriat deloc.

      Fiindcă lentilele nu sunt din sticlă ci din policarbonat de obicei nu se abureau aproape deloc nici măcar iarna (le am de aproape 9…10 ani), dar măștile astea parcă au găsit locul perfect pe unde să răsufle sub lentile astfel încât să îi aburească. :(

      00
    • @Adi Vă rugăm să dați reply la mail-ul cu comanda confirmată. Colegii o să organizeze retur la produse și vă restituim banii. Mulțumim.

      00
    • NOU
      #34

      Daca ai o masina de cusut se poate atasa cu usurinta la nivelul nasului o bagheta metalica de la o masca obisnuita. Asa am facut si merge foarte bine. Stiu ca nu e la indemana oricui, poate se gandesc producatorii sa adauge bagheta fixatoare intre cele 2 straturi ale mastii.

      00
    • mulțumesc, dar comanda este din 2 noiembrie (expediată pe 4 nov)… nu cred că mai este în termenul de returnare.

      Oricum, măștile comandate (aproape 20 bucăți total, modele diferite) sunt funny și sunt ok de purtat la birou, în condiții de mediu bine controlate… problema lor este cu aburirea ochelarilor în condiții de mediu mai apropiate de ce-i afară zilele astea (e.g. în timp ce sunt la volanul mașinii)

      00
  4. Eu trag masca mai sus, pana aproape de ochi, și pun șaua ochelarilor o idee mai jos și mai apăsat. Inițial e puțin incomod, se modifică distanța până la lentile deci vederea, dar te obișnuiești. Rame metalice here, poate de aia.

    00
  5. Eu ce sa inteleg din asta ?


    Antimicrobial properties built in to protect the product. Product does not protect users or others against pathogens. Always clean the product thoroughly after each use.

    00
    • că virusul nu va trece prin produs?

    • Inteleg ca dupa 30 de minute e posibil sa treaca dar informatia nu e disponibila in limba romana.


      HeiQ Viroblock NPJ03 has been tested effective 99.99% in 30 minutes against SARS-CoV-2, the COVID-19 causing virus(1)

      00
    • Nu prea ai cum sa garantezi „protectia,” asa ca se testeaza pentru un grad inalt de certitudine ca anumiti agenti patogeni (in cazul asta coronavirusuri) au sanse mici sa treaca prin masca, daca respecti indicatiile de utilizare si intretinere ale acesteia. Intrucat nu e etansa si probabil nu te imbraci in vreun complet de protectie CBRN in viata ta de zi cu zi, e absurd sa iti promita cineva ca esti 100% protejat. Mastile astea si de altfel si cele de unica folosinta sunt menite sa reduca sansele sa expectorezi particule purtatoare de coronavirus sau sa inspiri asa ceva de la altii.

      00
    • @Craptrap, Le furi painea de la gura celor de la PrintCenter, era ocazia lor sa vina cu niste clarificari, instructiuni de utilizare etc

      00
    • Bună rv!
      Găsesți informația în limba româna la noi pe site.
      De asemenea, în fiecare ambalaj găsesți o broșură de 16 pagini cu toate informațiile de utilizare, dar și prezentarea tratamentelor aplicate.

      00
    • Exista studii care sa arate ca produsul finit (masca) cu tratament Viroblock este mai eficienta decat o masca fara acest tratament ?

      00
    • @rv HeiQ, dar și cele peste 300 de branduri care folosesc soluția HeiQ Viroblock NPJ03, au efectuat teste în acest sens.
      Compania noastră a efectuat teste pentru toate soluțiile care le folosim, conform ISO183184:2019, ISO2074:2013 și ISO6330
      De asemenea, am efectuat teste și suntem singura companie din România care deține certificare OEKO-TEX Standard 100, Class I pentru măștile imprimate digital, tratate antiviral / antibacterian și certificare COVID-19 approved by Centexbel, conform Comisiei Europene de Standardizare.

      00
    • Care sunt rezultatele testelor ? Exista o diferenta intre acestea si mastile normale care indeplinesc si ele standardul european CWA 17553:2020 ?

      00
    • @rv CWA17553:2020 este generalist și nu cuprinde OEKO-TEX sau activitatea virală / bacteriană pe materialele textile. Dacă ar fi inclus oricare din ele, foarte puține firme ar fi avut capacitatea tehnologică sau financiară să le îndeplinească. Toate testele efectuate au avut rezultate excelente, fiind certificați de HeiQ pentru aplicarea tratamentelor pe materialele textile.

      00
  6. NOU
    #50

    Fara giveaway ? :(

    Chiar ma gandeam la o masca de grinch :D

    00
  7. Pai exact ce scrie: au niste proprietati anitimicrobiene, dar nu sunt masti medicale.
    Adica sunt mai bune decat alte masti textile, dar nu protejeaza ca niste masti certificate medical.
    Recomandarea/rugamintea mea personala (nimeni de pe intrernet, fara studii medicale) este sa folositi mastile astea in spatii deschise, de exemplu cand va plimbati in parc, unde riscurile sunt mici dar masca e totusi obligatorie. La birou sau la cumparaturi folositi in continuare mastile de unica folosinta.

    00
    • Scuze, era raspuns pentru rv.

      00
    • Mastile astea textile iarna, afara sunt un chin: abur, umezeala.

      00
    • Orice chestie pusa peste gura iarna are cam acelasi rezultat: si mastile alea medicale, si cele textile, si fularul bunicii. Respiratia calda se loveste de o suprafata rece aflata la maxim 1cm de gura, si face condens. Cel mai mare succes l-am avut cu un buff subtire (pus in doua straturi), dar evident ca ala nu protejeaza pe nimeni de nimic, se vedea cum iese aburul prin el.

      00
    • @sorin
      Singurele dispozitive medicale care se testează ca produs finit sun măștile N95.
      Cele de unică folosință se testează doar materialele (trimiți la laborator 1mp din fiecare tip de material și le spui ordinea în care le așezi când confecționezi masca). Ce teste se efectuează :
      – BFE (EN14683 – Anexa B) eficiența filtrării bacteriene – necesar material : 5 buc 10×10 cm
      – Diferența de presiune (EN14693 – Anexa C) – necesar material : 5 buc 2,5×2,5 cm
      – Rezistență la penetrarea sângelui (ISO22609) – necesar material : 32 buc 15×15 cm
      – Existența microbilor pe material (ISO11737-1) – este opțional, doar pentru materialele non woven sterilizate – necesar material : 32 buc 5×5 cm
      Standardul EN 14683:2019+AC:2019 are la bază EN ISO 10993-1:2009 la care a fost adăugat anul trecut și EN ISO 11737-1:2018 (pentru produsele sterilizate – care este opțional). Toate testele țin de fizică, nu de medicină și nu se fac pe viruși.
      Nu se testează deloc dacă materialele conțin produse care dăuneaza omului sau care pot să fie irascibile, conform OEKO-TEX Standard 100, Class I.
      De asemenea, dintre toate materialele textile, non woven-ul (TNT-ul) estemediul ideal pentru dezvoltarea bacteriilor și suprafața textilă pe care virușii rezistă cel mai mult timp.
      Să nu mă înțelegi greșit, dar nu contest eficiența filtrării stratului de melt blown care ar trebui să existe în componența măștilor de unică folosință – pentru asta a fost dezvoltat.
      Testarea activității virale pe materialele textile (naturale, sintetie, non woven, etc) a fost standardizată doar anul trecut – ISO18184:2019 și nu este cuprinsă (încă) în normele de testare a dispozitivelor medicale.
      Măștile textile au fost refuzate (până de curând) la testare conform EN 14683:2019+AC:2019 sub pretextul că acest standard este doar pentru materiale textile. Noi „stăm” la coadă de 2 luni pentru această testare și sperăm să primim rezultatele cât mai curând.
      De la începul pandemiei, laboratorale nu mai făceau față la testări, acestea durând 6-8 săptămâni, dar cu testarea, aveai doar o testare. După testare, trebuie să obții și ISO13485, care deși trebuie să fie efectuat și cu verificare fizică, din cauza pandemiei, acum se face remote. După ce ai terminat și cu acest ISO, aplici la notify body pentru certificare CE. Cam tot procesul durează 6 luni și costă destul de mult.
      Acesta ar fi procesul normal pentru certificare dispozitive medicale.
      După ce termini, mergi la ANMDR să înregistreze produsul pentru a putea fi comercializat pe piață.
      Totuși, în RO, poți să pui produsele pe piață doar în baza testelor și declarații pe proprie răspundere, iar ANMDR înregistreaza în baza de date, dar nu și verifică – vezi disclaimer la ei pe site și în toate documentele de înregistrare a dispozitivelor medicale :”Înregistrarea dispozitivelor medicale in baza nationala de date introduse pe piata/puse în funcţiune pe teritoriul României nu reprezintă o aprobare sau o autorizare din partea ANMDM, autoritatea competentă în domeniul dispozitivelor medicale.”
      Anyway, ce vroiam să spun este că luna acesta o să avem rezultatele de la laborator pentru măștile textile confecționate de noi conform EN14683:2019, dar și rezultate de testare conform ISO18184:2019 pe coronavirus E229 și gripa H1N1, care să confirme că materiale tratate de noi, distrug virușii la contact.

      00
  8. Chiar ma uitam de masti din astea si am observat ca piata e plina de produse proaste si mai ales urate. Multumesc de pont!

    00
  9. Singurele masti cu eficienta ridicata sunt cele cu standard minim FFP2. In conditiile actuale, partea estetica este de neglijat. Materialele textile nu ofera protectie.
    Mastile verificate personal sunt:
    1.https://www.bricodepot.ro/unelte/protectie-si-securitate/set-2-masti-protectie-plate-cu-valva-ffp3.html
    2.ttps://www.google.ro/search?q=msa+affinity+2131+ffp3+nr+d&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwj8n5aVh6_tAhWJAhAIHfYnCJoQ_AUoAXoECAYQAw&biw=1338&bih=797#imgrc=k1rhMCPCfBossM
    3.https://www.google.ro/search?q=3m+ffp2&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjKnv3Yh6_tAhUlAhAIHfr5D_AQ_AUoAXoECBAQAw&biw=1338

    Cea mai ok a fost MSA Affinity 2131 care este foarte comoda, fixarea pe nas si supapa de expiratie impiedica aburirea. Dezavantajul este ca dupa 2 luni elasticul crapa.

    00
    • Mastile cu valva nu sunt ok, pentru ca permit eliminarea aerosolilor prin valva (asta e si ideea valvei, sa respiri mai usor). Tu vei fi protejat, dar cei din jurul tau nu.
      Le mai vezi pe la TV folosite de medici pentru ca ei au masuri suplimentare de protectie (viziere, probabil testare regulata). Intr-o vreme le folosea si mistrul Tataru cand iesea la declaratii, probabil i-a atras atentia cineva ca nu e ok si s-a potolit.

      00
  10. A picat la fix codul de reducere: la 3 masti am avut transport gratis!

    00
  11. Știți ca puteți sa scuipați un pic pe lentile și nu se mai aburesc, da? Sau varianta de fițe, substanțe antiaburire de la magazine de articole sportive (pentru înot /scufundari).

    • Dați cu spuma de ras pe lentile, apoi ștergeți-le bine și nu mai aveți nevoie de nici un produs special anti-aburire.

      00
  12. Pentru cei care recomandati mastile cu valva… just stop. Tot scopul mastii e sa nu expiri in aer ce microbi ai in tine. Alea cu valva nu fac asta, elibereaza fara probleme.

    00
    • Eu pun o masca de unica folosinta peste masca 3m cu valva.

      00
    • @andreiexe Și încă o mască peste cele două de mai sus.😎

      00
    • Masca cu valva e ok, ești responsabil de sănătatea ta, nu de a altora. Daca toti ar purta masti ffp2 cu valva ar fi mult mai bine, dar printre aia cu viziera, miniviziera d-aia sub nas, masca de carpa si masca sub nas, tu cu masca cu valva esti deja super ok.

      00
  13. Am postat asta si la Cetin si mi-a sters comentariu, pentru ca banii sunt bani si nu putem scrie de rau de cel care ne plateste, dar:

    Daca tot sunt mega tratate mastile, de ce la final doamna de la masina de cusut nu poarta niste manusi?

    Exista, sunt usor de folosit, functionale, nu incomodeaza la cusut, etc: SewGrip Gloves e un exemplu.

    Daca dispare si de aici comentariu, macar aratati-l sponsorului.

    Nu neg ca materialul o fi bun, protejeaza, etc, dar mi se pare aiurea sa insisti pe procedee care super trateaza materialul, iar la final, inainte de ambalare, el este manevrat manual, cu maini care pot atinge alte lucruri/frunte/tigara intr-o pauza/alte suprafete ce pot fi contaminate.

    00
    • Probabil pentru ca virusul, din cate stiu, nu „traieste” pe suprafata respectiva pana ajunge produsul la tine.

      00
    • Salut matthers!
      Este destul de dificil să coși cu mănuși pe mâini. Nu cred că există firmă de confecții unde să folosească mănuși la operațiunile de cusut. În cazul produselor realizate d enoi, nu trebuie să-ți faci probleme pentru că ele sunt protejate datorită tratamentelor aplicate. Virușii si bacteriile sunt distruse la contact, iar pentru acest lucru am efectuat și testele necesare. Oricum, te rugăm să speli măștile înainte de folosire la maxim 60 de grade, conform instrucțiuni de folosire. Mulțumim.

      00
  14. pacat de elastic care este probabil cel mai ieftin si mizerabil elastic din lume. in rest sunt bune, chiar au o forma potrivita pentru orice fata

    00
    • Bună Raul!
      Ne cerem scuze pentru problemele întâmpinate. Am descoperit târziu că elasticul produs de un furnizor autohton, nu era identic calitativ de la un lot la altul. Deși vizual arăta identic, de la rolă la rolă, se comporta diferit la utilizare.
      Între timp am schimbat furnizorul de elastic și am impus noi metode de verificare a defectelor ascunse.
      Procesul de coasere este în mare parte externalizat la firme de confecții, dar dezvoltăm propria noastră linie de coasere pentru a controla mult mai eficient calitatea produselor.
      Pentru orice reclamații, vă rugăm să dați reply la mail-ul cu comanda efectuată și vă ajută colegii cu o soluție în cel mai scurt timp.
      Îți mulțumim pentru încrederea acordată!

      00
  15. Un feedback pentru print center si fetele (in special) care vor sa isi ia. Am luat M pentru ca feedback-ul lui Arhi a fost ca S e de copii, dar M, pentru mine, care n-am fata nici mare, nici mica, e mare, la modul ca atat de mare ca atunci cand respir mi se lipeste de nas si nu mai pot sa respir. Pentru partener L a fost perfect si e incantat de ea. Am mai comandat a doua oara S, am zis „cat de mica poate fi?”. Foarte mica, chiar de copii, e vizibil (si se vede si in poza din articol daca te uiti atent). La orice masca din comert, textil sau de unica folosinta nu am avut problema sa fie prea mare sau prea mica, am o fata normala. Nu e mesaj de hate, ele sunt foarte bune, jumatatea cea buna e foarte incantat de al lui, pe ale mele probabil o sa le daruiesc. Marimea S nu este deloc o masca de adulti, este clar de copii, si ar trebui facut o distinctie intre o masca de copii si una de adulti.

    00
    • Bună Irina.
      În urma feedback-urilor primite de la voi, am „transformat” mărimea S în XS și am introdus un S nou care este intermediar.
      Noul „S” ar trebui să îți vină perfect, la fel cu L este ok pentru partnerul tău.
      Te rugăm să dai reply la mail-ul cu comanda efectuată și o să-ți trimitem noul S să-l probezi.
      Mulțumim de feedback și încrederea acordată.

      00
    • Am comandat în două reprize măști de la print center.
      Prima dată am luat L pentru mine și a fost mai mult decât OK.
      A doua oară L pentru mine este un pic mai larg.
      Nu am avut probleme cu elasticul la toate cele 8 măști cumpărate.

      00
    • Buna Alexandra, apreciez mult raspunsul tau. Am dat reply la ultima comanda, este acelasi mail ca aici.

      00
  16. Bine ca dati coduri de reducere dupa ce comandam cu tona…
    Si mai tare: A doua zi dupa expediere scad preturile…
    Oh, well…

    00
  17. Am comandat 5 buc de același fel dar din păcate niciuna nu era la fel.
    Unele au partea din stânga mai mare ca partea din dreapta sau invers.
    Unele au elasticul stânga mai lung ca cel din dreapta sau invers.
    Nu au acea sarmulita la nas astfel ca 90% din aer iasa/intra pe acolo, nu prin masca astfel ca nu prea mai e utila atunci.
    Dacă acoperi partea de sus cu degetele ca să creezi un fel de sigiliu observi ca doar prin masca nu prea poți respira.
    Doar unele au logo cu Swiss technology, iar altele nu.
    Cât despre substanța acea microbiana nu am de unde sa știu dacă chiar exista pe material sau nu și dacă nu e periculoasa sa o inspiri în plămâni.
    Concluzie, măștile arata bine dar nu prea sunt utile.

    00
    • @calin Te rugăm să dai reply la comanda confirmată. Colegii o să organizeze returul comenzii și îți virăm banii înapoi. Mulțumim.

      00
    • Păi nu, domnu’ Anca (cineva mai sus v-a botezat Alexandra, să-i cereți mielu’), omul a prezentat niște neregularități majore. Iar dvs.: bine, îți dăm banii înapoi. Sunt adevărate cele descrise de Călin? Atunci poate mai bine v-ați lăsa.

      00
    • Nu vream banii inapoi ca le-am folosit deja. Vroiam doar sa descriu niste probleme. Desi vad ca in majoritatea comentariilor sunt laudate parerea mea este alta. Poate am nimerit eu un lot prost sau poate e o chestie generala, nu stiu.
      Cred ca design-ul placut probabil vinde bine dar ca si utilitate nu sunt bune, nu poti respira prin ele, 90% din aer intra pe langa astfel ca le porti degeaba.

      00
  18. Buna. Eu am comandat mai multe masti de la ei, într-adevăr elasticul este diferit la fiecare comanda, dar nu ma deranjeaza aspectul acesta. Toata familia folosim aceste masti si suntem foarte multumiti. Acea problema cu furnizorii o avem si noi, cand vad comenzi repetate se schimba calitatea… sa speram ca elasticul nou promis de ei o sa fie mult mai bun! Comandam cu drag mereu de la ei!!

    00
  19. Am cumparat si eu dupa ce am citit la cetin de ele acum destul timp; cred ca am luat overall vreo 20 de bucati, marimi / modele diferite. Cum vad eu :
    – marimea S este pentru copii . Le-am facut cadou ca nu aveam ce face cu ele. Nu am o fata mare, deci chiar credeam ca S e pentru mine ( in contextul in care le consider masti de adulti) – ar trebui specificat mai clar partea asta
    – Niciodata nu port doar masca de material ; tot timpul ea vine peste alta masca ( care de obicei e 3M ce acopera nasul gura ) , astfel ca masca de material se muleaza perfect peste acea masca ( protectie in plus )
    – Echipa profesionista , mi-au trebuit vreo 10 bucati pentru un eveniment , am facut mastile pe comanada, au iesit mult mai bine decat ma asteptam .

    Am citit ieri postul, am dat scroll, am trecut peste. In schimb azi a trebuit sa merg pana la medicul de familie. In timp ce ma intorceam si imi venea sa dau masca jos , simteam ca elasticul pacii ma taie si mi-am adus aminte de post ( nu este doar la o masca, la mai multe am avut acelasi feeling, intr-adevar nu la toate ). Vad ca mentioneaza reprezentatul echipei ca au schimbat providerul de elastice , sa speram ca cele noi sunt ma bune :) .

    00
  20. Well, nu stiu cine mi-a dat minus cand am zis ca s-au ieftinit si avem si cod de reducere fix dupa ce-am comandat, ca sa fiu taran pana la capat, am mai comandat o tura, folosind codul de reducere… Why not?
    Chiar am folosit mastile si sunt multumit de ele…

    00
  21. Vali, daca tot l-ai sters macar sa le zici tu mai „frumos” cum sunt ei ca „uameni”. Hai ca nici tu nu inghiti genul asta de comportament asa ca imi doresc sa le transmiti „ceva” – cu cuvintele tale!

    00
  22. Am comandat recent la recomandarea de aici. Am primit extra rapid comanda. I-am intrebat pe chat-ul de pe Facebook vis-a-vis de elastice, m-au asigurat ca au schimbat furnizorul local cu unul extern si voi primi produsele cu noul model.

    Am primit tot cu elasticele vechi, dupa o singura purtare de 30 de minute unul dintre elastice este aproape dus. Am fost extrem de atent cu elasticele.

    Oh well.

    00
  23. NOU
    #85

    Port măștile de la Printcenter zilnic,cel puțin 8 ore pe zi și sunt foarte mulțumită.
    Se așează foarte bine pe față,printurile sunt foarte faine dar cel mai important,din punctul meu de vedere,este că sunt tratate și eficiente.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube